آموزش بیسکو بستنی در منزل با روشی آسان
۱ دقیقه خوانده شدههمه در یک بستنی یک غذای خوشمزه به حساب می آید که در تمام فصول سال مصرف می شود. اما خوردن آن در تابستان و هوای گرم به دلیل طبع خنک آن سالمتر است. تهیه بستنی سنتی در ایران سابقه طولانی دارد و ایرانیان باستان با مخلوط کردن یخ و شیره انگور چیزی شبیه بستنی تهیه می کردند. می توان گفت تاریخچه تولید بستنی سنتی در ایران به حدود 60 سال پیش برمی گردد. اما در دهه 30 و 40 بستنی فروشی ها در ایران رونق گرفت. یکی از معروف ترین بستنی های سنتی ایران بستنی اکبر مشهدی است که در نزدیکی میدان راه آهن تهران افتتاح شد. بستنی منبعی غنی از کلسیم و مواد معدنی است که انرژی بدن را تامین می کند. خوردن بستنی همچنین باعث ترشح هورمون سروتونین می شود که باعث شادی شما می شود. بستنی بیسکویتی یکی از انواع بستنی های امروزی است که از مخلوط بستنی با لایه ای از بیسکویت تهیه می شود و طعم بسیار خوبی دارد و طرفداران زیادی پیدا کرده است. اما شما می توانید بستنی پیسکوی خانگی خوشمزه را به روشی آسان درست کنید، پس با ادامه این مقاله با آموزش بستنی پیسکو ما همراه باشید.
عناصر
خامه شیرینی: نیم کیلو
شیر با عسل: 150 میلی لیتر
شکلات تخته ای: 100 گرم
بیسکویت پتیبور: 30 عدد
نحوه تهیه
برای تهیه این سوپ بستنی خوشمزه ابتدا باید خامه قنادی را شکل دهید که در انتهای آموزش خامه زنی است. بعد از اینکه خامه فرم گرفت، شیر و عسل را اضافه کنید و با همزن برقی سی ثانیه بزنید سپس همزن را کنار بگذارید. شکلات تخته ای را با چاقوی تیز برش می دهیم و به مواد اضافه می کنیم و با قاشق هم می زنیم تا شکلات کاملا با خامه مخلوط شود. حالا یک الگوی مستطیلی با ابعاد تقریباً 29×20 انتخاب کنید. کف قالب بیسکویت پتی بور را بچینید تا قالب کاملا با بیسکویت پوشانده شود سپس مواد خامه ای را روی بیسکویت ها بریزید و با قاشق مواد را کاملا پخش کنید تا یکدست و یکدست شوند. در مرحله آخر دوباره یک ردیف بیسکویت روی مواد خامه قرار دهید تا کاملا روی مواد با بیسکویت پوشانده شود. حالا روی قالب را سلفون بپوشانید و قالب را به مدت 4 ساعت در یخچال قرار دهید تا بستنی سفت شود. بعد از این مدت قالب را بیرون آورده و با چاقو ته هر شیرینی را برش دهید و شیرینی بستنی را در ظرف قرار دهید. می توانید یک چوب بستنی را در وسط شیرینی فرو کنید تا شیرینی بستنی زیباتر و قابل نوشیدن شود.
نکات مهم
1- معمولا می گویند فرم دادن به خامه قنادی با همزن برقی به مدت 15 تا 20 دقیقه انجام می شود. اما همانطور که می دانید در تهیه شیرینی نباید زیاد روی این زمان بندی ها تمرکز کنید و آنچه مهمتر از زمان بندی است، شناخت وسایلی است که در اختیار دارید. به عنوان مثال، مخلوط کن شما می تواند یک مخلوط کن سنگین یا متوسط باشد. نتیجه به دست آمده در 15 دقیقه با استفاده از این دو مخلوط کن مطمئناً متفاوت است. کرم را می توان در 15 دقیقه با استفاده از یک مخلوط کن متوسط تهیه کرد. اما همین نتیجه را می توان با یک مخلوط کن قدرتمند در عرض 8 دقیقه به دست آورد.
حالا اگر قدرت مخلوط کن خود را نمی دانید و خامه را به مدت 15 دقیقه با مخلوط کن قوی هم می زنید، نتیجه نهایی خامه فرم گرفته نیست. به زمان بندی توجه کنید؛ اما ملاک اصلی باید آشنایی با ابزارهای کسب و کار شما باشد. در این قسمت طرز صحیح فرم دادن به خامه دسر را توضیح می دهیم. همیشه زمانی که خامه را از لوازم قنادی تهیه می کنید، بسته به نیازتان آن را در ظرف های نیم کیلویی، یک کیلویی یا کمتر بسته بندی کنید تا زمانی که می خواهید از آن استفاده کنید، کافی است بسته مورد نیاز را از آن خارج کنید. فریزر. برای شروع باید خامه یخ زده را از یخچال خارج کنید و در دمای اتاق قرار دهید تا به شکل بستنی در بیاید.
سپس خامه را در ظرف می ریزیم و با سرعت متوسط همزن را روشن می کنیم. وقتی صاف شد، آن را روی سرعت بالا قرار دهید. وقتی خامه زده نشود براق است. اما با شروع آماده شدن، رنگ آن کم کم مات می شود. در نیمه کار، یکباره همزن را خاموش کنید و با لیسک به آرامی هم بزنید. خامه را زیر و رو کنید تا کرم های کف ظرف با هم ترکیب شوند. برای بهتر شدن خامه، کاسه حاوی خامه را در ظرف یخ قرار دهید و سپس با مخلوط کن هم بزنید.
علاوه بر مات بودن خامه، یکی دیگر از نشانه های خامه فرم گرفته، رد تیغه های همزن است. وقتی سر همزن را از ظرف خامه خارج می کنید، خامه باید داخل آن بچسبد. وقتی خامه آماده شد، اگر ظرف را زیر و رو کنید، نمی ریزد. وقتی خامه آماده شد آن را زیاد هم نزنید. فراستینگ را هر بار به اندازه نیاز فرم دهید، زیرا بعد از یک بار فرم دادن دیگر نمی توانید از آن برای تزیین کیک یا دسر استفاده کنید.
2- شیر عسلی یا شیر غلیظ شیر گاو است که از آن مقداری آب گرفته و شکر اضافه می کنند. شیر عسلی ماده ای غلیظ و شیرین است که به صورت کنسرو در بازار موجود است و ماندگاری بالایی دارد. از این شیر در تهیه انواع شیرینی، بستنی، کیک و شیرینی استفاده می شود. برای تهیه شیر با عسل در منزل، دو پیمانه شیر را به همراه دو سوم شکر در ماهیتابه نچسب عمیقی بریزید و روی حرارت ملایم روی اجاق قرار دهید و مرتب هم بزنید تا شکر کاملا در شیر حل شود.
بعد از حل شدن شکر هم نزنید و صبر کنید تا شیر بجوشد. وقتی شیر به جوش آمد، اجاق گاز را روی کمترین درجه حرارت قرار دهید و هر چند دقیقه یکبار شیر را هم بزنید تا غلیظ شود. توجه داشته باشید که حرارت باید به اندازه ای کم باشد که شیر نجوشد وگرنه عسل دلمه می شود. حدود 40 دقیقه طول می کشد تا شیر عسلی برای مصرف آماده شود. بعد از آماده شدن شیر با عسل، آن را کنار بگذارید تا کاملا خنک شود. سپس آن را در یک فنجان تمیز و خشک بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
3- در این بستنی به جای شکلات می توانید از هر نوع مغز و مغزی که دوست دارید استفاده کنید.
fararu به نقل از همه در یک