مجله اینترنتی همه در یک

رسانه تخصصی اینترنتی همه در یک

راز خوشمزه بودن ترشی انبه و مینگو هندی

۱ دقیقه خوانده شده
راز خوشمزه بودن ترشی انبه و مینگو هندی

تبلیغات بنری


ترشی انبه یک چاشنی سنتی و رایج در بسیاری از کشورها مانند هند، پاکستان و ایران است و در کنار غذا مصرف می شود.

به گزارش نمانک، ترشی انبه سیاه، ترشی کلم انبه، ترشی انبه بندرعباس یا ترشی انبه سبک جنوبی در ایران طرفداران خود را دارد. در زیر طرز تهیه ترشی انبه را به همراه نکاتی که این ترشی را خوشمزه می کند آشنا می کنیم.

راز خوشمزه بودن ترشی انبه و مینگو هندی

طرز تهیه ترشی انبه

انبه را پوست بگیرید و برش دهید.

به برش های انبه مقداری نمک، زردچوبه و فلفل اضافه کنید.

انبه را به مدت 12 ساعت خارج از یخچال بگذارید.

انبه را داخل شیشه بریزید و ادویه های ترشی را روی آن بریزید.

سرکه را به فنجان انبه اضافه کنید تا روی انبه را بپوشاند.

در ظرف را محکم می بندیم و به مدت یک هفته در جای گرم قرار می دهیم تا ترشی ها بالغ شوند.

نکات مهم و راز ترشی خوشمزه انبه

یکی از رازهای ترشی انبه، افزودن ادویه ترشی انبه است که این ادویه ها شامل فلفل سیاه، هل سبز، زیره، دارچین و گلرنگ گزنه است که به نسبت های مختلف با هم ترکیب می شوند. یکی دیگر از انواع این ادویه برای ترشی انبه با مخلوطی از فلفل قرمز، دانه گشنیز، رازیانه، سیاه دانه و گل گزنه تهیه می شود.

اگر می خواهید ترشی انبه و انبه های موجود در آن له نشود، فقط مخلوط روغن زیتون و سرکه در حال جوش را به انبه اضافه کنید و پس از افزودن به انبه، ترشی را با شعله گاز نجوشانید.

برای تهیه ترشی انبه با مهر هندی باید سرکه را با مهر هندی بجوشانید و به انبه ای که از قبل آماده کرده اید اضافه کنید.

برای تهیه ترشی انبه غلیظ و خوشمزه به سبک خوزستانی و جنوبی باید انبه را پس از شستن با ادویه استراحت دهید و سپس با روغن زیتون و سرکه مخلوط کنید.

برای تهیه ترشی انبه می توانید تخم گشنیز، فلفل سیاه، فلفل قرمز و فلفل سیاه را در تابه به مدت چند دقیقه تفت دهید تا ادویه ها معطر شوند سپس به ترشی اضافه کنید.

بعضی ها سیر را به ترشی انبه اضافه می کنند تا خوشمزه شود.

بعضی ها کمی تمر هندی را در سرکه می ریزند تا ترشی انبه خوشمزه درست کنند و روی حرارت خیلی ملایم بجوشانند و بعد از صاف کردن آن را رد کنند. پس از صاف کردن، سرکه را دوباره روی آتش بگذارید و بگذارید 7-8 دقیقه بجوشد.

سپس نصف پیمانه ملاس انار شیرین، میلاس یا آب خرما می ریزیم، سپس انبه را اضافه می کنیم و حرارت را خاموش می کنیم تا کاملا خنک شود، سپس سیر و گشنیز سیاه را اضافه می کنیم و داخل قابلمه می ریزیم و درب آن را محکم می بندیم.

تبلیغات بنری

منبع : فرارو به نقل از همه در یک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *