طرز تهیه آش گوجه؛ آشنایی با ۵ روش پخت آسان
۱ دقیقه خوانده شدهروش پخت آسان و طعم بی نظیر آن، آش گوگ را به گزینه ای ایده آل برای جمع های خانوادگی در یک عصر مفرح تبدیل کرده و می تواند لحظات شادی را برای کل خانواده به ارمغان بیاورد.
به گزارش خبرآنلاین، سس گوجه فرنگی انواع مختلفی دارد؛ از طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی با بلغور گرفته تا طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی با لپه، از محبوبیت زیاد این غذا می گوید. آش گوجه فرنگی یک غذای سنتی و پرطرفدار ایرانی است که به خصوص در فصول گرم سال طرفداران زیادی دارد.
این سوپ با استفاده از مواد ساده ای مانند گوجه فرنگی تازه، لوبیا، برنج و سبزیجات معطر تهیه می شود و طعم ترش و تند آن لذت خاصی را به غذاهای تابستانی می بخشد. روش پخت آسان و طعم بی نظیر آن، این سوپ را به گزینه ای ایده آل برای مهمانی های خانوادگی در یک عصر مفرح تبدیل کرده است و می تواند لحظات شادی را برای کل خانواده به ارمغان بیاورد.
طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی
سوپ گوجه فرنگی به دلیل ترکیب طعم های ترش، تند و معطر، غذایی بسیار خوشمزه و لذت بخش است. گوجه فرنگی تازه با طعم ملایم و ترش خود به همراه سبزیجات و ادویه های معطر طعمی خاص و متفاوت به این سوپ می دهد. در ضمن برای بچه ها کاملا سالم و مغذی است.
برای تهیه یک وعده سوپ گوجه تهران و لذت بردن از آن در کنار عزیزانتان به مواد زیر نیاز دارید:
طرز تهیه آش گوجه تهران
برای تهیه سوپ گوجه فرنگی ساده و خوشمزه به ترتیب زیر عمل کنید:
– لوبیا و برنج را خیس کنید: حبوبات را از شب قبل و برنج را یک ساعت قبل از پخت خیس کنید.
– پخت لوبیا و سرخ کردن پیاز: لوبیا را بپزید و سپس پیاز ناجی را در قابلمه با روغن تفت دهید.
– اضافه کردن آب و زردچوبه: بعد از تفت دادن پیازها، زردچوبه را اضافه کنید، سپس آب را به قابلمه اضافه کنید و بگذارید تا بجوشد.
– پخت برنج و سبزی: برنج نیم پز را به قابلمه اضافه کنید و بعد از پختن سبزی و گوجه فرنگی را اضافه کنید.
– اضافه کردن حبوبات و ادویه ها: لوبیاها، رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل و آب را به سوپ اضافه کنید و بجوشانید.
– تزیین و سرو: بعد از اینکه سوپ به غلظت دلخواه رسید، با ماست، پیاز داغ، سیر داغ و نعنا داغ تزیین کنید.
مواد لازم برای تهیه آش گوجه فرنگی تبریزی
مواد اولیه تهیه سس گوجه فرنگی تبریزی را در جدول زیر مشاهده می کنید:
طرز تهیه سس گوجه فرنگی تبریزی
در زیر طرز تهیه آش گوجه فرنگی خوشمزه را برای لذت بردن در یک روز سرد زمستانی خواهید خواند:
– خیساندن حبوبات: حبوبات را بشویید و به مدت 12-8 ساعت در آب خیس کنید، سپس در قابلمه ای با آب بپزید و حرارت را کم کنید.
– پیاز را سرخ کنید: دو عدد پیاز را ریز خرد کرده و با زردچوبه تفت دهید. برش های پیاز را برای تزئین سرخ کنید.
– پخت برنج و حبوبات: بعد از پختن لوبیا، برنج شسته شده را اضافه کنید و پس از رقیق شدن آب، آب یا عصاره گوشت را اضافه کنید.
– اضافه کردن گور و ادویه: به سوپ، نمک و فلفل اضافه کنید و مواد را هم بزنید.
– تهیه رب گوجه فرنگی: گوجه فرنگی ها را پوست بگیرید و له کنید. رب گوجه فرنگی را سرخ کرده و اضافه کنید.
– افزودن سبزیجات به سوپ: سبزی ها را بشویید و برش دهید و به قابلمه سوپ اضافه کنید.
– تهیه نعناع داغ: زردچوبه را در روغن داغ سرخ کنید سپس نعنا خشک را اضافه کنید.
– آبگوشت و تزیین را اضافه کنید: بعد از پختن سوپ، نعنا داغ و آب گوشت را اضافه کنید و با پیاز داغ تزئین کنید.
مواد مورد نیاز آش گوجه همدان
مواد لازم برای آش گوجه همدان را در جدول زیر مشاهده می کنید:
طرز تهیه آش گوجه همدان
با انجام مراحل تهیه سوپ گوجه فرنگی حمدان یک غذای خوشمزه را در کنار عزیزانتان میل کنید. مراحل تهیه آش گوجه همدان به شرح زیر است:
– تفت دادن پیاز و ادویه جات: پیازهای گرانبها را از وسط سرخ کرده و با زردچوبه، نمک، فلفل و رب گوجه فرنگی تفت دهید.
– پختن برنج و لپه: برنج و لپه را شسته، کبابی کنید، سپس با آب کافی برای پخت به سوپ اضافه کنید.
– افزودن گوجه فرنگی و سبزیجات: گوجه فرنگی های خرد شده را سرخ کرده و به همراه سبزیجات و روکولا به سوپ اضافه کنید.
– تزیین و سرو: بعد از پخت کامل برنج و حبوبات روی ظرف را با نعنا داغ و پیاز داغ تزیین کنید.
مواد مورد نیاز آش گوجه اردبیل
برای تهیه آش گوجه فرنگی اردبیل از مواد زیر استفاده می شود:
طرز تهیه آش گوجه فرنگی اردبیل
این غذای خوشمزه و سالم را می توانید طبق راهنمای زیر تهیه کنید:
گندم و لوبیا را خیس کنید: گندم و لوبیا را به مدت 3 ساعت در آب خیس کنید و چند بار آب آن را عوض کنید.
پختن گندم و لوبیا: لوبیا و گندم را دو ساعت بپزید.
عدس و سبزیجات را اضافه کنید: عدس و سبزیجات را به سوپ اضافه کنید و نیم ساعت بپزید.
افزودن گوجه فرنگی رنده شده: گوجه فرنگی ها را رنده کنید و به سوپ اضافه کنید تا دم بکشد.
پیاز و رب گوجه فرنگی را سرخ کنید: پیاز داغ را با رب گوجه فرنگی تفت دهید و به سوپ اضافه کنید.
افزودن نعناع و ادویه جات: نعنا و ادویه ها را حرارت دهید و به سوپ اضافه کنید.
آب گوشت را اضافه کنید و سوپ را سرو کنید: قبل از اینکه حرارت را خاموش کنید آب گوشت را اضافه کنید و روی سوپ را با نعنا داغ و گوجه گیلاسی و پیاز داغ تزیین کنید سپس سرو کنید.
مواد مورد نیاز آش گوجه زنجان
برای تهیه آش گوجه فرنگی زنجان از مواد زیر استفاده می شود:
طرز تهیه آش گوجه زنجان
با این راهنمای آشپزی سوپ گوجه فرنگی خوشمزه را تهیه کنید:
– لوبیا و برنج را خیس کنید: حبوبات را از شب قبل و برنج را یک ساعت قبل از پخت خیس کنید.
– پخت لوبیا: لوبیا چیتی را بپزید سپس آبکش کنید و رزرو کنید.
– سرخ کردن پیاز و زردچوبه: پیازهای گرانبها را در روغن تفت دهید، سپس زردچوبه را اضافه کنید.
– اضافه کردن آب و برنج: آب را اضافه کنید و بعد از جوش آمدن آب برنج را به قابلمه اضافه کنید تا نیم پز شود.
– سبزیجات و گوجه فرنگی را اضافه کنید: سبزیجات و گوجه فرنگی رنده شده را به سوپ اضافه کنید.
اضافه کردن لوبیا و رب گوجه فرنگی: لوبیا و رب گوجه فرنگی رقیق شده را به سوپ اضافه کنید.
– ادویه و پخت نهایی: در ده دقیقه آخر پخت نمک و فلفل و آب را اضافه کرده و پس از رسیدن به غلظت دلخواه روی آش را تزیین کرده و با پیاز داغ و سیر داغ و نعنا داغ سرو کنید.
خلاصه
سس گوجه فرنگی ساده در بین مردم کشورمان طرفداران زیادی دارد. این سوپ علاوه بر طعم لذیذ، برای کنترل وزن و حفظ سلامت قلب مناسب است، زیرا حاوی درصد بالایی از فیبر و کم چربی است. در این مطلب شما را با روش های مختلف پخت این سوپ در شهرهای مختلف ایران آشنا کرده ایم و امیدواریم که از این آموزش استفاده کرده و در تعطیلات خود این سوپ معروف و خوشمزه را تهیه کنید.
fararu به نقل از همه در یک