مجله اینترنتی همه در یک

رسانه تخصصی اینترنتی همه در یک

سازمان ملل خواستار آتش‌بس فوری در غزه شد

۱ دقیقه خوانده شده

تبلیغات بنری


شامگاه چهارشنبه به وقت محلی (نیویورک)، مجمع عمومی سازمان ملل متحد با اکثریت قاطع قطعنامه غیرالزام‌آوری را که خواستار آتش‌بس فوری در غزه است، تصویب کرد.

به گزارش ایرنا، مجمع عمومی سازمان ملل متحد قطعنامه A/ES-10/L را تصویب کرد. 33 عضو با اکثریت (158 رای) به آتش بس فوری، بدون قید و شرط و دائمی در غزه و همچنین آزادی فوری و بدون قید و شرط همه “گروگان ها” رای دادند.

این تصمیم با 158 رای موافق، 9 رای مخالف و 13 رای ممتنع دریافت کرد. آمریکا و اسرائیل از جمله مخالفان تصویب این قطعنامه در مجمع عمومی سازمان ملل بودند.

مجمع عمومی سازمان ملل متحد پس از وتوی اقدام مشابه در شورای امنیت سازمان ملل متحد، با تصویب پیش نویس قطعنامه مبنی بر آتش بس فوری و بدون قید و شرط در غزه، گامی نمادین برداشت.

در پایان ماه گذشته، واشنگتن از حق وتوی خود در شورای امنیت سازمان ملل استفاده کرد. این اقدام برای محافظت از متحد خود، اسرائیل است.

این اقدام مانع درخواست شورای امنیت سازمان ملل برای آتش بس شد و اعلام کرد که رابطه بین آتش بس و آزادی همه «گروگان ها» باید حفظ شود.

رابرت وود معاون سفیر آمریکا روز چهارشنبه این موضع را تایید کرد و گفت که تصویب پیش نویس قطعنامه “شرم آور و اشتباه” خواهد بود.

مجمع عمومی سازمان ملل متحد با تصویب قطعنامه ای خواستار آتش بس فوری در غزه شد

امیر سعید ایرانی، سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل متحد، پیش از رای گیری این قطعنامه گفت: مایلم اعلام کنم جمهوری اسلامی ایران با توجه به فوریت شرایط انسانی و اهمیت مداخله فوری، بدون قید و شرط و دائمی ، خواستار آتش بس در غزه است که قطعنامه ها را تایید می کند.

سفیر جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل گفت: اما حمایت ما از این قطعنامه ها هیچ تاثیری بر موضع قاطع و محکم ملی ما در قبال مسئله فلسطین که شامل به رسمیت نشناختن رژیم اسرائیل می شود، نخواهد داشت.

در پی تصویب این قطعنامه، نمایندگان بسیاری از کشورها به محل استقرار هیئت فلسطینی در سازمان ملل، ریاض منصور، سفیر و نماینده تشکیلات خودگردان فلسطین رفتند و از تصویب این قطعنامه ابراز خرسندی کردند و تبریک گفتند. . هیئت فلسطینی

مجمع عمومی سازمان ملل متحد نیز با اکثریت آرا قطعنامه ای را برای حمایت کامل از فعالیت های آژانس امداد و کار سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی (آنروا) تصویب کرد.

این مجموعه، وضوح A/ES-10/L. قطعنامه 32 با اکثریت 159 رای به تصویب رسید و حمایت کامل از ماموریت آژانس امداد و کار سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی (UNRWA) و ابراز تاسف خود از قانون تصویب شده توسط کنست (پارلمان) اسرائیل در 28 اکتبر را اعلام کرد. 2024.

این قطعنامه که از سوی مجمع عمومی سازمان ملل متحد صادر شد با 159 رای موافق، 9 رای مخالف و 11 عضو از رای ممتنع برخوردار شد.

در 14 دسامبر سال جاری (1403) 157 عضو مجمع عمومی سازمان ملل متحد با وجود مخالفت آمریکا و رژیم اسرائیل قطعنامه ای را تصویب کردند که بر اساس آن برگزاری کنفرانس صلح برای حل و فصل مسالمت آمیز مسئله فلسطین مقرر شده بود. قرار است در ژوئن سال آینده در نیویورک برگزار شود. این قطعنامه با حمایت 157 کشور به تصویب رسیده است. هفت کشور از رای گیری ممتنع و هشت کشور از جمله ایالات متحده، مجارستان و آرژانتین، علاوه بر رژیم اسرائیل، به آن اعتراض کردند.

مجمع عمومی سازمان ملل متحد با صدور این قطعنامه درباره حل مسالمت آمیز مسئله فلسطین خواستار دستیابی به صلحی فراگیر، عادلانه و پایدار در خاورمیانه بدون تاخیر شد.

بر اساس قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل متحد، کنفرانس بین المللی صلح در سطح عالی در مورد حل و فصل مسالمت آمیز مسئله فلسطین در ژوئن 2025 در نیویورک برگزار می شود.

قرار است این کنفرانس با هدف “پیشبرد گام های برگشت ناپذیر برای پایان دادن به مناقشه اسرائیل و فلسطین و راه حل دو دولتی (تشکیل کشور فلسطین)” برگزار شود.

در همان روز، مجمع عمومی سازمان ملل متحد قطعنامه دیگری را نیز در مورد بلندی‌های جولان سوریه تصویب کرد که به موجب آن از اسرائیل خواسته شد تا از تمامی مناطق جولان اشغالی سوریه تا مرزهای مشخص شده در 4 ژوئن 1967 مطابق با شورای امنیت عقب‌نشینی کند. وضوح تصمیمات شورا این تصمیم همچنین با 97 رای موافق، 64 رای ممتنع و 8 رای مخالف دریافت کرد.

مجمع عمومی سازمان ملل متحد نیز در 26 سپتامبر سال 1403 قطعنامه پیشنهادی فلسطین را تصویب کرد که براساس آن اسرائیل باید ظرف 12 ماه به اشغال غیرقانونی خود با اکثریت قاطع آرا پایان دهد.

مجمع عمومی سازمان ملل متحد با تصویب این قطعنامه از اسرائیل خواست تا ظرف 12 ماه به «حضور غیرقانونی خود در سرزمین‌های اشغالی فلسطین» پایان دهد. این قطعنامه با اکثریت ۱۲۴ رای موافق، ۴۳ رای ممتنع و ۱۴ رای منفی از جمله اسرائیل و آمریکا تصویب شد.

تبلیغات بنری

منبع : پایگاه خبری fararu

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *