تیرامیسو انار؛ دسر خوشمزه و خوشرنگ برای شب یلدا
۱ دقیقه خوانده شدههمه در یک شیرینی ها یکی از محبوب ترین و متنوع ترین غذاها در سراسر جهان هستند. در این میان دسرهای میوه ای به دلیل عطر و طعم بسیار لذیذ و لذت بخشی هستند و طرفداران خاص خود را دارند. دسرها معمولاً بعد از غذا سرو می شوند. زیرا شیرینی موجود در آن به هضم بهتر غذا کمک می کند. تیرامیسو یک دسر ایتالیایی است که از ترکیب بیسکویت و خامه آغشته به قهوه استفاده می کند. تیرامیسو علاوه بر قهوه با میوه ها و سس های میوه مانند تیرامیسو موز، توت فرنگی و … نیز تهیه می شود که تیرامیسو انار یک تیرامیسوی خوشمزه و جشن محسوب می شود که از ترکیب مواد تیرامیسو با آب انار تهیه می شود و می باشد. دسری زیبا، خوشمزه و مناسب برای شب یلدا در نظر گرفته شده است که می توانید آن را به راحتی در خانه تهیه کنید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه تیرامیسو انار همراه باشید.
مواد لازم
آب انار: یک و نیم پیمانه
نشاسته ذرت: یک و نیم قاشق غذاخوری
شکر: یک چهارم پیمانه
بیسکویت لیدی فینگر یا بتیبور: 1 بسته
خامه قنادی: 200 گرم
پنیر ماسکارپونه یا پنیر وایلی: 200 گرم
اسانس وانیل: 1 قاشق چایخوری
آب انار برای خیساندن بیسکویت: ۲ پیمانه
دانه های انار: نصف پیمانه
طرز تهیه
برای تهیه یک تیرامیسوی لذیذ ابتدا نیم لیتر آب انار را با نشاسته ذرت و شکر در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید و هم بزنید تا کم کم مواد غلیظ شود و به شکل سس غلیظی در بیاید سس را کنار بگذارید تا خنک شود. حالا خامه قنادی را در ظرف مناسبی می ریزیم و با همزن برقی دو دقیقه می زنیم تا کمی فرم بگیرد سپس پنیر ماسکارپونه و عصاره وانیل را اضافه می کنیم و یک دقیقه دیگر با همزن هم می زنیم تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند. ظرف تیرامیسو مورد نظر را آماده کنید، بیسکویت ها را یکی یکی در آب انار آغشته کنید تا مرطوب شوند، سپس ته ظرف مورد نظر را با هم بچینید. روی لایه بیسکویتی یک لایه سس انار بریزید و پخش کنید سپس چند قاشق از مخلوط خامه و پنیر را روی مواد بریزید و با قاشق پخش کنید. یک لایه بیسکویت آغشته به آب انار را روی مواد قرار دهید سپس سس انار و مخلوط خامه و پنیر را روی مواد بریزید. این کار را تا زمانی که مواد آب نبات تمام شود ادامه دهید. در آخر سس انار را روی سطح دسر می ریزیم و مقداری دانه انار روی سس پخش می کنیم و دسر را به مدت 4 تا 5 ساعت در یخچال قرار می دهیم تا دسر سفت شود سپس می خوریم.
نکات مهم
پنیر ماسکارپونه نوع خاصی از پنیر خامه ای است که برای تهیه کیک پنیر و دسر پنیری استفاده می شود و فاقد نمک است و غلظت آن برای تهیه کیک و دسر مناسب است. از آنجایی که پنیر ماسکارپونه در همه خواربارفروشی ها موجود نیست، می توانید پنیر خامه ای معمولی را جایگزین کنید که نمک کمتر و چربی کمتری دارد. پنیر لبنه نیز برای تهیه این دسر مناسب است زیرا نمک و چربی کمتری دارد.
بیسکویت لیدی فینگر نوعی بیسکویت مخصوص تهیه تیرامیسو است که می توانید آن را در جعبه از شیرینی فروشی ها خریداری کنید. اگر به این کوکی خاص دسترسی ندارید، می توانید به جای آن از کوکی های وانیلی معمولی استفاده کنید.
نشاسته ذرت شبیه آرد است و رنگ سفید دارد. نشاسته ذرت نیز بافت نرمی دارد، بنابراین اگر کمی بین انگشتان خود بمالید، صدای جیرجیر می شنوید. استفاده از نشاسته ذرت در انواع شیرینی ها و غذاها عامل غلظت است. توجه داشته باشید که نشاسته گندم با نشاسته ذرت متفاوت است و این دو را نمی توان به جای هم استفاده کرد. نشاسته ذرت را می توانید در بسته بندی های سالم از آبنبات فروشی ها تهیه کنید.