مجله اینترنتی همه در یک

رسانه تخصصی اینترنتی همه در یک

رفلاکس معده دارید؟ خطر ابتلا به مری بارت و سرطان

۱ دقیقه خوانده شده

تبلیغات بنری


حتما پس از خوردن برخی غذاها، میوه ها و به طور کلی غذاها احساس ناراحتی کرده اید معده در این مقاله در مورد این موضوع صحبت می کنیم.

به گزارش عصر ایران اگر مشکلات گوارشی مانند رفلاکس یا رفلاکس اسید معده اگر این کار را انجام دهید، پزشک ممکن است خوردن غذاهای کم اسید را توصیه کند که می تواند به جلوگیری از رفلاکس کمک کند معده برای کمک کردن

حتی اگر وضعیت سلامتی خاصی ندارید، بسیاری از غذاهای کم اسید انتخاب های سالمی هستند (زیرا بیشتر میوه ها و سبزیجات هستند) و می توانند برای رژیم غذایی روزانه شما مفید باشند.

در حالی که غذاهای غیر اسیدی فواید سلامتی دارند، به خصوص اگر … رفلاکس معده یا از بیماری کلیوی رنج می برید، این بدان معنا نیست که باید به طور کامل از غذاهای اسیدی اجتناب کنید. مقدار pH یک ماده غذایی اسیدی یا غیر اسیدی (خنثی یا قلیایی تر) بودن آن را تعیین می کند.

اندازه pH این چیه؟

مقیاس pH، اسیدیته یا قلیایی بودن محلول را اندازه گیری می کند یک گزارش سازمان زمین شناسی آمریکا آمریکا که اطلاعات علمی ارزشمندی در مورد کیفیت محصولات مختلف ارائه می دهد، دانشمندان از مقیاس لگاریتمی برای اندازه گیری سطوح pH استفاده می کنند که معمولاً بین 0 تا 14 متغیر است.

قلیایی بودن: مقدار pH بیشتر از 7 نشان دهنده قلیایی بودن است.

اسیدیته: مقدار pH کمتر از 7 نشان دهنده اسیدیته است. هرچه به صفر نزدیکتر باشد اسیدی تر است.

خنثی: مقدار pH 7 نشان دهنده خنثی بودن است.

در حالی که آب خالص خنثی است و نه اسیدی و نه قلیایی است، مایعات تولید شده در غذا می توانند رسوب کنند pH متفاوت باشید هر غذایی ممکن است اسیدی باشد اما باعث واکنش قلیایی در بدن شما می شود. بنابراین، اگر به دنبال رژیم غذایی کم اسید هستید، باید به دنبال غذاهای قلیایی باشید.

طبق تحقیقات منتشر شده در اکتبر 2011 در مجله Environmental and Public Health، بدن انسان مایعاتی تولید می کند که در مقیاس pH نیز متفاوت است. به عنوان مثال، صفرا معمولاً بین 7.6 تا 8.8 در مقیاس pH است، بنابراین خنثی تا کمی قلیایی است. پوست شما کمی اسیدی است، بین 4 تا 6.5. سطح ادرار بسته به چیزی که می خورید از 4.6 تا 8 متغیر است، در حالی که درصد مایع معده که پروتئین را تجزیه می کند از 1.35 تا 3.5 است که به معنی اسیدی است.

بر اساس بررسی در بیماری کلیوی از آگوست 2019: غذاهای کم اسید عمدتاً میوه ها و سبزیجات هستند و pH یک غذا می تواند اسیدیته آن را نشان دهد. اما استثنائاتی وجود دارد: آهک دارای pH نزدیک به 2 (اسیدی) است، اما دارای خواص بافری (قلیایی) است.

میوه های کم اسید یا غیر اسیدی

طبق اطلاعات ارائه شده توسط دانشگاه ایالتی اوکلاهاما: اصطلاح “میوه های غیر مرکبات” ممکن است کمی اشتباه باشد: غذاهای کم اسید هنوز در لیست “میوه های غیر مرکبات” هستند.اسیدیدر مقیاس pH، اما نزدیک به خنثی 7. مقدار pH 4.6 مرز بین غذاهای با اسیدیته پایین و بالا است.

میوه هایی با اسیدیته کم

سبزیجات کم اسید

آیا از رفلاکس معده رنج می برید؟ /خطر مری بارت/ + جدول PH میوه ها و سبزیجات

اطلاعات این جداول توسط دانشگاه اوکلاهاما در سال 2016 ارائه شده است.

اگر به دنبال یک رژیم غذایی کم اسید هستید، با پزشک یا متخصص تغذیه خود مشورت کنید تا مطمئن شوید که هیچ ویتامین و مواد معدنی ضروری را از دست نمی دهید.

چرا اسید کم؟

به گفته مرکز سرطان MD Anderson; هیچ شواهد علمی قطعی برای حمایت از ادعای اساسی رژیم قلیایی وجود ندارد، زیرا هیچ غذا یا نوشیدنی نمی تواند به طور دقیق pH خون را اندازه گیری کند. کنترل ها نیز می توانند تغییر کنند، طبق بررسی ژوئن 2016 در BMJ: خوردن میوه ها و سبزیجات کم اسید مطمئناً می تواند فوایدی داشته باشد.

با افزایش مصرف میوه و سبزیجات؛ شما باید مصرف برخی از غذاهای اسیدی (مانند گوشت قرمز) را کاهش دهید و رژیم غذایی خود را با غذاهای سالم پر کنید. با توجه به بنیاد ملی کلیه و مطالعه مه 2016 در سال 2016، کاهش مصرف گوشت حیوانات به نفع مصرف بیشتر میوه ها و سبزیجات به کاهش اسیدیته ادرار، عاملی در ایجاد سنگ کلیه کمک می کند. مجله نفرولوژی ایران این نشان می دهد که رژیم غذایی کم اسید با خطر کمتر بیماری مزمن کلیوی مرتبط است.

بر اساس مطالعه آوریل 2018 توسط پژوهش و عمل گوارش: تمرکز بر پروتئین های گیاهی به جای گوشت قرمز می تواند به مدیریت علائم سوزش سر دل و مشکلات ریفلاکس معده کمک کند. پروتئین های گیاهی با حوادث رفلاکس اسید کمتر در یک ساعت اول پس از غذا خوردن مرتبط است.

دکتر مادینکومار، متخصص گوارش، می‌گوید: «غذاهای سرشار از فیبر به حرکت محتویات معده در دستگاه گوارش کمک می‌کنند که منجر به رفلاکس اسید می‌شود».

سیر و پیاز از غذاهای رایجی هستند که باعث رفلاکس می شوند. بنابراین اگر رفلاکس را مدیریت می کنید معده به سادگی پیاز و سیر را حذف کنید.

آیا رژیم کم اسید برای شما مناسب است؟

ممکن است برای درمان رفلاکس رژیم های غذایی کم اسید ضروری باشد. همانطور که قبلا ذکر شد، غذاهای بسیار اسیدی – و همچنین غذاهای تند، کافئین و الکل – می توانند گلو و بافت های مری را تحریک کنند.

به گفته مرکز سرطان مموریال اسلون کترینگ: رفلاکس می تواند منجر به مری بارت شود که یک بیماری پیش سرطانی است. تنها درصد کمی از افراد مبتلا به مری بارت به سرطان مری مبتلا می شوند.

لازم نیست نگران تعیین اسیدیته غذای خاصی باشید، مگر اینکه پزشکتان آن را توصیه کند. بیشتر مردم نیازی به دقت زیادی در مورد pH ندارند. در عوض، روی خوردن یک رژیم غذایی مغذی غنی از سبزیجات، میوه ها، حبوبات و غلات کامل تمرکز کنید.

کیت های تست pH ادرار خانگی اطلاعات قابل اعتمادی در مورد PH بدن ارائه نمی دهند. در عوض، انواع میوه ها، سبزیجات، غلات کامل و لوبیا را مصرف کنید و میزان مصرف گوشت قرمز و فرآوری شده را محدود کنید.

درباره مری بارت / علائم و نشانه های مری بارت چیست؟

مطالب این قسمت از سایت دکتر مسعود صدرالدینی فوق تخصص گوارش و کبد کپی شده است:

مری بارت در اثر بازگشت اسید گوارشی از معده به مری ایجاد می شود و به مری آسیب می رساند و سلول های پیش سرطانی در آن تشکیل می شود. در صورت عدم درمان، مری بارت می تواند به سرطان مری تبدیل شود، سرطانی تهاجمی که معمولاً قربانیان خود را می کشد.

مری بارت به خودی خود علائم زیادی ندارد اکثر افراد مبتلا به مری بارت دچار ریفلاکس (بازگشت اسید از معده به مری) می شوند و علائم آنها بیشتر مربوط به این بیماری است.

کارشناسان علت دقیق مری بارت را نمی دانند، اما معتقدند برخی از عوامل می توانند در بدتر شدن یا کاهش احتمال ابتلا به مری بارت موثر باشند. رفلاکس معده می تواند احتمال ابتلا به مری بارت را افزایش دهد.

بیماری رفلاکس معده به مری (GERD) وضعیتی است که در آن فرد از ریفلاکس مزمن اسید معده رنج می برد، به این معنی که محتویات معده به همراه اسید موجود در آن از معده وارد مری می شود.

بازگشت اسید معده به مری (ریفلاکس) و تماس با پوشش مری می تواند باعث سوزش سر دل و آسیب به دیواره مری شود. چاقی، به ویژه چاقی شکمی، و سیگار کشیدن نیز می تواند شانس ابتلا به مری بارت را افزایش دهد. برخی از مطالعات نشان می‌دهند که تغییرات ژنتیکی یا انتقال ژن‌ها از طریق ارث می‌تواند در تعیین اینکه آیا مری بارت دارید یا خیر.

آیا از رفلاکس معده رنج می برید؟ /خطر ابتلا به مری بارت و سرطان/ + جدول میوه ها و سبزیجات با اسیدیته پایین

حرف آخر

آنچه ذکر شد در چارچوب یک هدف مهم قرار می گیرد تا رفلاکس معده و به اصطلاح اسیدیته به یک حالت عادی در زندگی ما تبدیل نشود. زمانی که دچار رفلاکس معده می شویم لازم است این مشکل زیر نظر پزشک متخصص کنترل و حل شود. از طرفی انتخاب غذاها و پرهیز از ادامه الگوی غذایی غلط در زندگی نیز بسیار مهم است.

تبلیغات بنری

منبع : پایگاه خبری fararu

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *