سالاد کلم بروکلی را با این روش و یک سس ویژه درست کنید!
۱ دقیقه خوانده شدههمه در یک سالاد همیشه بسیار محبوب است! از پیش غذا گرفته تا غذای جانبی، همیشه پای سالاد وجود دارد. وقتی هیچ مرجعی سر میز نباشد، به نظر می رسد که میز چیزی اساسی را از دست داده است. سالادها آنقدر متنوع، هیجان انگیز و رنگارنگ هستند که بی پایان هستند. مثلاً در رستوران ها معمولاً یک میز مخصوص فقط برای سالاد در نظر گرفته می شود و به نظر می رسد هر کدام به شما چشمکی می زنند. سالادها در اصل به عنوان پیش غذا سرو می شوند، اما گاهی اوقات آنقدر غذاهای خوشمزه و سالم دارند که به خودی خود یک وعده غذایی اصلی به حساب می آیند. مثلا اگر سالاد سزار را به تنهایی بخورید آنقدر احساس سیری می کنید که جایی برای غذا باقی نمی ماند و حالا سالاد ماکارونی جای خودش را دارد. سالادها با سبزیجات مختلفی مانند خیار، گوجه فرنگی، کلم، کاهو، هویج، خیار شور، زیتون، تخم مرغ، سیب زمینی، فلفل دلمه ای، مرغ، قارچ و غیره تهیه می شوند که هر کدام سس مخصوص به خود را دارند.
سالاد بروکلی نوعی سالاد سرد است که از مخلوط کلم بروکلی با سبزیجاتی مانند هویج، نخود، ذرت و … تهیه می شود و سالم و بسیار خوشمزه است. اگر می خواهید این سالاد متفاوت را با سس مخصوص تهیه کنید، با این مطلب طرز تهیه سالاد کلم بروکلی خوشمزه همراه باشید.
مواد لازم
– کلم بروکلی کوچک: 1 عدد
ذرت: 1 فنجان
نخودفرنگی: 1 فنجان
هویج: 2 عدد
– خیارشور کوچک: 10 عدد
زیتون بدون هسته: 10 عدد
کشمش پیلو: یک سوم فنجان
مواد تشکیل دهنده سس سالاد
ماست پر چرب: 6 قاشق غذاخوری
سس مایونز: 2 قاشق غذاخوری
سس تند: 1 قاشق غذاخوری
شوید تازه خرد شده: 2 قاشق غذاخوری
آب لیموی تازه: 4 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه و آویشن: به میزان لازم
طرز تهیه
برای تهیه این سالاد خوشمزه ابتدا کلم بروکلی را بشویید سپس به مدت 30 ثانیه به صورت وارونه در آب جوش قرار دهید و بلافاصله آن را در آب یخ (به اصطلاح بلانچینگ) قرار دهید و یک دقیقه بگذارید بماند سپس آن را آبکش کرده و کنار بگذارید. خشک کردن هویج را خرد یا رنده کنید. خیارشور و زیتون را خرد کنید. کلم بروکلی را خرد کرده و کنار بگذارید. در ظرفی مناسب ماست، سس مایونز، سس تند، شوید خرد شده، آبلیمو، نمک، فلفل و آویشن را خوب با هم مخلوط کنید و حالا کلم بروکلی، هویج، ترشی، زیتون، نخود فرنگی، ذرت و کشمش را به ظرف سس اضافه کنید. مواد را به خوبی با سس مخلوط کنید. کاسه سالاد را در یخچال بگذارید و نیم ساعت تا یک ساعت بگذارید تا طعم ها با هم مخلوط شوند سپس سالاد را سرو کنید و از آن لذت ببرید.
نکات مهم
1- کلم بروکلی یک سبزی بسیار متمایز است که در رنگ های سبز و بنفش در بازار موجود است. این سبزی که از خانواده گل کلم است به دو صورت خام و پخته مصرف می شود. کلم بروکلی سرشار از ویتامین C، ویتامین K، ویتامین A و B، پتاسیم، منگنز، فسفر و سایر مواد مغذی است. شستن کلم بروکلی مانند سایر سبزیجات نیست و هنگام شستن این سبزیجات باید نکاتی را رعایت کنید. ابتدا برگ های چسبیده به ساقه را جدا کرده و کلم بروکلی را زیر آب بشویید. سپس آنها را با حوله خشک کنید و با چاقوی تیز ساقه را از گلچه جدا کنید و گلچه های کلم بروکلی را به قطعات کوچکتر برش دهید. حالا کلم بروکلی های خرد شده را در ظرفی پر از آب ولرم بریزید و یک یا دو قاشق غذاخوری نمک به آن اضافه کنید. حدود 10 دقیقه صبر کنید تا کلم بروکلی در آب و نمک استراحت کند. سپس آن را بشویید.
۲- ذرت یکی از لذیذترین و پرطرفدارترین غلات به شمار می رود و در آشپزی کاربرد فراوانی دارد. از مغز ذرت در تهیه انواع سالاد سبزیجات، سوپ، خوراک مرغ، خورش، پاستا، فینگرفود، سالاد سالاد و ماکارونی و حتی ترشی استفاده می شود. ذرت را معمولاً به صورت کنسرو از خواربار فروشی یا منجمد و نیمه پخته از سبزی فروشی تهیه می کنیم. اگر از لپه برای تهیه ذرت استفاده می کنید، باید بدانید که بهترین لپه برای تهیه ذرت، لپه های معروف به ذرت مکزیکی است که در فروشگاه های مواد غذایی موجود است. ذرت مکزیکی با دانه های درشت؛ شفاف، بسیار نرم و شیرین است و برای تهیه سالاد و استفاده از آن در انواع غذاها مناسب است. رنگ دانه های این نوع بلال زرد روشن است و تیره نمی شود.
3- وقتی سس مایونز یکی از مواد اولیه در تهیه غذا یا سالاد است، برخی می پرسند: آیا می توان به جای آن از ماست استفاده کرد؟ این موضوع تا حدودی سلیقه ای است. اگر موارد منع مصرف دارید یا به دلیل کالری بالای مایونز نمی خواهید از آن استفاده کنید، می توانید ماست غلیظ یا پرچرب را جایگزین کنید. اما ماست معمولاً مایع است. بنابراین توصیه می شود این کار را در مهمانی ها انجام ندهید. همچنین می توانید مقدار سس مایونز را به نصف کاهش دهید و ماست پرچرب را با آن مخلوط کنید.
fararu به نقل از همه در یک