مجله اینترنتی همه در یک

رسانه تخصصی اینترنتی همه در یک

سالاد قارچ و پنیر کبابی، سالاد خنک و خوشمزه تابستانی

۱ دقیقه خوانده شده

تبلیغات بنری


همه در یک سالاد همیشه بسیار محبوب است! از پیش غذا گرفته تا غذای جانبی، همیشه پای سالاد وجود دارد. وقتی هیچ مرجعی سر میز نباشد، به نظر می رسد که میز چیزی اساسی را از دست داده است. سالادها آنقدر متنوع، هیجان انگیز و رنگارنگ هستند که بی پایان هستند. مثلا در رستوران ها معمولا یک میز مخصوص فقط برای سالاد در نظر گرفته می شود و هر کدام به نظر می رسد به شما چشمکی می زند. سالادها در اصل به عنوان پیش غذا سرو می شوند، اما گاهی اوقات آنقدر غذاهای خوشمزه و سالم دارند که به خودی خود یک وعده غذایی اصلی به حساب می آیند. مثلا اگر سالاد سزار را به تنهایی بخورید آنقدر احساس سیری می کنید که جایی برای غذا باقی نمی ماند و حالا سالاد ماکارونی جای خودش را دارد. سالادها با سبزیجات مختلفی مانند خیار، گوجه فرنگی، کلم، کاهو، هویج، خیار شور، زیتون، تخم مرغ، سیب زمینی، فلفل دلمه ای، مرغ، قارچ و غیره تهیه می شوند که هر کدام سس مخصوص به خود را دارند.
سالاد قارچ و پنیر کبابی یک سالاد تابستانی خنک و سبک است که از مخلوط قارچ با هویج، پنیر کبابی، زیتون، گردو، پیازچه و … و یک سس خوشمزه از مخلوط رب انار و روغن زیتون تهیه می شود. اگر می خواهید این سالاد خوشمزه را در خانه درست کنید، با آموزش سالاد پنیر و قارچ کبابی همراه باشید.

عناصر

– قارچ: 400 گرم
هویج بزرگ: 1 عدد
پنیر کبابی: 200 گرم
زیتون بدون هسته: نصف فنجان
خیارشور: 3 عدد متوسط
گردوی خرد شده: نصف پیمانه
پیازچه: 4 عدد
شوید تازه خرد شده: 1 فنجان

مواد تشکیل دهنده سس سالاد

ملاس انار نازک: 2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون: 5 قاشق غذاخوری
– لیموی تازه: 2 عدد
فلفل سیاه، نمک و پودر سیر: به میزان لازم

نحوه تهیه

برای تهیه این سالاد خوشمزه ابتدا باید قارچ ها را بشویید و به صورت ورقه های درشت برش دهید. یک قابلمه را تا نیمه از آب پر کنید و روی آتش بگذارید تا بجوشد سپس قارچ ها را با کمی نمک و آبلیمو در آب جوش بریزید و بگذارید 3 دقیقه بجوشد سپس آبکش کنید و بلافاصله در ظرفی بریزید. . آب و یخ بریزید. بعد از یک دقیقه قارچ ها را از آب یخ خارج کرده و در یک صافی قرار دهید تا آب اضافی آن گرفته شود. هویج ها را ورقه ای برش دهید سپس در آب جوشی که قارچ ها را در آن جوشانید قرار دهید تا 3 دقیقه بجوشد سپس نخ های هویج را مانند قارچ در آب یخ قرار دهید تا بجوشد.

در مرحله بعد قارچ و هویج پخته شده را در ظرف مناسبی بریزید سپس زیتون خرد شده، گردو خرد شده، پیازچه خرد شده، شوید خرد شده و خیارشور خرد شده را اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا مخلوط شوند. پنیر کبابی را مکعبی بریزید و با چند عدد زیتون در ماهیتابه روی حرارت متوسط ​​روی اجاق گاز کباب کنید تا دو طرف آن کبابی شود سپس پنیر کبابی را به سالاد اضافه کنید.

برای تهیه سس سالاد ابتدا رب انار نازک را در ظرفی بریزید و آبلیمو، روغن زیتون، نمک، پودر سیر و فلفل سیاه را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. حالا سس آماده شده را روی سالاد می ریزیم و با کمک دو قاشق خوب مواد را هم می زنیم تا طعم ها با هم مخلوط شوند. سالاد را یک ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شود سپس آن را در ظرف سرو قرار دهید و نوش جان کنید.

نکات مهم
1- سعی کنید در تهیه هر نوع غذا و سالاد از روغن زیتون مرغوب استفاده کنید. روغن زیتون به دلیل ارزش غذایی بالا، جایگاه ویژه ای در رژیم غذایی بسیاری از افراد دارد. اما به دلیل قیمت بالای روغن زیتون خالص، معمولاً هنگام بازاریابی آن را با روغن های معمولی مخلوط می کنند. در نتیجه کیفیت آن کاهش می یابد. بنابراین، افرادی که به دنبال خرید روغن زیتون هستند اغلب از خود می پرسند که چگونه روغن زیتون معتبر را تشخیص دهند. البته تشخیص خلوص روغن زیتون کار آسانی نیست.

اما کارشناسان سه روش برای تشخیص روغن زیتون به شرح زیر ارائه کردند:
– برای انتخاب روغن مرغوب، بهتر است ابتدا آن را بو کنید. روغن زیتون خوب بسته به نوع زیتون یا زمان برداشت آن باید بوی زیتون، سیب یا علف تازه داشته باشد. بنابراین اگر بوی فلز به مشام می رسد، می دانید که روغن بی کیفیت یا خراب است.
راه دوم برای تشخیص روغن زیتون اصیل، چشیدن آن است. اگر یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را در دهان خود قرار دهید و آن را در دهان بچرخانید و با استنشاق هوا آن را ببلعید، پس از چند لحظه باید تلخی و ادویه قوی را در گلوی خود احساس کنید. تا گلویت بسوزد در برخی موارد افراد به دلیل تندی بیش از حد روغن سرفه می کنند. تنها بعد از یک دقیقه تلخی و ادویه آن از بین می رود و خوشمزه می شود. علاوه بر این، فرد پس از خوردن این روغن وجود چربی را در دهان خود احساس نمی کند. با خوردن روغن زیتون اصل در ابتدای زبان احساس شیرینی و در پایان تلخی و سوزش خواهید داشت.
راه بعدی تشخیص روغن زیتون رنگ اصلی آن است. رنگ روغن زیتون باید سبز مایل به زرد باشد. البته رنگ روغن زیتون ملاک خوبی برای تعیین کیفیت روغن نیست. چون به راحتی می توان او را فریب داد.

2- رب انار نوعی رب است که از دانه های انار تهیه می شود به دو صورت ترش و شیرین در بازار موجود است. رب انار معمولا تیره رنگ است. اما نباید خیلی سیاه باشد، زیرا این نشانه سوختن رب در هنگام پخت است. یک رب انار خوب نباید خیلی سفت باشد. همچنین نباید بوی ترش بدهد. برای تهیه سس سالاد سعی کنید رب انار را از فروشگاه های معتبر تهیه کنید یا از کسانی که رب انار را به صورت تمیز در منزل تهیه می کنند. اگر رب انار رقیق نشد، آن را با سرکه رقیق کنید.

3- قارچ ها طبیعتی گرم دارند و سرشار از پروتئین، ویتامین ها، مواد معدنی، اسیدهای آمینه، فیبر، مس، آهن، آنتی اکسیدان ها، اسیدهای آمینه و … هستند. همچنین در پیشگیری از سرطان سینه و پروستات موثر است و سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند. در خرید قارچ به این نکته توجه کنید که قارچ تازه نباید سفید و شفاف باشد. یکی از راه های شناسایی قارچ های سالم این است که کمی سنگین باشند. اگر قارچ سبک و توخالی باشد، ناسالم است. کلاهک قارچ سالم نباید ترک داشته باشد. همچنین بهتر است قارچ هایی را که روی پوست آنها لکه های قهوه ای رنگ است نخرید و در صورت خرید حتما به صورت پخته مصرف کنید.

تبلیغات بنری

fararu به نقل از همه در یک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *