مجله اینترنتی همه در یک

رسانه تخصصی اینترنتی همه در یک

ساندویچ چاپاتای مرغ؛ یک ساندویچ خوشمزه و خاص

۱ دقیقه خوانده شده

تبلیغات بنری


همه در یک ساندویچ یکی از معروف ترین غذاهای دنیا به حساب می آید، زیرا مواد غذایی مانند گوشت یا مرغ، سبزیجات، پنیر و … بین دو لایه نان قرار می گیرند. جان مونتاگو، چهارمین ارل ساندویچ، این غذا را در قرن هجدهم اختراع کرد. ساندویچ به عنوان یک غذای آماده ساده که تنوع زیادی دارد و به راحتی قابل تهیه است طرفداران زیادی دارد. ساندویچ غذایی است که به راحتی می توان آن را حمل کرد و برای مسافرت، پیک نیک، پارک، شهربازی و … استفاده کرد. ساندویچ ها در دو نوع گرم و سرد و با انواع مرغ، گوشت، سبزی، خوک، کاکائو، همبرگر، کباب و … تهیه می شود. ساندویچ مرغ یک ساندویچ خوشمزه و سالم است که می توانید آن را در منزل به صورت کاملا سالم و خانگی تهیه کنید. روش های مختلفی برای تهیه ساندویچ مرغ وجود دارد. در این مطلب طرز تهیه ساندویچ مرغ سیاباتا را به شما آموزش می دهیم که بسیار لذیذ و طعم خاصی دارد. اگر می خواهید این ساندویچ خوشمزه را در خانه به روشی آسان تهیه کنید، در ادامه این مقاله با ما همراه باشید.

عناصر

سینه مرغ: 1 عدد
پیاز: ۲ عدد
گردوی خرد شده: نصف پیمانه
زیتون بدون هسته: نصف فنجان
قارچ: 10 عدد
نمک، فلفل سیاه و قرمز، زردچوبه و ادویه کاری: به میزان لازم
اسموتی ملاس انار: نصف فنجان
روغن: به مقدار لازم
نان باگت: 2 عدد

نحوه تهیه

برای تهیه این ساندویچ خوشمزه ابتدا پیازها را پوست گرفته و خلالی کنید سپس با کمی روغن روی اجاق گاز سرخ کنید. وقتی پیازها نرم و سبک شدند، سینه مرغ خرد شده را به آن اضافه کنید، نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و قرمز و ادویه کاری را روی مرغ بریزید و مرغ را کبابی کنید. حرارت را کم کنید تا مرغ کم کم در آب ریخته و بپزد. قارچ ها را برش می دهیم و در تابه ای دیگر می گذاریم و روی اجاق می گذاریم تا آب قارچ خارج شود سپس قارچ های سرخ شده را به سینه مرغ اضافه می کنیم. در این مرحله گردوی خرد شده، زیتون خرد شده و رب انار را داخل مواد تابه بریزید، هم بزنید تا خوب مخلوط شوند، سپس شعله گاز را خاموش کنید. شکم باگت را باز کنید و خمیر اضافی آن را بردارید سپس داخل نان را با مخلوطی که آماده کردید پر کنید. ساندویچ خوشمزه شما در این مرحله آماده سرو است، لذت ببرید.

نکات مهم
1- قارچ طبیعت گرمی دارد و سرشار از پروتئین، ویتامین ها، مواد معدنی، اسیدهای آمینه، فیبر، مس، آهن، آنتی اکسیدان ها، اسیدهای آمینه و غیره است. همچنین در پیشگیری از سرطان سینه و پروستات موثر است و سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند. در خرید قارچ به این نکته توجه کنید که قارچ تازه نباید سفید و شفاف باشد. یکی از راه های شناسایی قارچ های سالم این است که کمی سنگین باشند. اگر قارچ سبک و توخالی باشد، ناسالم است. کلاهک قارچ سالم نباید ترک داشته باشد. همچنین بهتر است قارچ هایی را که روی پوست آنها لکه های قهوه ای رنگ است نخرید و در صورت خرید حتما به صورت پخته مصرف کنید.

2- زیتون یکی از لذیذترین و مفیدترین غذاهایی است که می توان آن را با غذا میل کرد زیرا لذت خوردن آن را دوچندان می کند و همچنین ارزش غذایی بالایی دارد. زیتون سیاه به دلیل داشتن ویتامین A می تواند سلامت چشم و بینایی را بهبود بخشد. برخی از مطالعات انجام شده توسط دانشمندان ثابت کرده است که خوردن زیتون سیاه تا حدودی درد مفاصل را تسکین می دهد. زیتون سیاه حاوی برخی خواص ضد التهابی قوی است که می تواند از بیماری های قلبی عروقی جلوگیری کند. مصرف منظم زیتون سیاه می تواند به تنظیم سطح قند خون کمک کند.
اکنون که برخی از خصوصیات زیتون را می دانید، ممکن است این سوال برای شما پیش بیاید: اگر زیتونی که خریداری کرده اید تلخ است، چگونه باید تلخی آن را از بین ببرید؟
انواع زیتون ها تلخ هستند و راه رفع تلخی آن شستن چند بار با آب است. یعنی باید زیتون ها را سه تا چهار بار بشویید. سپس بعد از هر بار شستشو آن را در آب نمک قرار دهید تا طعم خوبی پیدا کند. بعد از اینکه تلخی زیتون ها از بین رفت، دوباره در آب نمک بریزید و به میل خود نمک بزنید. سپس دو قاشق غذاخوری روغن زیتون و یک قاشق غذاخوری گلبرگ روی زیتون ها بریزید و در جای خنک غیر از یخچال نگهداری کنید.

3- رب انار نوعی رب است که از دانه های انار تهیه می شود به دو صورت ترش و شیرین در بازار موجود است. رب انار معمولا تیره رنگ است. اما نباید خیلی سیاه باشد، زیرا این نشانه سوختن رب در هنگام پخت است. یک رب انار خوب نباید خیلی سفت باشد. همچنین نباید بوی ترش بدهد. برای تهیه غذا سعی کنید رب انار را از فروشگاه های معتبر یا کسانی که رب انار را به صورت تمیز در منزل تهیه می کنند تهیه کنید. اگر رب انار رقیق نشد، آن را با سرکه رقیق کنید.

تبلیغات بنری

fararu به نقل از همه در یک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *