مجله اینترنتی همه در یک

رسانه تخصصی اینترنتی همه در یک

املت زیتون، یک صبحانه خوشمزه و لاکچری!

۱ دقیقه خوانده شده

تبلیغات بنری


همه در یک املت یک غذای ساده و لذیذ است که در بین ما ایرانی ها بسیار پرطرفدار است و برای تمام وعده های غذایی در طول روز و شب مناسب است و این روزها جایگاه ویژه ای در منوی کافه ها و رستوران ها دارد. در حالی که املت یک غذای ساده است که مواد اولیه آن معمولا در خانه همه یافت می شود، اما نکات و ترفندهای زیادی دارد. املت در ایران به روش های مختلف و با مواد اولیه متفاوت پخته می شود و می توان گفت که تخم مرغ در همه آنها ثابت است. املت گوجه فرنگی، املت تخم مرغی، املت باقلا شاهپوری، املت تن ماهی، املت سبزیجات، املت سیب زمینی و … از جمله املت های خوشمزه و سنتی هستند که در کشور ما طبخ می شوند. املت زیتون یکی از خوشمزه ترین و مجلل ترین املت های هتلی محسوب می شود که از مخلوط زیتون با رب گوجه فرنگی، گوجه فرنگی خشک، تخم مرغ و پنیر پارمزان تهیه می شود. اگر می خواهید یک صبحانه مهیج و خوشمزه را به روشی آسان برای خانواده تهیه کنید، این مطلب را با آموزش املت زیتون همراهی کنید.

مواد لازم

تخم مرغ: 4 عدد
زیتون بدون هسته: 100 گرم
گوجه فرنگی خشک: 1 پیمانه
رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری
ملاس انار: 1 قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده: 1 قاشق غذاخوری
پنیر پارمزان: مقدار لازم
آب لیموی تازه: 1 قاشق غذاخوری
روغن: به مقدار لازم
– نمک: به مقدار لازم

طرز تهیه

برای تهیه این املت خوشمزه ابتدا داخل ماهیتابه روغن بریزید و روی اجاق گاز قرار دهید تا داغ شود. رب گوجه فرنگی و رب انار را داخل روغن بریزید و با نمک به مدت یک دقیقه تفت دهید سپس زیتون های خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید تا با مواد مخلوط شود. حالا گوجه فرنگی های خشک را اضافه کنید و آب لیموی تازه را روی مواد بریزید. بعد از یک دقیقه تخم مرغ ها را با فاصله از هم روی املت بشکنید، درب تابه را ببندید و حرارت را کم کنید تا تخم مرغ ها بپزند، سپس درب تابه را بردارید و روی املت مقداری جعفری خرد شده و پنیر پارمزان بپاشید. در این مرحله املت زیتونی لذیذ شما آماده سرو است و می توانید آن را با نان تست و یا نان سنتی سرو کنید.

نکات مهم
1- زیتون یکی از لذیذترین و مفیدترین غذاهایی است که می توان با غذا میل کرد زیرا لذت خوردن آن را دوچندان می کند و همچنین ارزش غذایی بالایی دارد. زیتون سیاه به دلیل داشتن ویتامین A می تواند سلامت چشم و بینایی را بهبود بخشد. برخی از مطالعات انجام شده توسط دانشمندان ثابت کرده است که خوردن زیتون سیاه تا حدودی درد مفاصل را تسکین می دهد. زیتون سیاه حاوی برخی خواص ضد التهابی قوی است که می تواند از بیماری های قلبی عروقی جلوگیری کند. مصرف منظم زیتون سیاه می تواند به تنظیم سطح قند خون کمک کند.

اکنون که برخی از خصوصیات زیتون را می دانید، ممکن است این سوال برای شما پیش بیاید: اگر زیتونی که خریداری کرده اید تلخ است، چگونه باید تلخی آن را از بین ببرید؟
انواع زیتون ها تلخ هستند و راه رفع تلخی آن شستن چند بار با آب است. یعنی باید زیتون ها را سه تا چهار بار بشویید. سپس بعد از هر بار شستشو آن را در آب نمک قرار دهید تا طعم خوبی پیدا کند. بعد از اینکه تلخی زیتون ها از بین رفت، دوباره در آب نمک بریزید و به میل خود نمک بزنید. سپس دو قاشق غذاخوری روغن زیتون و یک قاشق غذاخوری گلبرگ روی زیتون ها بریزید و در جای خنک غیر از یخچال نگهداری کنید.

2- رب انار نوعی رب است که از دانه های انار تهیه می شود به دو صورت ترش و شیرین در بازار موجود است. رب انار معمولا تیره رنگ است. اما نباید خیلی سیاه باشد، زیرا این نشانه سوختن رب در هنگام پخت است. یک رب انار خوب نباید خیلی سفت باشد. همچنین نباید بوی ترش بدهد. برای تهیه املت زیتون سعی کنید رب انار را از فروشگاه های معتبر تهیه کنید و یا از کسانی که در منزل رب انار تمیز درست می کنند. اگر رب انار نازک نیست آن را با کمی سرکه رقیق کنید.

3- پنیر پارمزان یکی از معروف ترین انواع پنیر ایتالیایی به شمار می رود و به صورت رنده شده، پودری، تکه ای و ورقه ای در بازار موجود است. پارمزان یک پنیر زرد کم رنگ با بافت نرم است و زمان زیادی برای فرآوری آن نیاز دارد. این پنیر سرشار از پروتئین است و به راحتی هضم می شود. از پنیر پارمزان در تهیه انواع پاستا، سس، سالاد و سوپ استفاده می شود. تفاوت پنیر پارمزان با پنیر پیتزای معمولی در طرز تهیه آنهاست. پنیر پیتزا باید پخته و روی غذا ذوب شود. اما پنیر پارمزان نیازی به پختن یا آب شدن ندارد و می توانید از آن به صورت پودر یا رنده شده در غذا استفاده کنید. پنیر پارمزان را مانند سایر پنیرهای پیتزا در فریزر نگهداری کنید.

تبلیغات بنری

fararu به نقل از همه در یک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *