مجله اینترنتی همه در یک

رسانه تخصصی اینترنتی همه در یک

کیک خرما؛ یک عصرانه خوشمزه و مقوی

۱ دقیقه خوانده شده

تبلیغات بنری


همه در یک کیک ها یک دسر و عصرانه خوشمزه و لذیذ در سراسر دنیا هستند که با میوه ها، خامه، شکلات، پنیر و … تهیه می شوند و هر کدام طرفداران خاص خود را دارند. اگر سری به قنادی بزنید با دنیای متنوعی از کیک میوه، شکلات، کیک تولد، چیزکیک، پای و … مواجه می شوید که انتخاب از بین آنها بسیار سخت است. کیک خرمایی یک کیک بسیار سبک و خوشمزه است که از مخلوط خرما و مواد کیک تهیه می شود و به همین دلیل بسیار خوشمزه و لذیذ است. از آنجایی که شیرینی این کیک از خرما و شکر قهوه ای تامین می شود، می توان گفت که نوعی کیک رژیمی بوده و گزینه مناسبی برای افرادی است که از خوردن قند و شکر منع می شوند. اگر دوست دارید کیک خرمایی خوشمزه را به روشی آسان در خانه تهیه کنید، در ادامه این مقاله با ما همراه باشید.

مواد لازم

خرما: 450 گرم (2 فنجان)
شکر قهوه ای: 100 گرم (نصف فنجان)
آرد سفید شیرین: 240 گرم (2 فنجان)
روغن مایع: 100 گرم (نصف فنجان)
کره: نصف پیمانه
تخم مرغ: 4 عدد
بکینگ پودر: یک و نیم قاشق چایخوری
وانیل: 1 قاشق چایخوری
نمک: یک چهارم قاشق چایخوری
قهوه دم کرده: سه چهارم فنجان
آب سرد: سه چهارم فنجان
گردوی خرد شده: نصف پیمانه

طرز تهیه

برای تهیه این کیک خوشمزه ابتدا هسته و پوست خرما را جدا کرده و در تابه ای بریزید و آب سرد به آن اضافه کنید. تابه را روی حرارت متوسط ​​روی اجاق قرار دهید تا خرماها له شده و بپزند و آب داخل تابه کاملا کشیده شود سپس اجاق را خاموش کنید. در مرحله بعد شکر قهوه ای و کره را که به دمای محیط رسیده اند در ظرف مناسبی ریخته و با همزن برقی به مدت دو دقیقه مواد را هم می زنیم تا یکدست با هم مخلوط شوند. حالا تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و 3 دقیقه دیگر هم بزنید تا مخلوط کرمی و کشدار شود. در این مرحله خرماها را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر مواد را با همزن مخلوط کنید.

حالا قهوه دم کرده را با خامه ترش مخلوط می کنیم و به مخلوط کیک اضافه می کنیم و سی ثانیه دیگر با همزن هم می زنیم سپس همزن را خاموش می کنیم و می گذاریم کنار. آرد و بکینگ پودر و نمک را که با هم مخلوط کردید و سه بار الک کردید در سه مرحله کم کم اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا آرد یکدست با مایه کیک مخلوط شود. کف قالب کاغذ روغنی پهن کنید سپس مخلوط را داخل قالب بریزید و روی سطح کیک گردوی خرد شده بپاشید. کیک را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 45 دقیقه قرار دهید تا کیک بپزد و پف کند. بعد از خنک شدن کامل کیک آن را دوباره در ظرف سرو قرار دهید و کاغذ روغنی را بردارید و نوش جان کنید.

نکات مهم برای تهیه کیک در خانه
1- برای تهیه کیک، مواد را به دمای محیط برسانید. پس سعی کنید حداقل نیم ساعت قبل از شروع همه مواد را از یخچال خارج کنید و بگذارید تا به دمای محیط برسند. همچنین برای پخت هر کیک آرد و مواد خشک مانند پودر کاکائو را 3 بار الک کنید. این کار باعث هوادهی و سبک شدن آرد می شود و در نتیجه کیک شما بافت بهتری خواهد داشت.

2- دمای دقیق فر نقش بسیار مهمی در پخت کیک دارد. هنگام قرار دادن قالب در فر باید دقیقا به همان دمایی که در دستور ذکر شده است برسد و در حین پخت تغییری در دما ایجاد نشود. معمولاً درجه حرارت و مدت زمان پخت در فرهای مختلف متفاوت است. به عنوان مثال، اگر در دستور پخت 175 درجه به مدت 45 دقیقه گفته شود، ممکن است در فر شما در آن دما و مدت زمان به نتیجه مطلوب نرسد، به این دلیل است که فر شما به دمای مشخص شده نرسیده است، یعنی فر را روی 175 درجه تنظیم کرده اید. ; اما در واقع دمای واقعی فر شما 175 نیست و ممکن است کمتر یا بیشتر از این دما بوده باشد.
کسانی که سابقه پخت دسر و کیک را دارند معمولا از سینی فر استفاده می کنند. مثلاً می دانند که اگر دمای فری که استفاده می کنند 175 درجه باشد، آن دما به 185 درجه می رسد. اگر زیاد با فر کار نکرده اید و نمی دانید دمای فر چقدر است، بهترین کار این است که یک دماسنج فر تهیه کنید. همانطور که گفتیم حداکثر دمای فرها دقیق نیست. استفاده از دماسنج فر بسیار ساده است و باید آن را از کف فر آویزان کنید. به خاطر داشته باشید که سطح حرارت ذکر شده در دستورالعمل معمولاً به فر برقی بستگی دارد. اگر از فر گازی استفاده می کنید و دماسنج فر ندارید، دما را حدود 10 درجه سانتی گراد بالاتر قرار دهید. دمای ذکر شده بستگی به فر شما دارد و شما باید بتوانید آن را تحمل کنید. با چند بار امتحان از دما و زمان پخت مطلع خواهید شد.

3- سعی کنید ترازوی دیجیتال و ترازو پخت استاندارد تهیه کنید. زیرا در تهیه کیک و دسر اندازه گیری دقیق مواد اولیه بسیار مهم است. اندازه گیری با ترازوی دیجیتال دقیق تر از اندازه گیری با متر است. بسیاری از مردم روش صحیح استفاده از ترازو را نمی دانند. بنابراین، اگر توانایی مالی دارید، مطمئن شوید که یک ترازو دیجیتالی تهیه کنید. اگر با پیمانه اندازه گیری می کنید، برای اندازه گیری مواد خشک مانند آرد و پودر کاکائو، قبل از اندازه گیری، مواد را با قاشق هم بزنید. زیرا این مواد پس از مدتی فشرده می شوند. نکته مهم دیگری که در اندازه گیری باید به آن توجه کرد این است که مواد را با قاشق داخل پیمانه بریزید و هرگز پیمانه را در ظرف حاوی مواد قرار ندهید. زیرا اندازه گیری ها در این مورد دقیق نیستند. هنگام ریختن مواد داخل فنجان نباید پر یا گنبدی شکل باشد.

4- همیشه موقع هم زدن تخم مرغ چند بار همزن را خاموش کنید و اطراف کاسه را با قاشق تمیز کنید و داخل کاسه بریزید تا تخم مرغی داخل کیک نماند وگرنه حتی اگر دوباره از وانیل یا اسانس استفاده کنید. ، کیک بوی تخم مرغ می دهد. بسیاری از مردم فکر می کنند که وانیل و طعم دهنده ها باعث بوی بد تخم مرغ می شوند. در حالی که این فکر اشتباه است. چیزی که بوی بد تخم مرغ را از بین می برد، مخلوط کردن صحیح تخم مرغ است. پس این مرحله را با دقت انجام دهید.

5- حتما قالب کیک را انتخاب کنید. اگر قالب در مقایسه با مواد کوچک یا بزرگ باشد، نتیجه خوبی نخواهد داشت. همیشه باید قالبی را انتخاب کنید که هنگام ریختن مواد کیک داخل آن، یک سوم قالب خالی بماند. البته همه این موارد نیاز به تجربه دارد. شاید اولین بار است که فرمت مناسب را درک نمی کنید. باید کیک را چندین بار آماده کنید تا چشمتان به اندازه ها عادت کند و بتوانید سریع قالب مناسب را انتخاب کنید.

6- نکته مهم دیگر در پخت کیک، انتخاب نوع قالب است. قالب های متنوع و گران قیمت زیادی در بازار موجود است. وقتی برای خرید یک قالب می روید، به دلیل تنوع، ممکن است در انتخاب قالب دچار سردرگمی شوید. یکی از بهترین قالب ها برای تهیه انواع کیک است و قیمت آن نسبت به سایر قالب ها مناسب است. قالب گالوانیزه ای است که معمولا از تمامی لوازم قنادی می توانید تهیه کنید و در طرح ها و اشکال مختلف موجود است.

7- نکته بسیار مهمی که هنگام پخت انواع کیک باید رعایت کنید این است که به هیچ عنوان قبل از گذشت 30 دقیقه در فر را باز نکنید. اگر این کار را انجام دهید تمام زحمات شما به هدر می رود، زیرا کیک شما بالا نمی رود.

8- در نهایت سعی کنید در پخت کیک و شیرینی از مواد اولیه مرغوب استفاده کنید. اگر مواد شما از کیفیت خوبی برخوردار نباشند، نتیجه خوبی نخواهید گرفت. به عنوان مثال، شما ممکن است تمام نکات را رعایت کرده باشید. اما در نهایت کیک شما جامد است. این ممکن است به دلیل عدم استفاده از آرد مرغوب باشد.

تبلیغات بنری

fararu به نقل از همه در یک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *