مجله اینترنتی همه در یک

رسانه تخصصی اینترنتی همه در یک

زمان‌بندی، شانس یا استعداد؟ چه چیز یک نفر را میلیاردر می‌کند؟

۱ دقیقه خوانده شده

تبلیغات بنری


یک دانشجوی تئاتر کمونیست ایتالیایی، یک کودک نوپا عاشق فوتبال و یک کمدین که در مورد هیچ چیز شوخی می کند چه وجه اشتراکی دارند؟ همه آنها اعضای یک باشگاه بسیار انحصاری در جهان هستند.

میوچیا پرادا، تایگر وودز و جری ساینفلد از جمله 2800 میلیاردر در سراسر جهان هستند.

اما لیست سرمایه گذاران بسیار بزرگ و بسیار بین المللی است.

بر اساس گزارش شرکت رسانه ای آمریکایی فوربس که ثروت ثروتمندترین افراد جهان را دنبال می کند، ایالات متحده 813 میلیاردر دارد و پس از آن چین (از جمله هنگ کنگ) با 473 و هند با 200 میلیاردر قرار دارند.

شاید درک میزان واقعی این ثروت دشوار باشد. یک میلیارد عدد بزرگی است. برای درک اندازه یک میلیارد، در نظر بگیرید که یک میلیون ثانیه برابر با 11 روز است، اما یک میلیارد ثانیه برابر با 32 سال است. به عقیده برخی وجود میلیاردرها بی معنی و مضحک است.

ثروت ۸۱ نفر از ثروتمندترین افراد جهان – تقریباً به اندازه یک اتوبوس کامل – از مجموع ثروت چهار میلیارد فقیرترین مردم جهان بیشتر است.

آکسفام، یک موسسه خیریه بین‌المللی که برای ریشه‌کن کردن فقر تلاش می‌کند، در گزارشی درباره نابرابری در سال 2023 به این نتیجه رسید: «هر میلیاردر از نظر سیاسی نادرست است. وجود میلیاردرهای در حال رشد و سودهای بی سابقه، در حالی که اکثر مردم با ریاضت اقتصادی، فقر فزاینده و بحران هزینه های بالا مواجه هستند، گواه بر یک سیستم اقتصادی است که برای بشریت کار نمی کند.

این نابرابری باعث شده است که بسیاری از مردم از دولت ها بخواهند به جای مالیات بر درآمد، مالیات بر ثروت وضع کنند. در ایالات متحده، سناتور الیزابت وارن از حزب دموکرات پیشنهاد کرد که مالیات 2 درصدی بر دارایی های بیش از 50 میلیون دلار و مالیات 3 درصدی بر دارایی های بیش از یک میلیارد دلار اعمال شود.

زمان، شانس یا استعداد؟ چه چیزی یک نفر را میلیاردر می کند؟

سناتور الیزابت وارن لایحه مالیاتی را برای صاحبان مشاغل پیشنهاد می کند

اما برخی دیگر ادعا می کنند که چشم انداز ثروت زیاد می تواند دیگران را به خلاقیت ترغیب کند. تحولاتی که در نهایت کیفیت زندگی میلیون ها نفر را در سراسر جهان بهبود می بخشد.

مایکل استرین، اقتصاددان آمریکایی، با اشاره به برنده جایزه نوبل، ویلیام نوردهاوس، می گوید که ما به میلیاردرهای بیشتری نیاز داریم، ویلیام نوردهاوس که دریافت که تنها حدود 2 درصد از سود حاصل از نوآوری های تکنولوژیکی به بنیانگذاران و مخترعان می رسد. بقیه سود نصیب جامعه می شود.

استرین میلیاردرها را به عنوان «نوآوران عمدتاً خودساخته» توصیف می کند که «روش زندگی ما را تغییر دادند». نمونه های او شامل فهرست بلندبالایی از سرمایه داران خودساخته است. مانند بیل گیتس و استیو بالمر که انقلابی در کامپیوترهای شخصی ایجاد کرد، سرمایه گذار افسانه ای وارن بافت، جف بزوس که انقلابی در خرید و فروش ایجاد کرد و ایلان ماسک که انقلابی در صنعت خودرو و تجارت هوافضا ایجاد کرد.

او در پایان می‌گوید: «هیچ‌کدام از آنها اشتباه سیاسی محسوب نمی‌شوند. به جای آرزوی نبودنشان، باید از حضورشان خوشحال باشیم.»

زمان، شانس یا استعداد؟ چه چیزی یک نفر را میلیاردر می کند؟

وارن بافت و بیل گیتس متعهد شدند که نیمی از ثروت خود را به امور خیریه اهدا کنند.

علاوه بر این، بسیاری از میلیاردرها مبالغ هنگفتی را به موسسات خیریه اهدا می کنند. گیتس و بافت Giving Pledge را راه اندازی کردند. شخصی قول داد که بیش از نیمی از پول خود را در طول زندگی خود به موسسات خیریه اهدا کند.

اما جی زی، رپر و میلیاردر مشهور نیویورکی، از پیوستن به کمپین این تعهد خودداری کرد. به طور خلاصه، او از ثروت خود اینگونه دفاع کرد: “اگر من خودم فقیر باشم، نمی توانم به فقیر کمک کنم، به همین دلیل است که “برای من، این یک وضعیت برد-برد است.”

میلیاردرها در خلاء ثروتمند نمی شوند. موفقیت آنها همچنین چیزی در مورد خودمان به ما می گوید.

خیلی پولدار شدن اصلا کار ساده ای نیست. کیف شما باید چیزی داشته باشد که افراد به هر دلیلی نیاز داشته باشند، بخواهند یا از آن لذت ببرند.

چه سبک‌های مینیمالیستی پرادا، چه فیلم‌های جنگ ستارگان یا TikTok، میلیاردرهایی که در پادکست خود از آنها صحبت می‌کنیم، آن‌هایی هستند که دنیا را به درجات مختلف تغییر داده‌اند. داستان اینکه چگونه آنها جهان را تغییر دادند بسیار جذاب است.

به عنوان مثال، بنیانگذاران گوگل سعی کردند نسخه اولیه موتور جستجوی خود را به قیمت یک میلیون دلار بفروشند، اما خریدار پیدا نشد. امروز گوگل 2.3 تریلیون دلار ارزش دارد و سرگئی برین، یکی از بنیانگذاران این شرکت، شخصاً 135 میلیارد دلار دارد. این عدد تقریباً معادل تولید ناخالص داخلی مراکش در سال 2023 است.

زمان، شانس یا استعداد؟ چه چیزی یک نفر را میلیاردر می کند؟

میوچیا پرادا، طراح ایتالیایی، موسس دو شرکت بزرگ پرادا و میو میو است.

در ایتالیا در دهه 1960، ماریا بیانکی یک دانشجوی کمونیست بود که در یک مدرسه تئاتر تحصیل می کرد. او نام خود را به Miuccia Prada تغییر داد.

اولین میلیاردر خودساخته هند، کیران مزومدار شاو، کار خود را در داروسازی آغاز کرد. این کشور اکنون بزرگترین تولید کننده انسولین در آسیا است.

پدر و مادر جری ساینفلد یتیم بودند و او هرگز توسط پدرش بازداشت نشد. او و لری دیوید برای شخصیت های سریال پرطرفدار «ساینفلد» قانون داشتند: «هیچکس کسی را در آغوش نمی گیرد و هیچ کس چیزی یاد نمی گیرد».

زمان، شانس یا استعداد؟ چه چیزی یک نفر را میلیاردر می کند؟

کیران مازومدار شاو اولین زن در هند است که میلیاردر خودساخته شد

موفقیت فردی این میلیاردرها اغلب به دلیل روندهای تاریخی، سیاسی یا تکنولوژیکی بزرگتر است که در همان زمان رخ داده است.

جک ما، سرمایه گذار و یکی از بنیانگذاران گروه علی بابا، از دو نیروی اصلی که همزمان در حال تقویت بودند سود می برد: اول، تولد خرید آنلاین، و دوم، قدرت اقتصادی رو به رشد و ثروت عظیم چین. .

چاک فینی، مردی که “خرید بدون عوارض” را در مناطق ویژه ای مانند فرودگاه ها اختراع کرد (و البته تمام دارایی خود را اهدا کرد)، از رونق سفرهای توریستی ژاپنی به آمریکا پس از جنگ جهانی دوم بهره مند شد.

زمان، شانس یا استعداد؟ چه چیزی یک نفر را میلیاردر می کند؟

جک ما پس از جمع آوری 14 میلیارد دلار ثروت از گروه علی بابا استعفا داد

داستان هایی هم هست که شانس در آنها نقش دارد.

بیل گیتس، بنیانگذار مایکروسافت، در اواخر دهه 1960 در یکی از معدود مدارس در ایالات متحده تحصیل کرد که کامپیوتر داشتند.

ریحانا، یک خواننده و تاجر موفق، به طور تصادفی برای یک تهیه کننده موسیقی که اتفاقاً در تعطیلات در باربادوس بود تست داد و این برخورد زندگی او را به کلی تغییر داد. حالا بیایید به والدین نگاه کنیم.

خانواده تیلور سوئیفت از پنسیلوانیا به نشویل نقل مکان کردند تا از حرفه دختر نوجوان خود حمایت کنند و راه او را به جلو هموار کنند. مادر مایکل جردن گفت که او باید قبل از انعقاد یک معامله تبلیغاتی “بشنود که نایک چه می گوید”. در همان زمان، آدیداس و کانورس نیز به دنبال عقد قرارداد با مایکل جردن بودند و صحبت های مادرش باعث شد تا نایک یکی از پرسودترین قراردادهای تبلیغاتی ورزشی را با مایکل جردن امضا کند.

در داستان زندگی این افراد، گاهی اوقات “لحظه های بسیار سرنوشت ساز” وجود دارد. اتفاقات کوچکی که اکنون می دانیم زندگی و ثروت یک فرد را تغییر داده است.

بالاخره وقتی فرصتی پیش می آید، انسان باید از آن فرصت استفاده کند و قدمی به جلو بردارد. و شاید به همین دلیل، اگر تنها در یک چیز مشترک این افراد وجود داشته باشد، آن انرژی، تلاش و تعهدی است که به حوزه خود می آورند. علاوه بر این، بسیاری از این افراد زمانی که دیگران به دلایل مختلف تسلیم شدند، استقامت کردند و ادامه دادند.

من و مجری همکارم، زینگ زجینگ، همیشه به شوخی می‌گوییم که اگر مثلاً 10 میلیون دلار بگیریم، یک لحظه از بین می‌رویم و مانند فیلم‌های کمدی، روی دو صندلی می‌چرخیم.

من معتقدم امثال ما هرگز به چنین ثروت های شگفت انگیزی دست نخواهند یافت، اما وقتی داستان زندگی کسانی را که به چنین ثروت هایی دست یافته اند دنبال می کنیم، کنجکاو، مجذوب، مجذوب، سپس شکایت می کنیم و در نهایت گاهی از آنچه در حال رخ دادن است می ترسیم. در

تبلیغات بنری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *