مجله اینترنتی همه در یک

رسانه تخصصی اینترنتی همه در یک

این دسر جادویی میوه‌ای را برای شب یلدا درست کنید

۱ دقیقه خوانده شده

تبلیغات بنری


همه در یک شیرینی ها یکی از محبوب ترین و متنوع ترین غذاها در سراسر جهان هستند. در این میان دسرهای میوه ای به دلیل عطر و طعم بسیار لذیذ و لذت بخشی هستند و طرفداران خاص خود را دارند. دسرها معمولاً بعد از غذا سرو می شوند. زیرا شیرینی موجود در آن به هضم بهتر غذا کمک می کند. شب یلدا یکی از سنت‌های اصیل ایرانیان است که خانواده‌ها در این شب گرد هم می‌آیند و شب را با خوردن انار، هندوانه، آجیل، غذاهای مخصوص یلدا و خواندن اشعار حافظ می‌گذرانند. یکی از علاقه مندی های خانم های خوش سلیقه برای پذیرایی در این شب، تهیه غذاهای لذیذ و زیبای یلدا است. برخی افراد زمان کافی برای آماده شدن ندارند و به دنبال چیزهای ساده و بی دردسر هستند. دسر میوه جادویی یکی از انواع دسرهای میوه ای است که به راحتی تهیه می شود و نیازی به استفاده از مواد خاصی ندارد. اگر می خواهید این دسر خوشمزه، آسان و شیک را برای شب یلدا تهیه کنید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه دسر جادویی همراه ما باشید.

مواد لازم

نشاسته ذرت: ۷ قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین: 4 قاشق غذاخوری
آب پرتقال یا آب انبه: یک و نیم لیتر
میوه ها شامل سیب، موز، کیوی و توت فرنگی: هر کدام 100 گرم
کره: 20 گرم

طرز تهیه

برای تهیه این دسر خوشمزه ابتدا موز، سیب، کیوی و توت فرنگی را نگینی خرد کرده و با هم مخلوط کنید. حالا میوه های خرد شده را در قالب مورد نظر بریزید. در مرحله بعد آب پرتقال یا آب انبه را در ظرفی بریزید و نشاسته ذرت را اضافه کنید و هم بزنید. پودر ژلاتین را با یک چهارم فنجان آب سرد مخلوط کرده و روی بخار کتری در حال جوش قرار دهید تا شفاف و روان شود. کاسه آب میوه را روی آتش اجاق گاز بگذارید و هم بزنید تا کم کم آب میوه غلیظ شود. در آخر پودر ژلاتین و کره را به آن اضافه کنید و هم بزنید سپس حرارت را خاموش کنید. حالا سس آماده شده را روی میوه های داخل قالب می ریزیم و مواد را خیلی آرام هم می زنیم تا همه میوه ها با سس دسر مخلوط شوند. آب نبات را سه تا چهار ساعت در یخچال بگذارید تا شیرینی جا بیفتد.

برای خارج کردن نبات از قالب باید آن را از یخچال خارج کنید و 5 دقیقه بگذارید تا سردی خود را از دست بدهد. سپس یک چاقوی تیز و باریک دور تابه بکشید تا آب نبات از تابه جدا شود. اگر قالب شما سیلیکونی باشد، آب نبات به راحتی و بدون نیاز به آب جوش به قابلمه برمی گردد. بقیه قالب ها را باید در یک قابلمه آب جوش بریزید و یک دقیقه صبر کنید. اگر قالب فلزی باشد، آب نبات در کمتر از یک دقیقه از قالب خارج می شود. در حالی که قالب های پلاستیکی و چدنی به زمان بیشتری نیاز دارند. مراقب باشید قالب را برای مدت طولانی در آب جوش نگه ندارید. زیرا آب نبات در این حالت آبکی خواهد بود و با برگرداندن ظاهر زیبایی نخواهد داشت. پس به محض اینکه احساس کردید دسر از قالب در آمده، دوباره در ظرف سرو مورد نظر خود قرار دهید و روی دسر را به دلخواه تزیین کنید و نوش جان کنید.

نکات مهم

ژلاتین ماده ای بی رنگ و بی مزه است که از کلاژن موجود در برخی از قسمت های بدن حیوان به دست می آید. همیشه از روش بن ماری برای حل کردن پودر ژلاتین استفاده کنید. به این ترتیب کاسه حاوی پودر ژلاتین و آب را روی بخار آب در حال جوش قرار دهید. توجه داشته باشید که اگر ژلاتین را در دمای خیلی بالا ذوب کنید، بوی نامطبوعی ایجاد می کند. یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین معادل 4 ورق ژلاتین است. پودر ژلاتین باید در ظرف دربسته و در جای خشک و خنک نگهداری شود. پس از بازکردن بسته حاوی پودر ژلاتین تا 6 ماه فرصت دارید تا از آن استفاده کنید که پس از این مدت خاصیت خود را از دست می دهد.

نشاسته ذرت شبیه آرد است و به رنگ سفید است. نشاسته ذرت نیز بافت نرمی دارد، بنابراین اگر کمی بین انگشتان خود بمالید، صدای جیرجیر می شنوید. استفاده از نشاسته ذرت در انواع شیرینی ها و غذاها عامل غلظت است. توجه داشته باشید که نشاسته گندم با نشاسته ذرت متفاوت است و این دو را نمی توان به جای هم استفاده کرد. نشاسته ذرت را می توانید در بسته بندی های سالم از آبنبات فروشی ها تهیه کنید.

تبلیغات بنری

منبع : پایگاه خبری fararu

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *