بهترین و بدترین غذاها برای دل درد
۱ دقیقه خوانده شدهبعدی- کسانی که از بیماری های مزمن رنج نمی برند و گاهی دچار علائم مختلف دل درد مانند حالت تهوع، درد شکم، نفخ، یبوست یا اسهال می شوند، برخی غذاها بسیار مفید و برخی دیگر بسیار مزمن هستند.
به گزارش همه در یک به نقل از استار اینسایدر، زنجبیل برای تسکین علائم ناراحتی معده به ویژه حالت تهوع و استفراغ مفید است. این ریشه همچنین می تواند به درمان حالت تهوع مرتبط با بارداری کمک کند. زنجبیل را می توان به صورت خام، پخته یا حتی به شکل مکمل های غذایی مصرف کرد. بابونه همچنین اثر تسکین دهنده ای بر معده دارد. بابونه به طور سنتی برای کاهش استفراغ استفاده می شود و می تواند به تسکین ناراحتی روده کمک کند. همچنین برای درمان سوء هاضمه و سایر مشکلات گوارشی در کودکان مفید است. می توانید آن را تهیه کرده و به عنوان چای گیاهی بنوشید.
نعناع فلفلی برای تسکین علائم ناشی از سندرم روده تحریک پذیر از جمله درد معده، نفخ و اسهال استفاده می شود. نعناع فلفلی مخصوصاً به شکل روغن موثر است، اما افراد مبتلا به شرایط خاصی مانند رفلاکس اسید، سنگ کلیه و اختلالات کبد یا کیسه صفرا باید قبل از مصرف آن با پزشک مشورت کنند.
کتان همچنین می تواند به تنظیم حرکات روده و در نتیجه کاهش درد شکم و یبوست کمک کند. می توانید آن را به صورت پودر بذر کتان و به صورت روغن بذر کتان مصرف کنید. کتان دارای چربی بسیار بالایی است، بنابراین اگر از سوء هاضمه، حالت تهوع یا استفراغ رنج می برید، خوردن آن توصیه نمی شود. موز یک آنتی اسید طبیعی است و به افزایش تولید مخاط محافظ در معده در برابر تحریک کمک می کند. به خصوص موز سبز می تواند برای درمان اسهال بسیار مفید باشد. این خاصیت متمایز موز به دلیل وجود فیبری به نام نشاسته مقاوم است که هضم نمی شود. هنگامی که این فیبر در روده بزرگ تخمیر می شود، سیگنالی را به روده می فرستد تا آب بیشتری جذب کند و مدفوع را سفت تر می کند.
غذاهای غنی از پروبیوتیک می توانند به تنظیم باکتری های خوب در روده شما کمک کنند، که ممکن است به درمان سوزش سر دل کمک کند. ماست ساده، دوغ و کفیر می توانند به تنظیم حرکات روده و بازگرداندن تعادل در روده کمک کنند. کربوهیدرات ها نیز در هنگام ناراحتی معده مفید هستند. اگرچه شواهد زیادی وجود ندارد که نشان دهد آنها واقعاً تسکین می دهند، برخی از این کربوهیدرات ها ممکن است راحت تر از سایر گروه های غذایی هضم شوند، زمانی که احساس ناراحتی می کنید. بلغور جو دوسر مثال خوبی است. کربوهیدرات های سبک دیگر شامل برنج و نان تست است. با این حال، همانطور که سلامت شما بهبود می یابد، باید پروتئین های بدون چربی، میوه ها و سبزیجات را در رژیم غذایی خود بگنجانید تا بتوانید تمام مواد مغذی مورد نیاز خود را دریافت کنید.
پکتین یک فیبر گیاهی است که در میوه هایی مانند سیب و مرکبات یافت می شود، اما بیشتر به عنوان مکمل استفاده می شود. این نوع فیبر، مانند موز سبز، می تواند اسهال را متوقف کند. علاوه بر این، می تواند به ترویج باکتری های سالم روده کمک کند. حالا بیایید نگاهی به غذاهایی بیندازیم که در هنگام ناراحتی معده باید از آنها اجتناب کنید. لبنیات نیز غذاهایی هستند که باید از آنها اجتناب کرد. استثنائات ذکر شده در بالا را در نظر بگیرید، اما از سایر محصولات لبنی خودداری کنید. لاکتوز، به ویژه، می تواند مشکلات معده را بدتر کند.
پرتقال، لیمو و سایر مرکبات بسیار اسیدی هستند، به این معنی که اسید بیشتری وارد معده می کنند و باعث ناراحتی و تحریک بیشتر می شوند. غذاهای تند همچنین می توانند سیستم گوارشی را تحریک کرده و باعث ایجاد مواردی مانند سوء هاضمه شوند. ناگفته نماند که مصرف زیاد ادویه ها می تواند به مخاط معده آسیب برساند. لوبیا، عدس و سبزیجاتی مانند کلم بروکلی و کلم نیز هضم سختی دارند. اگر ناراحتی معده دارید از این موارد خودداری کنید. هضم چربی ها معمولا سخت تر است. خوردن غذاهای پرچرب ممکن است در برخی موارد باعث یبوست و اسهال شود.