تصویر هولناکی که هوش مصنوعی منتشر کرد؛ مردان ۳۰ سال آینده چه شکلی هستند؟
۱ دقیقه خوانده شدهدر دهه های اخیر، غذاهای بسیار فرآوری شده و مملو از مواد افزودنی به بخشی منظم از رژیم غذایی بسیاری از افراد تبدیل شده است.
به گزارش روزیاتو، شانه هایش به دلیل سنگینی شکم بزرگش به سمت جلو خم شده است. پوستش پر از لکه و لک است، پاهایش متورم و آلوده به زخم است و با چشمان زرد فرو رفته به دوربین خیره شده است.
این مایکل است. اما برخلاف ظاهرش قهرمان یک فیلم ترسناک یا سریال جنایی نیست.
از آنجایی که هوش مصنوعی «می داند» که انسان نیست و فقط یک سیستم کامپیوتری است، تصویری از خود در تجسمی عینی شبیه انسان ایجاد می کند.
در واقع، این تصویر توسط هوش مصنوعی تولید شده است و نشان می دهد که اگر رژیم غذایی افراد معمولی پر از غذاهای ناسالم باشد، در 30 سال آینده چگونه به نظر می رسد.
نتایج سال ها بد غذا خوردن اصلا خوشایند نیست. گذشته از اضافه وزن و مشکلات آشکار آن، سلامت او از جهات دیگری نیز به شدت به خطر افتاد.
مایکل با آسم، افسردگی و اضطراب دست و پنجه نرم می کند و حتی خوب نمی خوابد. همه این مشکلات به دلیل اضافه وزن ایجاد می شوند یا بدتر می شوند.
او در معرض خطر ابتلا به دیابت نوع 2 و بیماری قلبی است که می تواند منجر به حمله قلبی یا سکته شود.
این “مدل” به عنوان بخشی از گزارشی توسط شرکت غذایی گوستو طراحی شده است.
هدف از این مطالعه افزایش آگاهی در مورد عواقب طولانی مدت عادات غذایی ناسالم بود.
در دهه های اخیر، غذاهای بسیار فرآوری شده و مملو از مواد افزودنی به بخشی منظم از رژیم غذایی بسیاری از افراد تبدیل شده است.
مطالعات نشان داده است که مصرف مداوم نوشابه های گازدار، بیسکویت و غذاهای آماده عامل اصلی بسیاری از مشکلات سلامتی از جمله سرطان است.
افرادی که غذاهای فرآوری شده بیشتری مصرف می کنند، طول عمر کمتری دارند.
با این حال، آمار نشان می دهد که این نوع غذاها 57 درصد از رژیم غذایی بزرگسالان و حتی 66 درصد از رژیم غذایی کودکان را تشکیل می دهند.
نرخ چاقی در چند دهه گذشته به طرز چشمگیری افزایش یافته است. آمارهای اخیر نشان می دهد که یک چهارم بزرگسالان چاق هستند، یعنی وزنی دارند که خطر ابتلا به بیماری را به شدت افزایش می دهد.
وضعیت چاقی در کودکان تا حدودی نگران کننده است. 15 درصد کودکان بین 2 تا 15 سال چاق هستند، یعنی از هر هشت کودک یک کودک چاق است.
مطالعه انجام شده توسط گوستو نشان می دهد که نزدیک به دو سوم مردم از عواقب طولانی مدت مصرف غذاهای فرآوری شده بی اطلاع هستند.
دکتر هلالی جونز، پزشک عمومی و کارشناس رسانه گفت:
غذاهای فرآوری شده به خودی خود مضر نیستند، اما زمانی که جایگزین غذاهای تازه می شوند، خطر ابتلا به بیماری های طولانی مدت مانند مشکلات قلبی، اختلالات متابولیک و کمبودهای تغذیه ای را افزایش می دهند. خوردن یک رژیم غذایی متعادل که شامل غذاهای تازه و کامل باشد برای پیشگیری از بیماری های مزمن و حفظ سلامت کلی مهم است.
اثرات مواد غذایی فرآوری شده به یک نگرانی فزاینده در میان کارشناسان تبدیل شده است. برخی بر این باورند که این غذاها ممکن است حاوی موادی باشند که توضیح دهنده افزایش سرطان در افراد زیر 50 سال است.
پروفسور چارلز سوانتون، انکولوژیست و پزشک متخصص سرطان، اخیراً اشاره کرده است که بین این الگو و مصرف غذاهای فرآوری شده پیوندهای نگران کننده ای وجود دارد.
او به کنفرانس انجمن انکولوژی بالینی آمریکا گفت که تحقیقات نشان داده است که برخی از سرطان های اولیه روده بزرگ ممکن است توسط باکتری های موجود در روده افرادی که رژیم غذایی کم فیبر و قند مصرف می کنند ایجاد شود.
برخی از تومورها در بیماران اولیه سرطان کولون دارای جهش هایی هستند که ممکن است توسط این باکتری ها ایجاد شود.
این جهشها احتمالاً توانایی بدن برای مبارزه با سلولهای پیش سرطانی را کاهش میدهند.
دکتر کتی انج، پزشک سرطان روده بزرگ در مرکز پزشکی دانشگاه واندربیلت، همچنین خاطرنشان کرد که بسیاری از بیماران سرطانی جوان از مشکلات مربوط به سبک زندگی مانند فشار خون بالا، کلسترول بالا و دیابت رنج می برند.
متیو لمبرت، متخصص تغذیه و مدیر اطلاعات سلامت در بنیاد جهانی تحقیقات سرطان، گفت:
ما به افراد توصیه می کنیم مصرف غذاهای فرآوری شده را که سرشار از چربی اشباع شده، قند و نمک هستند کاهش دهند. این غذاها مانند کیک، بیسکویت، شیرینی، چیپس، نوشیدنی های شیرین و فست فودها مانند پیتزا و برگر فاقد فیبر هستند و تقریباً هیچ ماده مغذی مفیدی ندارند. اینها را باید فقط گاهی اوقات و در مقادیر کم مصرف کرد.
او توضیح داد که هنوز مشخص نیست که آیا مشکل واقعی در خود غذاها نهفته است یا اینکه مصرف بیش از حد آنها و در نتیجه افزایش وزن آسان است.
اما مشخص است که چاقی عامل مستقیم چندین نوع سرطان است.