مجله اینترنتی همه در یک

رسانه تخصصی اینترنتی همه در یک

این غذا‌ها را پس از پایان تاریخ مصرفشان نیز می‌توانید مصرف کنید

۱ دقیقه خوانده شده

تبلیغات بنری


بعدی- آیا می‌دانستید در موارد خاص، حتی پس از تاریخ انقضای درج شده روی بسته‌بندی، می‌توانید با خیال راحت غذا بخورید؟

به گزارش همه در یک به نقل از Flavor، در اینجا 13 محصولی که پس از تاریخ انقضا درج شده بر روی بسته بندی برای استفاده ایمن هستند، آورده شده است. البته رعایت احتیاطات لازم را فراموش نکنید.

پودر کیک

پودر کیک روشی آسان برای تهیه دسر مورد علاقه شماست. اگر هنگام خرید پودر کیک درست کرده اید، اما قبل از تاریخ روی جعبه از آن استفاده نکرده اید، لازم نیست آن را دور بیندازید. شما همچنان می توانید با خیال راحت از این مخلوط به مدت چهار تا پنج ماه پس از تاریخ انقضا استفاده کنید. البته به یاد داشته باشید که آن را در جای خشک و خنک نگهداری کنید.

پنیرهای سفت

پنیرهای سفت مانند چدار و پارمزان را می توان حتی پس از ظاهر شدن کپک روی سطح آنها مصرف کرد. فقط قبل از استفاده حتما قسمت های کپک زده را به خوبی جدا کنید. به طور کلی پنیرهای سفت را تا یک ماه پس از تاریخ انقضا می توان مصرف کرد.

تخم مرغ

تخم مرغ یکی دیگر از موادی است که مردم همیشه قبل از تاریخ انقضا از آن استفاده نمی کنند. در اینجا یک ترفند برای بررسی پوسیده بودن تخم مرغ ها بدون شکستن آنها وجود دارد: تخم مرغ ها را در یک کاسه آب قرار دهید تا شناور بودن آنها را بررسی کنید. اگر غرق شوند، هنوز برای خوردن بی خطر هستند. اگر شناور باشد، تاریخ انقضا آن گذشته است.

نان

تا زمانی که کپک روی نان و سایر غلات رشد نمی کند، درست کردن ساندویچ یا نان تست با آنها اشکالی ندارد. اگر می خواهید ماندگاری نان خود را افزایش دهید، آن را در یخچال نگهداری کنید. اگر نان را در یخچال یا فریزر نگهداری می کنید، می توانید تا دو هفته از آن استفاده کنید.

کره

اگر کره شما به تاریخ انقضا نزدیک است، آن را در فریزر قرار دهید تا تازه بماند. به خاطر داشته باشید که بهتر است تمام کره را بعد از ذوب شدن استفاده کنید. آیا کره زیادی باقی مانده است؟ هنوز هم می توانید آن را دوباره ذوب کرده و در پروژه پخت بعدی خود استفاده کنید.

ماکارونی خشک

ماکارونی چون محصولی خشک است به راحتی خراب نمی شود. تا زمانی که بوی بدی نداشته باشد، می توانید بعد از تاریخ انقضا از آن استفاده کنید. بعد از اینکه پاستا بد شد، بوی تخم مرغ گندیده قوی می‌گیرد. به طور کلی، ماکارونی خشک دو سال ماندگاری دارد، اما معمولاً می توانید تا سه سال از آن استفاده کنید.

غذای منجمد

دمای پایین از فاسد شدن غذاها جلوگیری می کند، بنابراین هر غذای منجمد بسته بندی شده معمولاً حتی پس از تاریخ انقضا ایمن است. اگر غذا در اثر کم آبی ناشی از اکسیداسیون در فریزر بسوزد، چندان خوش طعم نخواهد بود. با این حال، اگر می خواهید در هزینه خود صرفه جویی کنید، فریزر سوختگی هنوز برای خوردن بی خطر است.

کوکی ها، کراکر و چیپس سیب زمینی

وقتی کلوچه ها یا چیپس های سیب زمینی کهنه می شوند، طعم کهنه آنها بسیار مشهود است. اما خوردن آن به شرطی که بوی بدی نداشته باشد و در دست شما از هم نپاشد اشکالی ندارد. روغن های موجود در شیرینی ها ممکن است باعث خراب شدن آنها برای مدت طولانی شود.

شکلات

بسته به درجه، نحوه نگهداری و باز شدن یا عدم باز شدن بسته بندی، شکلات می تواند برای مدت طولانی تر از تاریخ انقضا سالم بماند. در حالت ایده آل، شما باید محصولات شکلاتی خود را در مکانی خشک و خنک در دمای 21 درجه سانتیگراد یا کمتر نگهداری کنید. برای شکلات چیپسی های نیمه شیرین می توانید آنها را به مدت دو تا چهار ماه پس از تاریخ انقضا، شش تا هشت ماه در ظرف در بسته در یخچال و دو تا سه سال در فریزر نگهداری کنید. شکلات شیری را می توان تا هشت ماه پس از تاریخ انقضا در یخچال نگهداری کرد. همچنین ظاهر چربی یا شکر روی شکلات را با کپک اشتباه نگیرید. شکلات علیرغم ظاهر کدر آن، هنوز هم می تواند با خیال راحت مصرف شود یا در پخت دسرهای شکلاتی مورد علاقه شما استفاده شود.

کره بادام زمینی

در صورت باز نشدن، کره بادام زمینی تا یک سال پس از تاریخ انقضا قابل استفاده است، چه آن را در بیرون یا در یخچال نگهداری کنید. پس از باز شدن، سه تا چهار ماه در بیرون یا شش تا هشت ماه در یخچال پس از تاریخ انقضا مناسب هستند. کره بادام زمینی طبیعی ماندگاری کوتاه تری دارد. فقط دو تا سه ماه بیرون یا سه تا شش ماه بعد از تاریخ انقضا در یخچال. هیچ اشکالی در جداسازی طبیعی روغن در کره بادام زمینی طبیعی وجود ندارد. می توانید دوباره آن را هم بزنید و در آشپزی استفاده کنید. اگر کره بادام زمینی صاف یا ترد شما سفت، خشک یا تیره شد، وقت آن است که آن را دور بریزید.

کورن فلکس

نگهداری غلات در ظروف مخصوص باعث می شود مدت طولانی تری سالم بمانند. تا زمانی که بتوانید طعم قدیمی آن را تحمل کنید، حبوبات تا شش ماه پس از تاریخ انقضا قابل خوردن هستند!

ترشیجات

ترشی ها و انواع ترشی ها حتی اگر بسته بندی آنها تا دو سال پس از تاریخ انقضا باز شده باشد، قابل مصرف هستند. ترشی ها را می توانید در یخچال یا حتی در کمد نگهداری کنید. ترشی ها ممکن است به مرور زمان تردی خود را از دست بدهند، اما خوردن آنها همچنان بی خطر است. از کجا می دانید که ترشی ها خراب شده اند؟ نشانه مطمئن، شکل گنبدی درب آنهاست. هنگامی که یک شیشه ترشی جدید را باز می کنید، باید صدای ترکیدن را بشنوید.

انواع سس

چاشنی هایی مانند سس کچاپ و خردل ماندگاری طولانی دارند. اگر سس کچاپ باز نشده باشد، می توان آن را تا یک سال پس از تاریخ انقضا نگهداری کرد. پس از باز شدن در یخچال نگهداری شود و ظرف مدت شش ماه استفاده شود. خردل زرد را می توان تا دو سال قبل از تاریخ انقضا و تا یک سال پس از باز شدن در یخچال در حالت باز نشده نگهداری کرد.

تبلیغات بنری

منبع : پایگاه خبری fararu

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *