مجله اینترنتی همه در یک

رسانه تخصصی اینترنتی همه در یک

طرز تهیه حلوا گردویی، حلوای خوشمزه و مجلسی

۱ دقیقه خوانده شده

تبلیغات بنری


همه در یک حلوا یکی از غذاهای شیرین و سنتی ایران است که در نقاط مختلف دنیا به روش های مختلفی طبخ می شود. ایرانیان معمولاً این دسر را برای مراسم ترحیم و مناسبت های مذهبی مانند عزاداری محرم، شب قدر و سفره های افطار تهیه می کنند. حلوا علاوه بر اینکه به عنوان یک دسر شیرین سرو می شود، یک غذای سالم و مفید نیز محسوب می شود. حلوای گردویی یکی از انواع حلوای خوشمزه ایرانی است که از مخلوط آرد، روغن، شیر، شیره انگور و گردو تهیه می شود و بسیار خوشمزه و جشن می باشد. اگر می خواهید این حلوای خوشمزه را به روشی آسان در خانه تهیه کنید، با این مطلب با طرز تهیه حلوا با گردو همراه باشید.

مواد لازم

آرد سفید شیرین: دو و نیم پیمانه
مخلوط روغن و کره: 250 گرم
شیر: دو و نیم پیمانه
شکر: دو و نیم پیمانه
آب انگور: 1 فنجان
گردو خرد شده: 200 گرم

طرز تهیه

برای تهیه این دسر خوشمزه ابتدا کره و روغن را در ماهیتابه بریزید و روی اجاق گاز قرار دهید تا کره و روغن داغ شود سپس آرد را با الک داخل روغن بریزید و آرد را با حرارت ملایم تفت دهید تا زمانی که کره و روغن داغ شود. تغییر رنگ می دهد رنگ آرد کم کم تغییر کرده و تیره می شود. در مرحله بعد شیر، شکر و آب انگور را در ظرفی ریخته و با قاشق هم می زنیم تا شکر کاملا حل شود. حالا شربت را کم کم با ملاقه به آرد سرخ شده اضافه کنید و خیلی سریع هم بزنید تا آرد گلوله نشود و با شربت حل شود. بعد از اضافه کردن تمام شربت و مخلوط کردن آن با آرد، گردوی خرد شده را اضافه کرده و هم بزنید. وقتی حلوا از تابه جدا شد، آماده است. کف بشقاب یا سینی را سلفون بپوشانید و چند عدد گردو بپاشید. حالا حلوا را روی سینی بریزید و با قاشق یا دست پهن کنید تا قطر آن کم شود. حلوای آماده شده را به مدت 12 ساعت در یخچال بگذارید سپس حلوا را لوزی برش دهید و در ظرف سرو قرار دهید و نوش جان کنید.

نکات مهم
1- برای تهیه حلوا بهتر است از آرد سبوس دار استفاده شود. بهترین آرد برای تهیه حلوا آرد نان سنگک است. زیرا میزان سبوس موجود در آن از سایر انواع آرد بیشتر است. بنابراین حلوای شما خوش رنگ تر و خوشمزه تر می شود. تفت دادن آرد زمان خاصی ندارد. این موضوع کاملا سلیقه ای است. برخی طرفدار حلوای تیره هستند و برخی دیگر حلوای روشن را دوست دارند. پس وقتی آرد به رنگ دلخواه رسید روغن اضافه کنید و تفت دادن را متوقف کنید.

2- شیره یا دوش انگور ماده ای شیرین و غلیظ است که معمولاً از انگور شیرین تهیه می شود. شیره انگور خاصیت گرم کننده دارد و مصرف آن در فصول پاییز و زمستان بسیار توصیه می شود. این مواد مغذی سرشار از ویتامین های C، B و A و مواد معدنی مانند کلسیم، پتاسیم، آهن و منیزیم هستند. آب انگور برای تقویت سیستم ایمنی بدن نیز بسیار مفید است. آب انگور مرغوب باید طعم انگور شیرین داشته باشد و شیرینی غیرطبیعی نشان دهنده شیره بی کیفیت است. آب انگور مرغوب نیز باید غلیظ باشد. آب انگور سنتی معمولاً تیره رنگ است. زیرا با حرارت مستقیم تهیه می شود. از سوی دیگر، برخی از آب میوه ها قهوه ای روشن هستند، مانند شیره انگور; بنابراین رنگ شیره انگور معیار مناسبی برای تعیین کیفیت آن نیست. آب انگور مرغوب نباید طعم یا ترشی انگور گندیده داشته باشد. سعی کنید آب انگور را از فروشگاه های معتبر تهیه کنید.

3- برای خوش طعم شدن حلوا همیشه روغن جامد یا مایع را با مقداری کره مخلوط کرده و به صورت مخلوط برای تهیه حلوا استفاده کنید.

تبلیغات بنری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *