سالاد مرغ و بروکلی، یک سالاد هیجانانگیز برای عاشقان سالاد!
۱ دقیقه خوانده شدههمه در یک سالادها یکی از محبوب ترین و متنوع ترین گروه های غذایی در سراسر جهان هستند که اغلب به عنوان پیش غذا سرو می شوند. اما بسیاری از آنها به دلیل مواد تشکیل دهنده می توانند به عنوان یک غذای اصلی استفاده شوند. سالادها از مخلوطی از سبزیجات مختلف با چاشنی هایی مانند سرکه، سس، نمک، فلفل، آبلیمو، آبگوشت و غیره تشکیل شده است که معمولا سرد سرو می شوند و ممکن است شامل غذاهای دیگری مانند تخم مرغ، لوبیا پخته، گوشت، پنیر و غیره باشد. . همچنین باید به آن اضافه شود، در این صورت ارزش غذایی آن افزایش می یابد و می توان آن را به عنوان غذای اصلی مصرف کرد. سالاد مرغ و کلم بروکلی یکی از خوشمزه ترین سالادهایی است که می خورید و اگر از طرفداران سالاد هستید به شما این اطمینان را می دهیم که این سالاد بسیار جالب است و طعم فوق العاده ای دارد. اگر می خواهید یک سالاد کلم بروکلی خوشمزه و سالم در خانه تهیه کنید، با آموزش سالاد کلم بروکلی و مرغ همراه ما باشید.
عناصر
فیله یا سینه مرغ: 300 گرم
– پیاز قرمز: 1 عدد
– کلم بروکلی کوچک: 1 عدد
سیر: 2 حبه
نان تست: 2 عدد
روغن زیتون: 3 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، پودر پیاز و پاپریکا: به میزان لازم
مواد تشکیل دهنده سس سالاد
سس مایونز: 2 قاشق غذاخوری
پنیر فتا: نصف فنجان
ماست جامد: 1 قاشق غذاخوری
سس خردل: 1 قاشق غذاخوری
– سیر: 6 حبه
روغن زیتون: 3 قاشق غذاخوری
آب لیموی تازه: 2 قاشق غذاخوری
نحوه تهیه
برای تهیه این سالاد خوشمزه ابتدا سینه یا فیله مرغ را به قطعات کوچک خرد کنید سپس مقداری نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، پودر پیاز و پاپریکا بپاشید و مرغ را با دست مخلوط کنید تا کاملا بپزد. مرغ را نیم ساعت می گذاریم تا مارینه شود سپس یک قاشق روغن زیتون در ماهیتابه می ریزیم و مرغ ترشی شده را به آن اضافه می کنیم و با حرارت متوسط روی اجاق گاز تفت می دهیم. در قابلمه را ببندید و مرغ را بگذارید تا پخته شود سپس حرارت را خاموش کنید. نان برشته شده را مکعبی برش دهید. دو قاشق غذاخوری روغن زیتون را در ماهیتابه می ریزیم و روی آتش می گذاریم تا روغن کمی داغ شود و سپس تکه های نان تست را به مدت دو دقیقه در آن تفت می دهیم. سپس حرارت را خاموش کنید.
در مرحله بعد بروکلی را پس از شستن خوب به قطعات کوچک برش داده و در ظرف مناسبی قرار دهید. پیاز قرمز را نگینی خرد کرده و به کلم بروکلی خرد شده اضافه کنید. حالا مرغ کبابی و کروتون را به مخلوط کلم و مرغ اضافه کنید. برای تهیه سس سالاد ابتدا حبه های سیر را با روغن زیتون به مدت 5 دقیقه روی گاز تفت دهید سپس سیر و روغن زیتون را در غذاساز بریزید و پنیر فتا، سس مایونز، سس خردل، آبلیمو و ماست را به مدت 30 ثانیه اضافه کنید. تا زمانی که مواد به طور یکنواخت مخلوط شوند. حالا سس آماده شده را روی مواد سالاد می ریزیم و با کمک دو قاشق مواد را خوب هم می زنیم و زیر و رو می کنیم تا یکدست با سس آغشته شوند. سالاد را به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید سپس آن را سرو کنید.
نکات مهم
1- کلم بروکلی یک سبزی بسیار متمایز است که در رنگ های سبز و بنفش در بازار موجود است. این سبزی که از خانواده گل کلم است به دو صورت خام و پخته مصرف می شود. کلم بروکلی سرشار از ویتامین C، ویتامین K، ویتامین A و B، پتاسیم، منگنز، فسفر و سایر مواد مغذی است. شستن کلم بروکلی مانند سایر سبزیجات نیست و هنگام شستن این سبزیجات باید نکاتی را رعایت کنید. ابتدا برگ های چسبیده به ساقه را جدا کرده و کلم بروکلی را زیر آب بشویید. سپس آنها را با حوله خشک کنید و با یک چاقوی تیز ساقه را از تاج و گلچه جدا کنید، سپس گلچه های کلم بروکلی را به قطعات کوچکتر برش دهید. حالا کلم بروکلی های خرد شده را در ظرفی پر از آب ولرم بریزید و یک یا دو قاشق غذاخوری نمک به آن اضافه کنید. حدود 10 دقیقه صبر کنید تا کلم بروکلی در آب و نمک استراحت کند. سپس آن را بشویید.
2- روغن زیتون به دلیل ارزش غذایی بالا در رژیم غذایی بسیاری از افراد جایگاه ویژه ای دارد. اما به دلیل قیمت بالای روغن زیتون خالص، معمولاً هنگام بازاریابی آن را با روغن های معمولی مخلوط می کنند. در نتیجه کیفیت آن کاهش می یابد. بنابراین، کسانی که به دنبال خرید روغن زیتون هستند، اغلب تعجب می کنند که چگونه روغن زیتون معتبر را تشخیص دهند. البته تشخیص خلوص روغن زیتون کار آسانی نیست. اما کارشناسان سه روش برای تشخیص روغن زیتون به شرح زیر ارائه کردند:
– برای انتخاب روغن مرغوب، بهتر است ابتدا آن را بو کنید. روغن زیتون خوب بسته به نوع زیتون یا زمان برداشت آن باید بوی زیتون، سیب یا علف تازه داشته باشد. بنابراین اگر بوی فلز به مشام می رسد، می دانید که روغن بی کیفیت یا خراب است.
راه دوم برای تشخیص روغن زیتون اصیل، چشیدن آن است. اگر یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را در دهان خود قرار دهید و آن را در دهان بچرخانید و با استنشاق هوا آن را ببلعید، پس از چند لحظه باید تلخی و ادویه قوی را در گلوی خود احساس کنید. تا گلویت بسوزد در برخی موارد افراد به دلیل تندی بیش از حد روغن سرفه می کنند. تنها بعد از یک دقیقه تلخی و ادویه آن از بین می رود و خوشمزه می شود. علاوه بر این، فرد پس از خوردن این روغن وجود چربی را در دهان خود احساس نمی کند. با خوردن روغن زیتون اصل در ابتدای زبان احساس شیرینی و در پایان تلخی و سوزش خواهید داشت.
راه بعدی تشخیص روغن زیتون رنگ اصلی آن است. رنگ روغن زیتون باید سبز مایل به زرد باشد. البته رنگ روغن زیتون ملاک خوبی برای تعیین کیفیت روغن نیست. زیرا می توان او را به راحتی فریب داد.
3- اگر بخواهیم کاربرد انواع پیاز را به اختصار توضیح دهیم باید از پیاز زرد شروع کنیم که معروف ترین اعضای خانواده پیاز هستند. این پیاز بهترین انتخاب برای پخت و پز است. پیاز سفید طعم ملایم تری نسبت به پیاز زرد دارد. از نظر کاربرد تقریباً شبیه پیاز قرمز است و می توان آن را به صورت خام خورد یا در سالاد و دیپ استفاده کرد. این پیازها برای غذاهای مکزیکی نیز بهترین انتخاب هستند. پیاز قرمز نسبت به پیاز سفید و زرد فیبر بیشتری دارد و به دلیل رنگ زیبایی که دارد می توان از آن برای تزیین ظرف غذا استفاده کرد. علاوه بر این، برای باربیکیو، سالاد و ساندویچ انتخاب خوبی است. پیاز قرمز طعم کافی به غذا نمی دهد. بنابراین از آنها برای پخت و پز استفاده نمی شود.
fararu به نقل از همه در یک