تارت گلابی؛ یک دسر تابستانی خوشمزه و خاص
۱ دقیقه خوانده شدههمه در یک در گذشته وقتی به شیرینی فروشی می رفتیم با چند نوع شیرینی دانمارکی، خامه ای و … مواجه می شدیم. اما این روزها تنوع شیرینی ها بیشتر از قبل شده است و در کافه ها یا قنادی ها انواع کیک و شیرینی از قبیل وافل، چیزکیک، کاپ کیک، تارت و شیرینی های دیگر وجود دارد. تارت یک دسر بین المللی خوشمزه و بسیار جذاب است که طرفداران زیادی دارد و معمولا به عنوان دسر در مهمانی ها و مجالس استفاده می شود. اگر در خمیر تارت شکر وجود نداشت، می توانید آن را با مواد غیر شیرین مانند مرغ یا میگو پر کنید یا غذاهایی مانند سالاد کاکتوس، سالاد اندونزیایی، کشک بادمجان و … سرو کنید. خمیر تارت با مخلوط کردن آرد، کره، شکر، نمک، وانیل و تخم مرغ و ریختن آن ها در قالب تارت درست می شود. تفاوت اصلی بین تارت و کیک این است که نان تارت بدون پف کردن درست می شود. تارت گلابی یکی از تارت های میوه ای خوشمزه است که به صورت رول تهیه می شود و به دلیل داشتن میوه تازه بسیار خوش طعم و خوش طعم است. اگر دوست دارید این تارت خوشمزه و متمایز را با ما در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.
مواد تشکیل دهنده خمیر تارت
کره سرد: 100 گرم
آرد سفید گندم: 200 گرم
ماست یونانی: 1 قاشق غذاخوری
تخم مرغ: 1 عدد
شکر: 1 قاشق غذاخوری
بکینگ پودر: نصف قاشق چایخوری
نمک: 1 پنی
نت های میانی تارت
کره: 50 گرم
شکر: 50 گرم
گلابی سفت: 5 عدد
دارچین: به مقدار لازم
طرز تهیه
برای تهیه این تارت خوشمزه ابتدا کره سرد را له کرده و در ظرفی بریزید سپس آرد را روی کره سرد بریزید و با نوک انگشتان آن را ورز دهید تا مانند خرده نان شود. در مرحله بعد ماست یونانی، تخم مرغ، بکینگ پودر، شکر و نمک را اضافه کنید. آن را با دست ورز دهید تا خمیر نرمی به دست آید. روی خمیر را سلفون بپوشانید و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا استراحت کند. در همین حین گلابی ها را پوست بگیرید و از وسط نصف کنید. هسته مرکزی گلابی را بردارید. شکر را در ظرفی بریزید سپس روی حرارت ملایم قرار دهید. شکر را به هیچ وجه مخلوط نکنید و بگذارید شکر کم کم کاراملی شود. هر از گاهی کاسه را تکان دهید تا شکر جذب شود. وقتی شکر کاراملی شد و آب شد، کره را اضافه کنید. کف قالب دایره ای شکل کاغذ روغنی پهن کنید سپس کارامل داغ را روی کاغذ روغنی داخل قالب بریزید و بلافاصله تا داغ شدن تکه های گلابی را دور قالب و روی کارامل بچینید و روی گلابی ها دارچین بپاشید.
خمیر تارت را از یخچال خارج کرده و دو دقیقه دیگر ورز دهید سپس خمیر را به اندازه قالب باز کرده و روی گلابی ها قرار دهید. لبه های خمیر را به سمت داخل تابه و اطراف گلابی ها فشار دهید تا جمع شوند. حالا قالب تارت را به مدت 35 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه سانتیگراد قرار دهید تا پخته شود. بعد از اینکه تارت پخته شد تابه را از فر خارج کنید و بگذارید کمی خنک شود سپس آن را در ظرف سرو برگردانید و کاغذ روغنی را بردارید. تارت خوشمزه شما در این مرحله آماده سرو است می توانید آن را با خامه قنادی یا بستنی وانیلی میل کنید.
نکات مهم
۱- مواد خمیر را حتما از نیم ساعت قبل از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند.
۲- به جای ماست یونانی می توانید از یک قاشق غذاخوری خامه ترش استفاده کنید.
3- می توانید به جای گلابی از سیب یا شلیل استفاده کنید.
4- یکی از نکات مهمی که در مورد آرد باید به آن توجه کرد این است که کیفیت آرد موجود در بازارها متفاوت است. به همین دلیل بسته به کیفیت آرد ممکن است مقدار آن کمتر یا بیشتر از مقدار ذکر شده در دستور پخت باشد. پس هنگام اضافه کردن آرد به این نکته توجه کنید. اگر دیدید که مواد شیرینی و کیک جامد شده است; اما هنوز مقداری آرد وجود دارد. یعنی آردی که اضافه کردید کافیه و بقیه رو اضافه نکنید. اگر دستورالعمل ها را دنبال کنید؛ اما شما احساس می کنید که مواد تشکیل دهنده شما هنوز آنطور که باید متمرکز نشده اند. یعنی باید آرد بیشتری اضافه کنید. بنابراین، شما همیشه به مقدار آرد ذکر شده در دستور تهیه می کنید. این مقدار بسته به کیفیت آرد ممکن است کم یا زیاد شود.
fararu به نقل از همه در یک