مجله اینترنتی همه در یک

رسانه تخصصی اینترنتی همه در یک

دسر کدو حلوایی؛ یک دسر شیک و خوشمزه برای شب یلدا

۱ دقیقه خوانده شده

تبلیغات بنری


همه در یک شیرینی ها یکی از محبوب ترین و متنوع ترین غذاها در سراسر جهان هستند. با نزدیک شدن به شب یلدا، خانم های کودبانو و بسلیجا دوست دارند برای پذیرایی در این شب شیرینی های زیبا و رنگارنگی تهیه کنند. کدو حلوایی یکی از نمادهای شب یلدا است که معمولاً در این شب پخته یا به عنوان دسر سرو می شود. با استفاده از کدو تنبل می توانید انواع شیرینی ها و غذاهای خوشمزه را تهیه کنید. دسری که در این آموزش می خواهیم با شما به اشتراک بگذاریم یک دسر خوشمزه با کدو حلوایی است که با عسل، شیر، دارچین و … بسیار خوشمزه است و بافت نرمی دارد. اگر می خواهید برای شب یلدا دسرهای کدو حلوایی متفاوت و بسیار خوشمزه تهیه کنید، در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.

مواد لازم

کدو تنبل کوچک: 1 عدد
شیر با عسل: 1 قوطی
شیر: 1 فنجان
نشاسته ذرت: 4 قاشق غذاخوری
دارچین: نصف قاشق چایخوری
گردوی خرد شده: به میزان دلخواه
عسل: 1 قاشق غذاخوری
آب: 2 فنجان

طرز تهیه

برای تهیه این دسر خوشمزه ابتدا کدو را برش داده و در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید. دو پیمانه آب سرد روی کدو می ریزیم و درب قابلمه را می بندیم تا کدو حلوایی پخته و له شد، عسل، ماست و دارچین را به کدو اضافه می کنیم و با برق خوب مواد را می زنیم. هم بزنید تا کاملا له شوند و پوره شوند حالا نصف مقدار نشاسته ذرت را اضافه کنید و هم بزنید و بعد از 5 دقیقه بقیه نشاسته را اضافه کنید تا آب نبات شروع به جوشیدن کند. دسر را در ظرف مورد نظر بریزید و با گردوی خرد شده و عسل تزیین کنید. دسر را به مدت یک ساعت در یخچال قرار می دهیم تا خنک شود سپس آماده سرو می شود.

نکات مهم
کدو تنبل یکی از گیاهان گیاهی است که طعمی شیرین و بافتی نرم دارد. کدو تنبل کالری بسیار کمی نیز دارد. کدو تنبل پر از مغزهای میکروسکوپی است که سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند. همچنین حاوی مقادیر زیادی کاروتنوئید است.
در خرید کدو تنبل به این نکات توجه کنید:
1- به رنگ کدو تنبل دقت کنید. اگر رنگ کدو سبز مایل به سبز است؛ یعنی بی مزه و نابالغ. کدو حلوایی شیرین و خوشمزه به رنگ نارنجی است.
2- دو نوع کدو حلوایی در بازار موجود است: گرد و کاسه ای. اما کدو حلوایی طعم بهتری دارد.
3- هنگام خرید حتما سطح قرعه کشی را با دست کمی فشار دهید. اگر علائم شل یا له شدن آن را مشاهده کردید، آن کدو تنبل را خریداری کنید.
4- کدو تنبلی را انتخاب کنید که پوستی سفت، صاف و بدون چین و چروک داشته باشد.
5- کدو تنبلی را انتخاب کنید که لکه های کمتری روی پوست داشته باشد.
6- کدو شیرین سنگین است.

شیر عسلی یا شیر غلیظ شیر گاو است که از آن مقداری آب گرفته و شکر به آن اضافه می شود. شیر عسلی ماده ای غلیظ و شیرین است که به صورت کنسرو در بازار موجود است و ماندگاری بالایی دارد. از این شیر در تهیه انواع شیرینی، بستنی و کیک استفاده می شود. برای تهیه شیر با عسل در منزل، دو پیمانه شیر را به همراه دو سوم شکر در ماهیتابه نچسب عمیقی بریزید و روی حرارت ملایم روی اجاق قرار دهید و مرتب هم بزنید تا شکر کاملا در شیر حل شود. بعد از حل شدن شکر هم نزنید و صبر کنید تا شیر بجوشد. وقتی شیر به جوش آمد، اجاق گاز را روی کمترین درجه حرارت قرار دهید و هر چند دقیقه شیر را هم بزنید تا غلیظ شود. توجه داشته باشید که حرارت باید خیلی کم باشد تا شیر نجوشد وگرنه عسل دلمه می شود. حدود 40 دقیقه طول می کشد تا شیر عسلی برای مصرف آماده شود. بعد از آماده شدن شیر با عسل، آن را کنار بگذارید تا کاملا خنک شود. سپس آن را در یک فنجان تمیز و خشک بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

نشاسته ذرت شبیه آرد است و رنگ سفید دارد. نشاسته ذرت نیز بافت نرمی دارد، بنابراین اگر کمی بین انگشتان خود بمالید، صدای جیرجیر می شنوید. استفاده از نشاسته ذرت در انواع شیرینی ها و غذاها عامل غلظت است. توجه داشته باشید که نشاسته گندم با نشاسته ذرت متفاوت است و این دو را نمی توان به جای هم استفاده کرد. نشاسته ذرت را می توانید در بسته بندی های سالم از آبنبات فروشی ها تهیه کنید.

تبلیغات بنری

منبع : پایگاه خبری fararu

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *