غذاهای عجیبی که باور نمیکنید مردم در زمان قدیم میخوردند؛ از سوپ خون تا آب اژدر
۱ دقیقه خوانده شدهسلیقه اجداد ما ممکن است گاهی اوقات عجیب و غریب بوده باشد.
به گزارش روزیاتو، در آن زمان علاقه به حفاظت از حیات وحش بی معنی بود و در نتیجه، انسان ها قلمرو حیوانات را مکانی برای نمونه برداری از انواع مختلف غذای خود می دیدند.
البته مغذی ترین غذاها هنوز در برخی از نقاط جهان مصرف می شود.
در اینجا غذاهای عجیبی را که مردم در زمان های قدیم می خوردند، معرفی می کنیم.
1. غذای موش و عسل
در روم باستان، ثروتمندان از خوردن این موجودات کوچک بامزه لذت می بردند. آنها به موش ها غذا می دادند تا آنها را چاق کنند و سپس آنها را با عسل و دانه های خشخاش می پختند.
2. اقدامات متقابل
Coccintresses یک غذای لذیذ انگلیسی در قرون وسطی بود که اکنون می تواند ما را به یاد هیولای فرانکنشتاین بیاندازد. برای این غذای عجیب و غریب، نیمه جلوی خوک به نیمه پشتی بوقلمون دوخته شد و داخل آن پر شد.
3. اژدر آب
ملوانان در طول جنگ جهانی دوم یک کوکتل خانگی به نام آب اژدر نوشیدند. این نوشیدنی مخلوطی از آب لیمو، آناناس و 180 درصد (90 درصد) الکل بود که به عنوان سوخت در سلاح اژدر استفاده می شد!
4. تخم ایگوانای سیاه
مایاها تخم ایگوانای سیاه را می خوردند. این تخم مرغ ها ظاهری خشن و چرمی داشتند، اما خود تخم مرغ حاوی یک زرده کامل بود و به عنوان یک غذای لذیذ به حساب می آمد.
5. ژله پای گوساله
ژله پای گوساله غذایی بود که با جوشاندن سم گوساله تا بیرون آمدن ژلاتین طبیعی تهیه می شد. برای طعم بهتر به آن لیمو اضافه کردند و شکر آن را تبدیل به آب نبات کرد. در آن زمان اعتقاد بر این بود که این غذا برای شفای بیماری مفید است.
6. سالاد ژله
در پایان قرن نوزدهم، مردم عقل خود را از دست دادند و هر خوراکی را به ژله تبدیل کردند. یکی از این موارد ژله سالمون دودی با لعاب پنیر خامه ای بود.
7. دم سگ آبی
در قرن هفدهم، کلیسای کاتولیک اعلام کرد که سگ های آبی یا سگ های آبی، به دلیل اینکه نیمه آبزی هستند، ماهی هستند. این بدان معنی است که کاتولیک هایی که در طول روزه و جمعه ها از خوردن گوشت خودداری می کنند، می توانند دم سگ آبی را به عنوان جایگزین بخورند. منبعی غنی از پروتئین که بسیاری از کاتولیک ها آن را به ماهی ترجیح می دهند.
8. مدفوع نهنگ
نهنگ ها از انواع موجودات دریایی مانند ماهی مرکب و اختاپوس تغذیه می کنند. این مواد در روده های آن فشرده شده و بعداً از کناره های نهنگ خارج می شوند. باور کنید یا نه، این ماده در زمان های قدیم یک غذای لذیذ محسوب می شد.
9. کهربا
در اروپای قرن هفدهم، عنبر (ماده مومی شکلی که از نهنگ اسپرم به دست میآید) غذای لوکسی بود که ثروتمندان در تهیه کیک و پای از آن استفاده میکردند. امروزه نیز این ماده بسیار محبوب است اما بیشتر در عطرسازی استفاده می شود.
10. روتی سون بری
Rôti sans pareil یک غذای عجیب و غریب فرانسوی است که قدمت آن به سال 1807 باز می گردد و از 17 پرنده شبیه عروسک های روسی ماتریوشکا تشکیل شده است. آخرین و بزرگترین پرنده در لایه بیرونی مرغ ماهی است.
11. سوپ خون
منابع تاریخی نشان می دهد که اسپارتی ها غذای عجیبی به نام آبگوشت سیاه اسپارتی می خوردند که از خون خوک، نمک و سرکه تهیه می شد.
12. سس کچاپ قارچ
سس کچاپ در قرن هجدهم ساخته شد و هیچ شباهتی به سس های گوجه فرنگی فرآوری شده امروزی نداشت. این سس کچاپ از سس ماهی ترشی الهام گرفته شده بود که بریتانیایی های ساکن مالزی شاهد مصرف آن توسط مردم محلی بودند. آنها با افزودن قارچ و تره فرنگی این غذا را با کام انگلیسی تطبیق داده اند.
13. شیر قورباغه
قبل از ظهور یخچال و فریزر، روش بسیار عجیبی برای نگهداری برخی از غذاها در روسیه و فنلاند استفاده می شد. آنها قورباغه را در شیر گذاشتند زیرا معتقد بودند که از فاسد شدن شیر جلوگیری می کند. همانطور که مشخص است، برخی از قورباغه ها دارای پپتیدهایی روی پوست خود هستند که می توانند باکتری ها را از بین ببرند!
14. سوپ لاک پشت
سوپ لاک پشت در قرن هجدهم به یک غذای لذیذ در اروپا تبدیل شد. طعم گوشت لاک پشت با گوشت گوساله یا خرچنگ مقایسه می شد و اغلب در مهمانی ها سرو می شد.
15. سوپ لاک پشت بدلی
در قرن نوزدهم، استفاده از کنسرو گوشت لاک پشت رایج شد، زیرا به زمان بسیار کمتری برای آماده سازی نیاز داشت. در قرن بیستم، برند معروف Heinz “سوپ لاک پشت ساختگی” را معرفی کرد. غذای الهام گرفته شده از سوپ لاک پشت، اما به جای لاک پشت با سر گوساله درست می شود!
16. موز تقلبی
در طول کمبود مواد غذایی در دهه 1940، مردم بریتانیا جایگزین جالبی برای موز پیدا کردند. در تلاشی برای بازسازی طعم و بافت موز واقعی، آنها اسانس موز را به هویج وحشی له شده اضافه کردند.
17. بیسکویت دریایی
بیسکویت های بدون خمیر بیسکویت های ساده ای هستند که از آرد، آب و نمک تهیه می شوند. این بیسکویت ها ماندگاری بسیار بالایی دارند، به همین دلیل توسط ملوانان در سفرهای طولانی مدت و همچنین توسط سربازان ارتش استفاده می شد.
18. گوشت فرآوری شده با زین اسب
در گذشته خوردن گوشت تازه قبل از فاسد شدن مشکل بود. به همین دلیل هون ها گوشت خام را زیر زین خود می گذاشتند و سوار آن می شدند تا اینکه حرارت و نمک پوست اسب آن را به نوعی گوشت خشک تبدیل می کرد.
19. گوشت در سوپ
پای خوک در سوپ یک غذای محبوب در قرن 19 و 20 بود. آسپیک نوعی ژلاتین است که از جوشاندن استخوان های گوشت به دست می آید. برای این غذای عجیب و غریب، سبزیجات و گوشت به ژله اضافه می شود و به عنوان چاشنی با تخم مرغ آب پز سرو می شود.
20. آب نان تست
در قرن نوزدهم، انگلیسی ها آب برشته می نوشیدند. در این روش یک تکه نان را به مدت یک ساعت در آب خیس می کنند تا قهوه ای شود. سپس صاف و نوشیده شد.
21. طاووس
طاووس ها ممکن است تزئینی به نظر برسند، اما در آن روزها اروپاییان ثروتمند تقریباً هر چیزی را می خوردند. آنها همچنین از پرندگانی مانند فاخته، سار و فاخته تغذیه می کنند.
22. شیر آبلیمو
در ایالات متحده، برخی از کودکان مخلوطی از آب لیمو و شیر می نوشیدند.
23. شیر کوکاکولا
در بریتانیا، مخلوط کردن کوکاکولا با شیر رایج بود. فقط رنگ این نوشیدنی را تصور کنید.
fararu به نقل از همه در یک