مجله اینترنتی همه در یک

رسانه تخصصی اینترنتی همه در یک

این پلوی مخلوط خوشمزه با لوبیا چیتی را از دست ندهید!

۱ دقیقه خوانده شده

تبلیغات بنری


همه در یک پلو مخلوط جایگاه ویژه خود را در سفره ایرانیان دارد. پلو پلو، کلم پلو، هویج پلو، شیرین پلو، کشمش پلو، داک پلو و… از جمله انواع پلوهای مخلوط هستند که در مهمانی ها طرفداران خاص خود را دارند. پلو مخلوطی که امروز می خواهیم با شما به اشتراک بگذاریم یک پلو مخلوط خوشمزه و مقوی است که با مخلوط برنج با لوبیا چیتی، مرغ، شوید و … تهیه می شود و به دلیل وجود مرغ و لوبیا چیتی بسیار مقوی است. گیاهخواران می توانند این غذا را با حذف مرغ و لذت بردن از یک وعده غذایی مقوی با حبوبات تهیه کنند. اگر از تهیه غذاهای تکراری خسته شده اید در ادامه این مقاله با این پلو مخلوط خوشمزه و هیجان انگیز همراه باشید.

عناصر

برنج: 4 پیمانه
سینه مرغ: نصف عدد
لوبیا چیتی پخته شده: 1 فنجان
– شوید تازه: 1 دسته
شوید خشک: 2 قاشق غذاخوری
سیر: 2 حبه
پیاز: 1 عدد
رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
– زعفران خیسانده: به مقدار لازم
نمک، فلفل، زردچوبه و پاپریکا: به میزان لازم
روغن: به مقدار لازم

نحوه تهیه

برای تهیه این پلو مخلوط خوشمزه ابتدا برنج را در آب ولرم و کمی نمک خیس کنید و بگذارید 4 ساعت بماند. پیازها را خرد کرده و با کمی روغن داخل ماهیتابه می گذاریم تا پیازها نرم و طلایی شوند سپس سیر رنده شده را اضافه می کنیم و بعد از سی ثانیه تکه های سینه مرغ خرد شده را داخل پیاز داغ و سیر داغ می ریزیم. کمی زردچوبه و فلفل سیاه و پاپریکا روی مرغ می ریزیم و با پیازها چند دقیقه تفت می دهیم سپس رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و با بقیه مواد یک دقیقه تفت می دهیم. در مرحله بعد لوبیا چیتی پخته شده، شوید تازه خرد شده، شوید خشک، نمک و کمی زعفران غلیظ را به مواد اضافه کنید و هم بزنید سپس اجاق گاز را خاموش کنید.

برنج را صاف کرده و سعی کنید کمی دانه دار و غلیظ شود. کف کاسه را کف ظرف مورد نظر قرار دهید سپس مقداری برنج در ظرف بریزید و مقداری از آب گوشتی که تهیه کرده بودید را روی برنج بریزید و این کار را لایه به لایه انجام دهید تا برنج و آب گوشت تمام شود. در آخر کمی زعفران تخمیر شده روی برنج بریزید و برنج را به مدت 45 دقیقه با حرارت ملایم بجوشانید. حالا برنج مخلوط خوشمزه آماده سرو است، نوش جان کنید.

نکات مهم
1- برای صاف کردن برنج به این نکات توجه کنید. پس از شستن برنج، آب گرم و نمک را به آن اضافه کنید. به اندازه ای نمک اضافه کنید تا کمی شورتر از حد معمول شود. اجازه دهید برنج چند ساعت خیس بخورد. برای کیفیت بهتر، بهتر است برنج را حداقل 3 ساعت با نمک خیس کنید. اگر وقت دارید حتما برنج را از شب قبل خیس کنید.
برای صاف کردن برنج، قابلمه را دو سوم آب پر کنید و روی آتش بگذارید. به آن نمک اضافه کنید. وقتی آب جوش آمد، برنج را اضافه کنید. آبی را که به برنج اضافه کرده اید خالی کنید و برنج را در آن خیس کنید سپس برنج خیس خورده را در آب در حال جوش بریزید.

درجه حرارت برای جوشیدن برنج نباید کم باشد و شعله گاز باید متوسط ​​به زیاد باشد. در قابلمه را نپوشانید و صبر کنید تا آب برنج بجوشد. وقتی آب دوباره به جوش آمد، برنج را چند بار در فواصل زمانی و با احتیاط هم بزنید تا دانه ها خرد شود. مراقب باشید برنج را خرد نکنید. تقریباً برنج را باید ده تا چهارده دقیقه بجوشانید. البته زمان جوشیدن برنج به نوع آن بستگی دارد. برنج زمانی که دانه های آن نرم است برای آبکشی مناسب است. اما مغزش همچنان سخت است.

پس از صاف کردن برنج، آن را بگذارید تا کاملا آبکش شود. سپس روی برنج آب سرد می ریزیم تا دانه ها نپزد و همچنین نمک اضافی بین دانه های برنج گرفته شود تا برنج شور نشود. اگر می خواهید برنج طولانی تر شود، وقتی برنج شروع به جوشیدن کرد، یک فنجان آب سرد به آن اضافه کنید. این کار باعث شوکه شدن برنج و بلندتر شدن آن می شود. مراقب باشید از وسط برنج آب سرد اضافه نکنید. اما خیلی آرام برنج را در اطراف خود اضافه کنید.

2- سعی کنید همیشه از زعفران غلیظ استفاده کنید. زیرا هر چه زعفران را با آب بیشتری تخمیر کنید روشن تر می شود و برای به دست آوردن رنگ دلخواه باید از زعفران بیشتری استفاده کنید. بنابراین روش تخمیر زعفران بسیار مهم است. برای تهیه زعفران ابتدا زعفران را کاملاً بدون اضافه کردن شکر آسیاب کنید. سپس به ازای یک قاشق چایخوری زعفران، دو قاشق غذاخوری آب جوش و دو تکه یخ به آن اضافه کنید. افزودن یخ به زعفران شوک وارد می کند و رنگ بیشتری به آن می دهد.

زعفران را در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید و قبل از استفاده اجازه دهید در دمای اتاق ذوب شود. بعد از هر بار استفاده، بقیه زعفران را در یخچال قرار دهید. مراقب باشید زعفرانی که استفاده می کنید تقلبی نباشد. برای دانستن تقلبی یا خالص بودن زعفران. زعفران را بین انگشتان خود قرار دهید و فشار دهید. اگر روغن برنگردد؛ یعنی پاک است. زعفران تقلبی معمولا براق است.

3- حتما لوبیا چیتی را 12 ساعت قبل از پخت خیس کنید تا تورم لوبیا برطرف شود. برای تهیه این غذا می توانید از کنسرو لوبیا چیتی نیز استفاده کنید و قبل از پخت آن را به مدت 20 دقیقه بجوشانید.

تبلیغات بنری

fararu به نقل از همه در یک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *