بیوگرافی، عکسها و زندگی نیلوفر شهیدی
۱ دقیقه خوانده شدهنیلوفر شهیدی بازیگر نقش مریم در سریال با کجا تنی شطبان که از شبکه بانگ سیما پخش می شد. برای این هنرمند با توجه به استعداد خوبش می توان آینده روشنی را متصور شد. در این مقاله بیوگرافی وی به همراه متن مصاحبه ای کوتاه ارائه شده است. با ما همراه باشید.
بیوگرافی نیلوفر شهیدی
وی بازیگر جوان متولد 19 آذر 1360 در تهران و دارای مدرک کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر است.
خانواده و ازدواج
پدر نیلوفر اسفندیار شهیدی کارگردان باستانی سینما و تلویزیون متولد سال 1324 در تهران است. نیلوفر دو برادر به نام های امید و حامد دارد. این بازیگر متاهل است و اکنون یک دختر دارد.
مخالفت پدر با وکالت نیلوفر
جالب است بدانید پدر نیلوفر علاقه ای به بازیگر شدن دخترش نداشت. نیلوفر درباره پدرش می گوید: پدرم دوست نداشت من وارد عرصه سینما و بازیگری شوم حتی در رشته هنر در دانشگاه قبول شدم اما باز هم اجازه نداد در این رشته تحصیل کنم. به همین دلیل در رشته مهندسی کامپیوتر تحصیل کردم.
نیلوفر گفت: یک بار می خواستم بدون اجازه پدرم در کلاس های بازیگری شرکت کنم اما پدرم متوجه شد و نتوانستم ادامه دهم. تا اینکه بالاخره در سال 1368 با پدرم به سمت کار رفتم که ایشان مدیر فیلمبرداری بودند و آقای کرمیار هم مدیر فیلمبرداری بود. در همان کار آقای کرمیار به من پیشنهاد بازیگری دادند که ابتدا جدی نگرفتم اما بعد از دو ماه دوباره با من تماس گرفتند و از من برای بازی در فیلم رویا دعوت کردند. این اولین تجربه من در بازیگری بود و آن روز متوجه شدم که بازیگری کار بسیار سختی است. “
آغاز فعالیت هنری
او از سال 1388 شروع به کار کرد و اولین تجربه سینمایی خود را با فیلم «سینما سوخته» ساخته مهرشاد کارخانی کارگردانی کرد که برای عموم اکران نشد. پس از آن با سریال زمستان عشق به کارگردانی رسول صانعی که در سال 1392 از شبکه تهران پخش شد وارد تلویزیون شد و علاوه بر فعالیت در سینما و تلویزیون در فیلم های تلویزیونی زیادی نیز حضور داشت. سریال Cyber Police یکی دیگر از کارهای این هنرمند است.
الگوی
نیلوفر گفت: “الگوی من در زندگی پنه لوپه کروز است، من عاشق بازی او هستم، زیرا او در 7 سریال اسکار گرفت.”
سریال گاندو
او درباره سریال گاندو می گوید بازی در سریالی با محتوای امنیتی کار سختی نبود و افراد شرکت کننده در این سریال آنقدر خوب با این برنامه برخورد کردند که نه تنها من به عنوان بازیگر مشکلی ندیدم بلکه احساس کردم. با او آرام گرفت، “گاندو.” نیلوفر در این سریال در نقش سیما و جاسوس در کنار بازیگرانی چون داریوش فرهنگ، لیلا اوتادی و … بازی می کرد.
نیلوفر شهیدی در سریال بهترین سالهای زندگی ما.
– سریال بهترین سالهای زندگی ما به کارگردانی احمد کاوری. این سریال حاوی درام تاریخی و عاشقانه است و بر اساس رمان معروف «مهاجران» نوشته هوارد فاوست ساخته شده است. نیلوفر نیز در این سریال در کنار بازیگرانی چون مهدی آمنه کا، داریوش کاردان و … ظاهر شد.
فعالیت های هنری
فیلم ها
- من بازیگر نیستم (به کارگردانی علی جلالی)
- «قط و نیشان» به کارگردانی محسن میرحسینی
- شاطر اشاجی (به کارگردانی نیلوفر شهیدی)
- نسب
- کی لی خان
- کوشی ملی (کارگردان مهرشاد کارخانی)
- سینما سوخته (کارگردان مهرشاد کارخانی)
- سمفونی کریسمس (2014)
- فقط (1395)
- تراز
- جادوگر (2015)
سریال های تلویزیونی
- حکیم رشد به کارگردانی سعید نعمت الله; 1401
- پاتولوژیک (به کارگردانی فلورا سام؛ 2018)
- گشت پلیس (2017)
- گاندو (به کارگردانی جواد افشار)
- سایبر (به کارگردانی احمد معظمی)
- Tales of Tabyan (2015)
- زمین بان (به کارگردانی علی میری)
- زمستان گرم (به کارگردانی رسول صانعی)
- تک آهنگ (به کارگردانی سروش صحت); در نقش یکی از پرونده های خواستگاری حبیب (در فصل اول)
- آنها در داستان ها زندگی می کنند (به کارگردانی دیوید بیدل)
- بهترین سال های زندگی ما (به کارگردانی احمد کاوری)
- نوش دارو (کارگردان جواد اردکانی)
- الرخنا (2012)
- بی قراری
- اینقدر عجله به کجا داری (2008)
متن مصاحبه کوتاه
بعد از اینکه تصمیم به بازیگری گرفتید، مخالفت پدرتان با او قطع شد و چگونه به فعالیت در این عرصه ادامه دادید؟
به نوعی پدرم درگیر این جریان بود و خوشبختانه دیگر مخالفتی نداشت. بعد از این کار در مدت 6 ماه تقریباً 6 فیلم تلویزیونی برای کارگردانانی چون سعید سلطانی، ابراهیم سلطانی فر و … بازی کردم و اعتبار این کار به دوستانم رسید که مرا معرفی کردند. البته در این چند کار نقش های کوتاهی بازی کردم تا به هدف اصلی ام برسم.
حالا که بالاخره وارد این عرصه که به آن علاقه دارید وارد شدید، شهرت از ابتدا چقدر برایتان اهمیت داشت؟
برای من مهم نیست. هدف من چیز دیگری است. نمی گویم شهرت را دوست ندارم، این طبیعت انسانی است، اما دغدغه اصلی من این بود و هنوز هم این است که بازیگر خوبی شوم. شاید از طریق پدرم می توانستم به موفقیت های بیشتری دست پیدا کنم، اما هرگز موفق نشدم. اما او با این کار موافقت نکرد و در آن زمان به من کمک نکرد. اما الان خوشحالم وقتی کارم پخش می شود با من تماس می گیرد، انتقاد می کند و حتی گاهی تشویقم می کند. این برای من رضایت بخش بود. امیدوارم روزی بتوانم جایی مثل آن را در سینما پیدا کنم. دوست دارم همیشه برای طرفدارانم جذاب باشم و از دیده شدن در نقش های مختلف خوشحال باشم. دوست ندارم روزی برسه که جلوی مخاطبم تکراری بشم.
چطور با مهرشاد کارخانی آشنا شدید و چطور در فیلم سینما سوختی بازی کردید؟
به دفتر یکی از دوستانم که اتفاقی آقای کارخانی را دیدم سر می زدم که از طریق دستیار ایشان مهدی برموسی با من تماس گرفتند و برای بازی در این فیلم دعوت شدم. ابتدا درباره فیلمنامه صحبت کردیم و سپس قرارداد را امضا کردیم.
با فضای کار در کارخانه آشنا بودید یا فیلم های قبلی او را دیده بودید؟
پیش از افتتاحیه سینما سوختی، میلاد کی مرام و آقای کارخانی با هم فیلم «رئیسمان باز» را تماشا کردند. همان شب کارگردان از فضای سینمای سوخته و نگاه مستندش به این موضوع صحبت کرد.
وضعیت کار در سینمای سوخته برای شما چگونه است؟
من این فیلم را با تمام وجود دوست دارم. من غرق این کار بودم و هیچ یک از سختی های آن را درک نمی کردم.
نظرتان درباره جایگاه خود در سینما یا تلویزیون چیست؟
اگر الان اینجا هستید و در این موقعیت هستید، خواست خداست. اگر زمانی به جایی رسیدم و سعی کردم آن موقعیت را به دست بیاورم، باید تقاضای زیادی داشته باشد، و حتی اگر تلاش کردم و به جایی نرسیدم، مطمئناً زمان مناسبی نبود. شاید اگر در کجا با چنین عجله ای آنچه می خواستم اتفاق می افتاد، دیگر اینقدر تلاش نمی کردم.
منبع: ستاره