مجله اینترنتی همه در یک

رسانه تخصصی اینترنتی همه در یک

(تصاویر) کشف بقایای گرگ باستانی ۴۴ هزارساله در سیبری

۱ دقیقه خوانده شده
(تصاویر) کشف بقایای گرگ باستانی ۴۴ هزارساله در سیبری

تبلیغات بنری


در یک کشف منحصر به فرد، در سال 2021، یک گرگ کاملا مومیایی شده از یخچال طبیعی سیبری کشف شد. جسد این گرگ بیش از 44 هزار سال در آنجا محبوس ماند. اکنون دانشمندان کالبد شکافی جسد این شکارچی باستانی را انجام داده اند.

به گزارش فرادید، این اولین گرگ کاملاً رشد یافته از دوران پلیستوسن (2.6 میلیون تا 11700 سال پیش) است که تاکنون کشف شده است. به گفته دانشمندان، این کشف به ما در درک بهتر شرایط زندگی در این منطقه در آخرین عصر یخبندان کمک می کند.

(تصاویر) کشف بقایای گرگ باستانی ۴۴ هزارساله در سیبری

عکس های منتشر شده از کالبد شکافی جسد مومیایی شده گرگ را با جزئیات خیره کننده نشان می دهد. این حیوانات از طریق نوعی مومیایی طبیعی که به دلیل شرایط سرد و خشک اتفاق می افتد، در یخبندان دائمی نگهداری می شوند. در این حالت بافت های نرم خشک می شوند و بدن در یک کپسول یخ زده نگهداری می شود.

محققان از اندام های داخلی و دستگاه گوارش گرگ نمونه برداری کردند تا ویروس ها و میکروب های باستانی را شناسایی کنند و رژیم غذایی آن را در زمان مرگ درک کنند.

(عکس) کشف

آلبرت پروتوپوپوف، رئیس بخش مطالعه ماموت ها در آکادمی علوم یاکوتیا، گفت: “معده آن کاملاً حفظ شده است و ما امیدواریم که مطالعه آن تصویری از اکوسیستم در دوره پلیستوسن باستانی به ما ارائه دهد.” بیانیه. ما می توانیم بفهمیم که گرگ چه می خورد و همچنین رژیم غذایی قربانیانش را در معده اش کشف کنیم.

یکی دیگر از جنبه‌های کلیدی زنده‌بینی، جستجوی ویروس‌های باستانی است که احتمالاً گرگ حامل آن‌ها بوده است. ما می بینیم که در یافته های فسیلی جانوران، باکتری های زنده می توانند هزاران سال زندگی کنند و به نوعی شاهد آن دوران باستان هستند.

(عکس) کشف

این پروژه تحقیقاتی به درک جوامع میکروبی باستانی و نقش باکتری های مضر در این دوره کمک خواهد کرد.

کالبد شکافی گرگ بخشی از یک پروژه در حال انجام برای مطالعه حیات وحش منطقه در عصر یخبندان است. سایر گونه های مورد بررسی شامل خرگوش های باستانی، اسب ها و خرس های مربوط به هولوسن هستند. این تیم قصد دارد ژنوم این گرگ را مطالعه کند تا بفهمد که چگونه با دیگر گرگ های باستانی منطقه و چگونه با خویشاوندان امروزی اش مرتبط است.

تبلیغات بنری

fararu به نقل از همه در یک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *