مجله اینترنتی همه در یک

رسانه تخصصی اینترنتی همه در یک

آش شوربا؛ یک آش خوشمزه و مقوی برای فصل سرما

۱ دقیقه خوانده شده

تبلیغات بنری


همه در یک غذاهای محلی در واقع میراث فرهنگی مردم هر کشور است. برخی از این غذاها با گذشت زمان، به روز شدن زندگی و آشنایی با غذاهای جدید و یا با تغییر روش های پخت کم کم فراموش می شوند. اگر به هر نقطه از ایران سفر کنید، حتما غذاهای لذیذ و بسیار محلی را می شناسید که تا به حال برخی از آنها را نخورده اید و حتی در مورد آنها نشنیده اید. آش یکی از غذاهای محبوب و سنتی ایرانی است. آش بسیار متنوع است و در نقاط مختلف کشور به روش های مختلف تهیه می شود. آش غذای محبوبی است که به دلیل داشتن مواد مغذی یک وعده غذایی کامل محسوب می شود. با شروع فصل پاییز و زمستان، آشپزی خانگی رونق بیشتری پیدا می کند. زیرا خوردن آش در هوای سرد گرمای مطبوعی را برای بدن به ارمغان می آورد که خوشایند است. سوپ نوعی سوپ خوشمزه و اصیل است که در شهرهای مختلف به روش های مختلف تهیه می شود و دارای دستور پخت های متنوعی است. این سوپ بسیار لذیذ و مقوی است و یک غذای لذیذ برای فصل سرما محسوب می شود. اگر می خواهید این سوپ خوشمزه را در خانه درست کنید، این مطلب را با آموزش چوگو دنبال کنید.

مواد لازم

فنجان: 1 فنجان
عدس: 1 فنجان
برنج نیم دانه: نیم لیتر
خاکستر سبزیجات: 200 گرم
گوشت چرخ کرده: 150 گرم
قرص استاک گوشت: 1 عدد
پیاز: ۲ عدد
روغن: به مقدار لازم
نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
پیاز: به مقدار لازم
نعنا داغ: به مقدار لازم

طرز تهیه

برای تهیه این سوپ خوشمزه ابتدا عدس، لپه و برنج را جداگانه به مدت دو ساعت خیس کنید. حالا یک عدد پیاز را پوست گرفته و خرد می کنیم و در قابلمه مناسبی با کمی روغن می گذاریم و روی اجاق می گذاریم تا پیاز نرم و طلایی شود سپس عدس و بادام هندی را به پیازها اضافه می کنیم و هم می زنیم. حالا آب گوشت را روی مواد می ریزیم، دو پیمانه آب جوش اضافه می کنیم، هم می زنیم، سپس درب قابلمه را می بندیم و یک ساعت می گذاریم تا عدس و لپه پخته شود. برنج را تا نیمه بپزید و بعد از پختن لپه و عدس به قابلمه اضافه کنید. بعد از 20 دقیقه سبزیجات را داخل قابلمه بریزید و درب قابلمه را نبندید. حرارت را کم کنید و سبزیجات را نیم ساعت بگذارید تا پخته شوند. در همین حین پیاز را خرد کرده و به گوشت چرخ کرده اضافه کنید سپس نمک و زردچوبه و فلفل را روی آن بریزید و ورز دهید. حالا کوفته کلاخلی درست کنید و کوفته ها را در روغن داغ سرخ کنید و کنار بگذارید. بعد از پختن سبزی و پختن آش، سوپ آماده را در ظرف سرو بریزید و روی آن را با گوشت و نعنا داغ و پیاز داغ تزیین کنید.
طرز تهیه
1- گیاه آش یکی از مهم ترین مواد مورد استفاده در پخت انواع آش به حساب می آید. اگرچه بسیاری از مردم فکر می کنند که حبوبات ماده اصلی مورد استفاده در خاکستر هستند، حقیقت این است که طعم خاکستر عمدتاً از سبزیجات استفاده شده در آن می آید. بنابراین، هر چه سبزیجات در سوپ شما تازه تر و معطرتر باشد، غذای شما خوشمزه تر خواهد بود. سبزیجات زبان گنجشک شامل تره فرنگی، گشنیز، جعفری، اسفناج یا برگ چغندر به مقدار مساوی است. توجه داشته باشید که سبزی را نباید خیلی درشت خرد کنید. برخی از مردم سبزیجات خود را خیلی خشن خرد می کنند که در نهایت زیبا به نظر نمی رسد. سبزیجات آش باید کمی بیشتر از سبزیجات پخته خرد شوند.

2- پیاز داغ طعم بسیار خوبی به غذا می دهد. اما نکته مهم این است که پیاز داغ باید کاملا نرم و خشک باشد. برای یک پیاز داغ خشک و له شده، پیاز را نازک برش دهید. سپس در مقدار زیادی روغن از قبل گرم شده سرخ کنید. توجه داشته باشید که پیازها باید در روغن شناور باشند. بنابراین نباید در یک مرحله مقدار زیادی پیاز اضافه کنید. پس از سرخ شدن پیازها، آن ها را روی توری سیمی قرار دهید تا روغن اضافی آن کاملا گرفته شود. سپس روی پله ها پهن شد. وقتی دوباره این کار را انجام دادید، پیاز جدیدی را که سرخ کرده اید روی پیازهای داغ قبلی قرار ندهید. چون اولی را چرب می کند. به علاوه، پیاز داغ را خیس می کند.

3- آب گوشت، مرغ، ماهی یا سبزی یا آب گوشت با حرارت دادن استخوان ها با سبزیجات ساقه ای و تعداد محدودی ادویه تهیه می شود. آبگوشت در انواع سوپ ها، سس ها، خورش ها و البته بسیاری از غذاها استفاده می شود و تاثیر زیادی در طعم غذا دارد. می توانید استوک را خودتان در منزل تهیه کنید یا محصولات آماده را از سوپرمارکت ها خریداری کنید. به وجود نمک در مواد آبگوشت توجه کنید. پس در صورت استفاده در آخر غذا را میل کنید و در صورت لزوم نمک اضافه کنید. به جای آب غلات می توانید از دو فنجان آب مرغ استفاده کنید.

تبلیغات بنری

منبع : پایگاه خبری fararu

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *