این خوراکی بسیار سالم را حتماً در صبحانه خود بگنجانید
۱ دقیقه خوانده شدهبعدی- خوشبختانه، این غذای معجزه آسا را می توان به وعده های صبحانه مورد علاقه بی شماری اضافه کرد و فوراً میزان ویتامین ها و مواد مغذی مورد نیاز بدن را برای روز افزایش داد.
بر اساس این گزارش به نقل از: نصف کار، از میوه و ماست گرفته تا املت پنیر، کلوچه زغال اخته تا باقی مانده شام روز قبل، این روزها هزار و یک گزینه برای صبحانه وجود دارد. تفاوت این است که برخی از گزینه ها قطعاً دارای مواد مغذی تر هستند. بنابراین اولین انتخاب یک متخصص تغذیه چیست؟ چگونه میتوانیم مواد مغذی بیشتری را در اول صبح وارد بدن خود کنیم، بدون اینکه لذیذ بودن را قربانی کنیم؟
این سوالی است که لیزا موسکوویتز، متخصص تغذیه و مدیر عامل گروه تغذیه نیویورک مطرح کرده است. این متخصص دانه چیا را بهترین غذا برای صبحانه معرفی کرد. دانه چیا از گیاهی به همین نام که از خانواده نعناع است، برداشت می شود. چیا به عنوان یک غذای فوق العاده در نظر گرفته می شود زیرا حاوی تمام خواص تغذیه ای مثبت، از فیبر و منیزیم گرفته تا ویتامین های B و آهن و مقدار کمی پروتئین است.
دانه چیا همچنین حاوی اسیدهای چرب امگا 3 است که از سلامت مغز و قلب حمایت می کند و التهاب را در بدن کاهش می دهد. موسکوویتز در مورد فواید دانه چیا می گوید: «این غذا برای تنظیم سیستم گوارشی عالی است، بنابراین منبع خوبی از فیبر محلول و نامحلول برای افراد مبتلا به یبوست است.
در واقع فقط یک وعده دانه چیادو تا سه قاشق غذاخوری تقریباً 10 گرم فیبر را فراهم می کند که یک سوم مصرف روزانه توصیه شده اکثر افراد است. فیبر نه تنها به بهبود هضم کمک می کند، بلکه مشخص شده است که خطر ابتلا به بسیاری از بیماری های جدی از جمله: بیماری قلبی من، دیابت و برخی سرطان دانه چیا را می توان به راحتی به وعده های صبحانه مورد علاقه بی شماری اضافه کرد تا فواید تغذیه ای آن ها را افزایش دهد.
Moskowitz پیشنهاد می کند: «می توانید آن را روی ماست بپاشید، آن را در بلغور جو دوسر قرار دهید، یا حتی می توانید آن را روی نان تست آووکادو، در تخم مرغ، قهوه یا حتی با یک لیوان آب میل کنید. دانه های چیا را می توان در شیر بادام، شیر لبنیات یا شیر جو دوسر خیس کرد و یک شب در یخچال قرار داد تا فواید آن دو برابر شود.
با ایجاد تغییرات کوچک مانند افزودن دانه های چیا یا سایر غذاهای غنی از مواد مغذی مانند آجیل و میوه ها به صبحانه خود، می توانید مواد مغذی بیشتری دریافت کنید بدون اینکه از غذاهای صبحگاهی مورد علاقه خود صرف نظر کنید. مسکوویتز توصیه می کند: «نگران نباشید چه چیزهایی را کنار بگذارید، فقط به این فکر کنید که چه چیزی می توانید به وعده های غذایی خود اضافه کنید.