مجله اینترنتی همه در یک

رسانه تخصصی اینترنتی همه در یک

دسر کرم پرتقالی؛ یک دسر خوشمزه و خوشبو برای شب یلدا

۱ دقیقه خوانده شده

تبلیغات بنری


همه در یک شیرینی ها یکی از محبوب ترین و متنوع ترین غذاها در سراسر جهان هستند. در این میان دسرهای میوه ای به دلیل عطر و طعم بسیار لذیذ و لذت بخشی هستند و طرفداران خاص خود را دارند. دسرها معمولاً بعد از غذا سرو می شوند. زیرا شیرینی موجود در آن به هضم بهتر غذا کمک می کند. خامه نوعی دسر است که بسیار نرم و لطیف است و معمولاً در تهیه آن از خامه استفاده می شود. خامه ها یا به عنوان لایه میانی در کیک و دسر و یا به عنوان دسر به تنهایی استفاده می شوند. دسر خامه ای پرتقال یک دسر لطیف و لذیذ است که به دلیل وجود آب پرتقال بو و عطر فوق العاده ای دارد و می توانید آن را در منزل به راحتی تهیه کنید. این خامه خوش رنگ و معطر انتخاب خوبی برای شب یلدا است پس در ادامه این مطلب طرز تهیه دسر خامه پرتقال را با ما همراه باشید.

مواد لازم

پوست پرتقال: نصف پوست پرتقال کامل
آب پرتقال: 50 گرم
زرده تخم مرغ: 4 عدد
خامه صبحانه: 160 گرم
شیر: 360 گرم
وانیل مایع یا شکر: 1 قاشق چایخوری
شکر: 60 گرم
پودر ژلاتین: 20 گرم

طرز تهیه

برای تهیه این دسر خوشمزه ابتدا شیر و پوست پرتقال را در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا شیر کم کم داغ شود و شروع به جوشیدن کند سپس حرارت را کم کنید. زرده ها را با شکر و وانیل در ظرفی ریخته و با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ و شفاف شود سپس به شیر داغ اضافه کنید و مدام هم بزنید. در این مرحله ده دقیقه طول می کشد تا مواد را مدام هم بزنید تا خلوص زرده از بین برود. در همین حین پودر ژلاتین را با 60 میلی لیتر آب سرد مخلوط کنید و 5 دقیقه بگذارید تا اسفنجی شود سپس به مواد دسر اضافه کنید. در مرحله بعد خامه صبحانه را که به دمای محیط رسیده و کاملا یکدست است را به همراه آب پرتقال به مواد دسر اضافه کنید و مخلوط کنید. وقتی دسر به غلظت فرنی رسید، اجاق گاز را خاموش کنید. ابتدا آب نبات را از صافی رد کنید تا پوست پرتقال از آب نبات جدا شود سپس آب نبات را در قالب مورد نظر بریزید و به مدت 5 تا 6 ساعت در یخچال قرار دهید تا آب نبات سفت شود سپس آب نبات را از قالب خارج کنید.

برای درآوردن نبات از قالب باید آن را از یخچال خارج کنید و به مدت 5 دقیقه بیرون بگذارید تا خنکی یخچال بررسی شود. سپس یک چاقوی تیز و باریک دور تابه بکشید تا آب نبات از تابه جدا شود. اگر قالب شما سیلیکونی باشد، آب نبات به راحتی و بدون نیاز به آب جوش به قابلمه برمی گردد. بقیه قالب ها را باید در یک قابلمه آب جوش بریزید و یک دقیقه صبر کنید. اگر قالب شما فلزی باشد، آب نبات خیلی سریعتر از یک دقیقه از قالب خارج می شود، در حالی که قالب های پلاستیکی و چدنی به زمان بیشتری نیاز دارند. مراقب باشید قالب را برای مدت طولانی در آب جوش نگه ندارید. زیرا آب نبات در این حالت آبکی خواهد بود و با برگرداندن ظاهر زیبایی نخواهد داشت. پس به محض اینکه احساس کردید دسر از قالب خارج شده، دوباره در ظرف سرو مورد نظر قرار دهید و روی دسر را به دلخواه با خلال های پرتقال تزئین کنید و نوش جان کنید.

نکات مهم
برای تهیه این دسر حتما یک ساعت قبل از گذاشتن در ظرفی خامه را از یخچال خارج کرده و در دمای محیط قرار دهید تا خامه کاملا نرم و هم دمای محیط شود.

ژلاتین ماده ای بی رنگ و بی مزه است که از کلاژن موجود در برخی از قسمت های بدن حیوان به دست می آید. همیشه از روش بن ماری برای حل کردن پودر ژلاتین استفاده کنید. به این ترتیب کاسه حاوی پودر ژلاتین و آب را روی بخار آب در حال جوش قرار دهید. توجه داشته باشید که اگر ژلاتین را در دمای خیلی بالا ذوب کنید، بوی نامطبوعی ایجاد می کند. یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین معادل 4 ورق ژلاتین است. پودر ژلاتین باید در ظرف دربسته و در جای خشک و خنک نگهداری شود. پس از بازکردن بسته حاوی پودر ژلاتین تا 6 ماه فرصت دارید تا از آن استفاده کنید که پس از این مدت خاصیت خود را از دست می دهد.

تبلیغات بنری

منبع : پایگاه خبری fararu

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *