مجله اینترنتی همه در یک

رسانه تخصصی اینترنتی همه در یک

طرز تهیه سیب زمینی کریسپی پارمسانی با یک سس جذاب! 

۱ دقیقه خوانده شده

تبلیغات بنری


همه در یک فست فود امروزه در تمام دنیا جایگاه ویژه ای دارد به طوری که ذائقه بسیاری از افراد از غذاهای سنتی به غذاهای مدرن یا به اصطلاح فست فود تغییر کرده است. یکی از ویژگی های مهم فست فودها جدا از طعم لذیذشان، زمان کوتاهی است که برای تهیه آن ها صرف می شود. سیب زمینی تنها فست فود بی نظیری است که هیچ کس به آن اعتراضی ندارد. به سختی می توانید فردی را پیدا کنید که سیب زمینی سرخ کرده، سیب زمینی سرخ کرده تنوری یا هر شکلی از سیب زمینی را دوست نداشته باشد. این هدیه خداوند به قدری لذیذ و پرطرفدار است که روش های مختلفی برای تهیه آن وجود دارد. سیب زمینی سرخ کرده، سیب زمینی سرخ کرده تنوری، سیب زمینی سرخ شده پنیری، سیب زمینی با سس قارچ، پوره سیب زمینی و… همگی روش های مختلف پخت این غذای سیب زمینی هستند. سیب زمینی ترد پارمزان که این روزها طرفداران زیادی پیدا کرده است، نوعی سیب زمینی کبابی است که با سس مخصوص سرو می شود و بسیار لذیذ و خوش طعم است. اگر دوست دارید این سیب زمینی های خاص را به روشی آسان در خانه تهیه کنید، در ادامه این مقاله با ما همراه باشید.

مواد لازم

– سیب زمینی ریز (سیب زمینی کوچک): 10 عدد
روغن زیتون: 4 قاشق غذاخوری
پنیر پارمزان: 4 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه و قرمز، پاپریکا، آویشن و پودر سیر: به میزان لازم
جعفری تازه خرد شده: 4 قاشق غذاخوری
کره ذوب شده: 20 گرم
مواد تشکیل دهنده سس
ماست یونانی یا ماست جامد: 2 قاشق غذاخوری
آب لیمو: 1 قاشق چایخوری
سس خردل: 1 قاشق چایخوری
روغن زیتون: 1 قاشق غذاخوری
جعفری تازه خرد شده: 1 قاشق چایخوری
نمک، فلفل سیاه و آویشن: به میزان لازم

طرز تهیه

برای تهیه این سیب زمینی ترد خوشمزه ابتدا باید سیب زمینی های کوچک را خوب بشویید سپس با پوست آن را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. یک قابلمه آب را روی آتش بگذارید تا بجوشد، سپس یک قاشق غذاخوری نمک به آب اضافه کنید، سپس سیب زمینی ها را به آب در حال جوش اضافه کنید. حرارت اجاق را کم کنید و سیب زمینی ها را حدود نیم ساعت در آب جوش بگذارید تا بپزند. سپس سیب زمینی ها را صاف کنید و کنار بگذارید تا خنک شوند. در مرحله بعد ته ظرف پیرکس دو قاشق غذاخوری روغن زیتون بریزید سپس پنیر پارمزان را داخل ظرف بریزید و با قاشق خوب پخش کنید سپس روی پنیر کمی نمک و فلفل سیاه و پودر سیر بریزید. . حالا سیب زمینی های پخته شده را در ظرفی بریزید و کمی روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه و قرمز، پاپریکا و آویشن بریزید و سیب زمینی ها را خوب هم بزنید. سیب زمینی های مزه دار شده را به صورت وارونه روی سینی بچینید و لایه پنیر را کنار هم قرار دهید تا قسمت بدون پوست سیب زمینی ها روی پنیر قرار گیرد. در آخر کره آب شده را با جعفری خرد شده روی سیب زمینی ها بریزید. ظرف را در فر 180 درجه به مدت 15 دقیقه تفت دهید.
برای تهیه سس کافی است ماست یونانی را با سس خردل، آبلیمو، جعفری خرد شده، روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه و آویشن در ظرفی بریزید و مخلوط کنید. در آخر سیب زمینی ها را برش بزنید و با این سس خوشمزه بخورید و نوش جان کنید.

نکات مهم
1- برای تهیه مدل سیب زمینی ترد باید از بچه سیب زمینی یا بچه سیب زمینی استفاده کنید.

2- پنیر پارمزان یکی از معروف ترین انواع پنیر ایتالیایی به حساب می آید که به صورت رنده شده، پودری، تکه ای و ورقه ای در بازار موجود است. پارمزان یک پنیر زرد کم رنگ با بافت نرم است و زمان زیادی برای فرآوری آن نیاز دارد. این پنیر سرشار از پروتئین است و به راحتی هضم می شود. از پنیر پارمزان در تهیه انواع پاستا، سس، سالاد و سوپ استفاده می شود. تفاوت پنیر پارمزان با پنیر پیتزای معمولی در طرز تهیه آنهاست. پنیر پیتزا باید پخته شود و روی غذا ذوب شود. اما پنیر پارمزان نیازی به پختن یا آب شدن ندارد و می توانید از آن به صورت پودر یا رنده شده در غذا استفاده کنید.

3- سعی کنید در آشپزی از روغن زیتون مرغوب استفاده کنید. روغن زیتون به دلیل ارزش غذایی بالا، جایگاه ویژه ای در رژیم غذایی بسیاری از افراد دارد. اما به دلیل قیمت بالای روغن زیتون خالص، معمولاً هنگام بازاریابی آن را با روغن های معمولی مخلوط می کنند. در نتیجه کیفیت آن کاهش می یابد. بنابراین، کسانی که به دنبال خرید روغن زیتون هستند، اغلب تعجب می کنند که چگونه روغن زیتون معتبر را تشخیص دهند. البته تشخیص خلوص روغن زیتون کار آسانی نیست. اما کارشناسان سه روش برای تشخیص روغن زیتون به شرح زیر ارائه کردند:
– برای انتخاب روغن مرغوب، بهتر است ابتدا آن را بو کنید. روغن زیتون خوب بسته به نوع زیتون یا زمان برداشت آن باید بوی زیتون، سیب یا علف تازه داشته باشد. بنابراین اگر بوی فلز به مشام می رسد، می دانید که روغن بی کیفیت یا خراب است.
راه دوم برای تشخیص روغن زیتون اصل، چشیدن آن است. اگر یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را در دهان خود قرار دهید و آن را در دهان بچرخانید و با استنشاق هوا آن را ببلعید، پس از چند لحظه باید تلخی و ادویه قوی را در گلوی خود احساس کنید. تا گلویت بسوزد در برخی موارد افراد به دلیل تندی بیش از حد روغن سرفه می کنند. تنها بعد از یک دقیقه تلخی و ادویه آن از بین می رود و خوشمزه می شود. علاوه بر این، فرد پس از خوردن این روغن وجود چربی را در دهان خود احساس نمی کند. با خوردن روغن زیتون اصل در ابتدای زبان احساس شیرینی و در پایان تلخی و سوزش خواهید داشت.
راه بعدی تشخیص روغن زیتون رنگ اصلی آن است. رنگ روغن زیتون باید سبز مایل به زرد باشد. البته رنگ روغن زیتون ملاک خوبی برای تعیین کیفیت روغن نیست. چون به راحتی می توان او را فریب داد.

تبلیغات بنری

fararu به نقل از همه در یک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *