سه دستور العمل آسان مرغ لیمو برای آشپزهای تنبل
۱ دقیقه خوانده شدهبعدی- تابستان در راه است، شاید احساس می کنید گرما باعث کندی مغز شما می شود و حوصله آشپزی ندارید و می خواهید زیر پنکه در اتاق بنشینید و خنک شوید. برعکس، در زمستان، در هوای سرد، فهرست خرید را با دقت می نویسد و حوصله پختن غذاهایی را دارد که شب های تاریک را به شب هایی شاد تبدیل می کند.
بر اساس آنچه دیلی تلگراف به نقل از همه در یک گفته است. در این بین می توانید از مخلوط دو ماده مرغ و لیمو غذاهای خوبی برای فصل تابستان تهیه کنید. آهک یک محصول اصلی در تمام طول سال است. فرض کنید اگر لیمو وجود ندارد، چگونه می توانید ماهی بپزید و بخورید؟ لیموترش یک چاشنی ضروری است. در زمستان، فشردن لیمو در سوپ طعم بیشتری میدهد. لیمو چسبیده و طعم را تقویت می کند.
در تابستان مصرف آن تشنگی را برطرف می کند و احساس شادابی و خنکی به شما دست می دهد. علاوه بر این، طعم مرغ کبابی مفید است. پوست و آب لیمو باعث میشود رانهای مرغ در حین خواباندن لطیف و خوش طعم شوند. ران مرغ ترشی شده با لیمو، سیر و جعفری ترکیب فوق العاده ای است. علاوه بر ترکیب اصلی مرغ و لیمو، می توانید از فلفل قرمز تفت داده شده، سالاد لوبیا سفید، گوجه گیلاسی و کدو سبز تفت داده شده با روغن زیتون و سیر نیز استفاده کنید.
در زیر به سه دستور غذای آسان با مواد اولیه مرغ و لیمو اشاره می کنیم:
1- دستور پخت مرغ با لیمو، جعفری و سیر
سعی کنید از ران مرغ به جای سینه در این ظرف باربیکیو استفاده کنید تا گوشت سفید طعم بهتری پیدا کند و خشک نشود. قبل از کباب کردن مرغ، آن را یک شب خوابانده کنید. سپس زمان پخت این غذا در روز بعد 10 دقیقه است.
مواد مورد نیاز:
1 پیاز بزرگ، پوست کنده
آب و پوست رنده شده 2 عدد لیمو
4 حبه سیر خرد شده
80 میلی لیتر روغن زیتون
یک دسته کوچک جعفری با ساقه
ران مرغ 600 گرم
طرز تهیه:
همه چیز را به جز مرغ را در غذاساز بریزید و تا زمانی که پوره شود، فرآوری کنید. ران مرغ را در ظرفی بریزید و با مواد له شده مخلوط کنید. روی آن را بپوشانید و بگذارید حداقل یک ساعت یا یک شب در یخچال بماند تا مواد خوب مخلوط شوند. اگر از سیخ های چوبی استفاده می کنید، آن ها را در آب خیس کنید تا نسوزند.
مرغ را از مخلوط مرینیت شده خارج کرده و روی سیخ قرار دهید. مرغ را از هر طرف مزه دار کرده و کباب کنید و مرتباً با انبر بلند آن را بچرخانید تا مرغ فقط در یک جهت پخته شود و نسوزد. معمولا زمان پخت بین 8 تا 10 دقیقه طول می کشد. مطمئن شوید که مرغ کاملا پخته شده است. در آخر با برش های لیمو، برنج و سالاد سرو کنید. یک کاسه ماست با سیر نیز همراه با غذا خوب است.
2- دستور تهیه مرغ ترکی ترشی شده در ماست با سیر، خیار و شوید
این ترکیب رویایی از مرغ معطر، ماست سرد و لیموترش ارزش تلاش را دارد. این لیمو و ادویه ها هستند که طعم واقعی را به این غذا می دهند. این غذا را با نان پف کرده سرو کنید. زمان پخت این غذا 15 دقیقه است.
مواد مورد نیاز:
7 میلی لیتر روغن زیتون
آب یک لیموی کوچک
½ قاشق چایخوری زیره آسیاب شده
1 قاشق چایخوری فلفل چیلی آسیاب شده
نصف قاشق چایخوری فلفل تند
4 حبه سیر له شده
8 ران مرغ بدون استخوان و بدون پوست
برای گزینه:
1 عدد خیار حدود 225 گرم است
4 قاشق غذاخوری روغن زیتون فرابکر
1 قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک سفید
1 قاشق غذاخوری آب لیمو
2 قاشق غذاخوری شوید درشت خرد شده
برای ما:
5 حبه سیر کوچک که 2 عدد از آن را رنده می کنیم تا پوره شود
250 گرم ماست یونانی
دو و نیم قاشق غذاخوری روغن زیتون فرابکر
طرز تهیه:
روغن زیتون را با آبلیمو، ادویه، ترشی، سیر و مقداری ادویه مخلوط کنید. مرغ را در ظرفی بریزید و مواد چاشنی شده را با آن مخلوط کنید. روی آن را بپوشانید و تا دو ساعت در یخچال قرار دهید. خیار را به مکعب های کوچک برش دهید و با روغن، سرکه، آبلیمو و شوید مخلوط کنید. این کار را خیلی زود انجام ندهید زیرا خیارها خیلی نرم می شوند. سیر له شده را به ماست اضافه کنید. تابه را تا زمانی که خیلی داغ شود گرم کنید. ماریناد اضافی مرغ را برمی داریم و به ماهیتابه اضافه می کنیم و با حرارت زیاد می پزیم تا رنگ خوبی به خود بگیرد سپس حرارت را کم می کنیم و می گذاریم تا پخته شود.
حبه های سیر باقی مانده را ریز خرد کنید. روغن را در ماهیتابه داغ کنید و سیر را تفت دهید تا طلایی شود. مرغ را با مقداری خیار و یک حبه ماست سیر سرو کنید. روی آن روغن و سیر بریزید.
3- دستور تهیه مرغ کبابی توسط مارسلا هازان نویسنده کتاب آشپزی لیمو ایتالیایی
هیچ چیز بهتر از یک مرغ سوخاری کامل نیست. در اینجا دستور العملی برای مرغ کبابی با پوسته طلایی ترد و رطوبت لیمو آورده شده است. زمان پخت این غذا یک ساعت است.
مواد مورد نیاز:
2 کیلو مرغ مرغوب آماده پخت در فر
2 عدد لیمو کوچک
دستور آشپزی:
فر را با دمای 170 درجه سانتی گراد گرم کنید. چربی اضافی را از اطراف دهانه به داخل حفره شکم مرغ بردارید. خوب مزه دارش کن پوست مرغ را با یک حوله کاغذی خشک کنید تا به تابه داغ نچسبد. لیموها را روی سطح کار بغلتانید تا نرم شوند سپس با وردنه صاف فشار دهید اما نه آنقدر که بترکند. هر لیمو را سوراخ می کنیم و داخل شکم مرغ می گذاریم سپس با چوب های نازک شکم مرغ را می بندیم. پاهای مرغ را ببندید، اما نه خیلی محکم. این کار از شکافتن پوست مرغ در حین پخت جلوگیری می کند.
تمام قسمت بیرونی مرغ را مزه دار کنید. مرغ های پیچیده شده در فویل آلومینیومی را به مدت 30 دقیقه در فر قرار دهید. سپس دوباره برمی گردانیم و اجازه می دهیم 15 دقیقه دیگر بپزد و دمای فر را روی 180 درجه سانتیگراد قرار می دهیم و 15 دقیقه آخر می گذاریم تا بپزد. تا این زمان پوست مرغ باید پف کرده و طلایی شود و لیموترش با آب آن غذا را طعم دار کند. مرغ را کامل سرو کنید و با آب لیمو بپاشید.
fararu به نقل از همه در یک