طرز تهیه ساندویچ پولدبیف رستورانی، خوشمزهترین ساندویچ گوشتی که تابهحال خوردهاید!
۱ دقیقه خوانده شدههمه در یک ساندویچ یکی از معروف ترین غذاهای دنیا به حساب می آید، زیرا مواد غذایی مانند گوشت یا مرغ، سبزیجات، پنیر و … بین دو لایه نان قرار می گیرند. جان مونتاگو، چهارمین ارل ساندویچ، این غذا را در قرن هجدهم اختراع کرد. ساندویچ به عنوان یک غذای آماده ساده که تنوع زیادی دارد و به راحتی قابل تهیه است طرفداران زیادی دارد. ساندویچ غذایی است که به راحتی می توان آن را حمل کرد و برای مسافرت، پیک نیک، پارک، شهربازی و … استفاده کرد. ساندویچ ها در دو نوع گرم و سرد و با انواع مرغ، گوشت، سبزی، خوک، کاکائو، همبرگر، کباب و … تهیه می شود. ساندویچ پولدی بیف یک ساندویچ گوشت بسیار خوشمزه است که از مخلوط گوشت پخته شده با سس قارچ بسیار خوشمزه و متمایز تهیه می شود و با ساندویچ رست بیف تفاوت دارد. اگر دوست دارید یک ساندویچ گوشت بسیار خوشمزه و سالم را در خانه به روشی آسان تهیه کنید، در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.
مواد لازم
گوشت گوساله (ران): 3 عدد
پیاز: 1 عدد
– سیر: 5 حبه
قارچ: 150 گرم
کره: 10 گرم
پنیر گودا: 3 ورق
نمک، فلفل سیاه و پاپریکا: به میزان لازم
نان ساندویچی: 1 عدد
سس فرانسوی: به میزان لازم
طرز تهیه
برای تهیه این ساندویچ خوشمزه ابتدا پیاز را خرد کرده و با 3 حبه سیر خرد شده در ظرف مناسبی بریزید سپس تکه های گوشت را روی سیر و پیاز بچینید و کمی فلفل سیاه و پاپریکا روی گوشت بپاشید. یک فنجان آب جوش به قابلمه اضافه کنید و درب آن را ببندید. گوشت را با حرارت متوسط روی اجاق گاز می گذاریم تا کاملا نرم شود. وقتی گوشت پخت، تکه های گوشت پخته شده را از قابلمه خارج کرده و با چنگال خرد کنید. مخلوط آب، پیاز و سیر را که گوشت در آن پخته شده بود را با همزن برقی مخلوط کنید یا مخلوط کنید، مخلوط کنید و کنار بگذارید. حالا قارچ ها را بشویید و ورقه ای برش دهید سپس در ظرف مناسبی بریزید.
اجازه دهید آب قارچ کمی کشیده شود سپس مخلوط آب گوشت را روی قارچ ها بریزید و برش های پنیر گودا را داخل تابه و روی قارچ بچینید. صبر کنید تا پنیر گودا آب شود سپس مواد را هم بزنید تا سس غلیظی به دست آید سپس اجاق را خاموش کنید. در مرحله آخر کره را آب کرده و با پاپریکا، نمک و دو حبه سیر رنده شده مخلوط کنید. نان ساندویچ را از وسط از وسط باز کنید، سپس مخلوط کره، سیر و پاپریکا را در دو طرف نان قرار دهید. حالا روی نان ها کمی سس فرانسوی می ریزیم سپس گوشت رنده شده را روی ساندویچ پخش می کنیم و در آخر سس قارچ را روی گوشت می ریزیم و تکه دوم نان را روی مواد قرار می دهیم. ساندویچ گوشت گاو خوشمزه شما در این مرحله آماده سرو است، لذت ببرید.
نکات مهم
1- پنیر گودا یکی از انواع پنیر است که معمولاً به صورت ورقه های زرد نازک است و بافتی صاف دارد. این پنیر اولین بار در روستای گودا در جنوب هلند تولید شد. این پنیر سرشار از کلسیم، فسفر، ویتامین ها و پروتئین است. پنیر گودا طعمی کرم مانند دارد و در ساندویچ، پاستا، لازانیا و انواع سس و دیپ استفاده می شود. هنگام خرید پنیر گودا به این نکته توجه داشته باشید که هر چه مدت زمان بیشتری تولید شود، طعم پنیر تندتر و طعم کارامل آن بیشتر می شود. همچنین در خرید پنیر گودا به مواد افزوده شده به آن مانند ادویه جات که پشت بسته درج شده است دقت کنید.
2- قارچ طبیعت گرمی دارد و سرشار از پروتئین، ویتامین ها، مواد معدنی، اسیدهای آمینه، فیبر، مس، آهن، آنتی اکسیدان ها، اسیدهای آمینه و غیره است. همچنین در پیشگیری از سرطان سینه و پروستات موثر است و سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند. در خرید قارچ به این نکته توجه کنید که قارچ تازه نباید سفید و شفاف باشد. یکی از راه های شناسایی قارچ های سالم این است که کمی سنگین باشند. اگر قارچ سبک و توخالی باشد، ناسالم است. کلاهک قارچ سالم نباید ترک داشته باشد. همچنین بهتر است قارچ هایی را که روی پوست آنها لکه های قهوه ای رنگ است نخرید و در صورت خرید حتما به صورت پخته مصرف کنید.
fararu به نقل از همه در یک