مجله اینترنتی همه در یک

رسانه تخصصی اینترنتی همه در یک

سمفونی ویرانی در حمصِ سوریه

۱ دقیقه خوانده شده

تبلیغات بنری


آینده– کارلوتا گال خبرنگار نیویورک تایمز در گزارشی میدانی از شهر حمص سوریه به تشریح شرایط این شهر و مردم آن پس از سقوط رژیم سیاسی سوریه به ریاست بشار اسد پرداخت. -شیر وی در سفر خود به شهر حمص در گزارش خود منعکس کرد که سال ها جنگ داخلی در سوریه این شهر را به شدت ویران کرده است و آثار جنگ را در گوشه و کنار شهر می توان دید. اما، همانطور که خبرنگار نیویورک تایمز می گوید، آنچه واضح است نارضایتی مردم از نحوه حکومت رژیم سیاسی قبلی سوریه است که خود باعث پیوستن صدها نفر از این شهر به صفوف رژیم سوریه شد. شورشیان

طبق آنچه نیویورک تایمز به نقل از همه در یک گفته است; اعضای خانواده از میان ویرانه های خانه شان قدم می زدند. عبدالرحمن علامه، مرد 37 ساله سوری، به خانه ویران شده خود نگاه کرد و با صدایی لرزان گفت: این واقعا تکان دهنده است. او 13 سال است که از آغاز جنگ داخلی سوریه در لبنان پناهنده بوده است. او اکنون به شهر حمص سوریه بازگشته و به همراه خواهر و سایر بستگانش مراقب خانه خود بوده است. این رویداد تنها یک هفته پس از سقوط بشار اسد، رئیس جمهور سوریه رخ داد. آنها از دیدن وضعیت خانه خود بسیار ناراحت شدند.

او گفت: من عکسی از خانه برای پدرم نمی فرستم، زیرا چنین عکسی او را بسیار ناراحت می کند.

*عبدالرحمن علامهاین در مجاورت خانه ویران شده او در شهر حمص بود

سمفونی تخریب در حمص سوریه

در حمص، مردم به تغییرات کشورشان با لبخند و اشک واکنش نشان می دهند. بخش‌های زیادی از سوریه بر اثر سال‌ها جنگ داخلی آسیب دیده است. حمص، شهر باستانی در مرکز سوریه، محل برخی از شدیدترین درگیری‌ها در سال‌های اخیر ناآرامی‌ها در سوریه بوده است. جنگنده ها چندین بار این شهر را بمباران کرده اند. محله های حمص تا حد زیادی خالی از اهالی بود و البته مردم این شهر نیز از فقر و گرسنگی بسیار رنج می بردند. صدها شهروند سوری در نتیجه چندین سال درگیری با محوریت این شهر جان خود را از دست داده اند.

بلوک های ساختمانی ویران شده در سراسر شهر حمص دیده می شود. آثار ترکش روی دیوارهای شهر وجود دارد و آوار در پیاده روها انباشته شده است. عبدالرحمن علامه با اشاره به محله ای که در آن زندگی می کند می گوید که این محله به کلی ویران شده است. محله ای به نام «بابا عمر». او می گوید: اکنون خداوند شیر را نابود کرده است.

*شورشیان سوری تانک واژگون شده ارتش سوریه را بازرسی کردند

سمفونی تخریب در حمص سوریه

می توان گفت که هر خانواده ای در شهر حمص از پیامدهای سال ها جنگ و ویرانی در سوریه رنج برده است. در سال 2011، مردم حمص در تظاهرات علیه رژیم سیاسی سوریه شرکت کردند، اما آنها محتاط بودند و در جریان اعتراضات خود در سال 1982، سرنوشت وحشتناک مردم حماه را دیدند که منجر به بمباران شهر آنها و کشته شدن هزاران نفر شد. مردم با این حال، با شدت گرفتن درگیری ها، شاهد ویرانی های گسترده تری در شهر حمص نیز بودیم.

رابعه اسد یکی از شهروندان صور می گوید که یک راننده کامیون از شهر حمص حرکت کرد اما به مردم این شهر کمک می کرد تا از شهر حمص فرار کنند. صدها نفر در حمص در نتیجه چندین سال درگیری در سوریه به شدت مجروح شده اند. شورشیان در شهر مواضع خود را اشغال کرده بودند و ارتش سوریه مواضع آنها را با توپخانه هدف قرار می داد.

«محمد الشتر» 23 ساله، ساکن حمص، می گوید که پدرش کارگر ساختمانی بود و در بحبوحه تحولات دهه اول قرن بیست و یکم در سوریه توسط نیروهای امنیتی سوریه دستگیر شد. و هنوز از سرنوشت او خبری نیست. مادرش حنا می گوید افرادی که به دست نیروهای امنیتی سوریه می افتند یا می میرند یا از گرسنگی می میرند. آنها گفتند که همچنان نگران بازگشت اسد به قدرت هستند و به همین دلیل از افشای نام کامل خود خودداری کردند.

یک سال پس از ناپدید شدن سرپرست خانواده، گلوله ولگرد باعث مرگ پسر 8 ساله خانواده شد. حناء می گوید که نیروهای امنیتی برای تحقیق آمده اند، اما چون به او از سرنوشت شوهرش اطلاع نداده اند، با آنها همکاری نکرده اند. حنا می گوید در دوران خردسالی فرزندانش با صدقه زندگی می کرد.

* تخریب تصاویر بشار اسد در مناطق مختلف حمص دیده می شود

سمفونی تخریب در حمص سوریه

حملات هوایی مختلف به مناطق مختلف شهر حمص خسارات شدیدی به این شهر وارد کرد. به طور کلی، درگیری های حمص به شدت توسط نسل جدید سوری ها احساس شد و بسیاری از این شهر گریختند. دیا الشامی، 23 ساله، صاحب یک کافه در حمص است. برادرانش سوریه را ترک کردند. او می گوید که نیروهای امنیتی سوریه به دلیل احتمال دستگیری های خودسرانه فضایی از اضطراب ایجاد کرده اند. با این حال، اکنون همه چیز تغییر کرده است.

تمام قره حسین 69 ساله فردی است که در یکی از اتاق های خانه آسیب دیده خود به تنهایی زندگی می کند. او سه برادرش را پس از دستگیری توسط نیروهای امنیتی سوریه از دست داد. دو پسر او نیز در کنار شورشیان می‌جنگند و بقیه خانواده‌اش به خارج از سوریه گریخته‌اند.

شهر حمص دوباره شلوغ شده است. آوارگان سوری که از این شهر گریخته اند هر روز از لبنان به شهر خود باز می گردند و به خانه های خود می روند. جهاد الرور، 50 ساله، یک تاجر محلی، یک بولدوزر را می راند و بلوک های سیمانی نصب شده توسط ارتش سوریه را به عنوان مانعی در برابر نیروهای شورشی که در حال پیشروی هستند، جابه جا می کند.

*یک شورشی به همراه خانواده اش در بیرون رستورانی در شهر حمص سوریه

سمفونی تخریب در حمص سوریه
السور می گوید که او ماشین ها و کارگران خود را برای پاکسازی جاده های عمومی بسیج کرده است، زیرا این کار را وظیفه و ماموریتی برای خود می داند. او می گوید که رژیم سیاسی قبلی سوریه به بازسازی شهر اهمیتی نمی داد. سوری ها یک خبرنگار را در یکی از حومه شهر متوقف کرده بودند و از او خواسته بودند که پیام خود را به جهانیان برساند. آنها گفتند: «ما به همه چیز نیاز داریم، از جمله آب، برق، چوب و ارتباطات. ماریا الامین (45 ساله) گفت: وضعیت تلخ و شیرین است. او می گوید که نام برادرش را در فهرست کشته شدگان زندان صیدنایا در دمشق یافته است. این زن نان می پزد و می فروشد. او می گوید که کشورش فقیر شده است و اکنون زمان بازسازی و آبادانی است. می گوید ما در باطن غم داریم اما این غم در بیرون ظاهر نمی شود.

تبلیغات بنری

منبع : پایگاه خبری fararu

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *