مجله اینترنتی همه در یک

رسانه تخصصی اینترنتی همه در یک

طرز تهیه بسبوسه کرم‌دار، دسر خوشمزه عربی

۱ دقیقه خوانده شده

تبلیغات بنری


همه در یک دسرها یک عنصر ضروری در مهمانی ها و یکی از خوشمزه ترین منوی رستوران ها هستند. دسرها معمولاً بعد از غذا سرو می شوند. زیرا شیرینی موجود در آن به هضم بهتر غذا کمک می کند. دسر باسبوسا یکی از دسرهای عربی خوشمزه و جشن است که از مخلوط کیک با خامه و شربت تهیه می شود و شباهت زیادی به کیک مرطوب با شربت دارد. این دسر با چای یا قهوه طعم بسیار خوبی دارد. اگر به دنبال تهیه شیرینی های جدید و متنوع هستید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه شیرینی عربی با خامه به روشی آسان همراه باشید.

مواد لازم

شیر: 1 فنجان
خامه صبحانه: 100 گرم
نشاسته ذرت: 1 قاشق غذاخوری
شکر: 1 قاشق غذاخوری
وانیل مایع: یک چهارم قاشق چایخوری

مواد لازم برای تهیه کیک
تخم مرغ: 2 عدد
شکر: 1 پیمانه
روغن مایع: یک سوم فنجان
ماست پرچرب: سه چهارم فنجان
آرد سمولینا: 1 پیمانه
پودر نارگیل: نصف فنجان
بکینگ پودر: نصف قاشق چایخوری
وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری

مواد لازم برای تهیه نوشیدنی
آب: نصف فنجان
شکر: نصف پیمانه
آب لیمو: 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه

برای تهیه این دسر خوشمزه ابتدا باید خامه را تهیه کنید. شیر و شکر و نشاسته ذرت را در قابلمه می ریزیم و هم می زنیم و مدام هم می زنیم تا خامه به قوام فرنی برسد سپس حرارت را خاموش کرده و خامه ای را که به دمای محیط رسیده است به قابلمه اضافه می کنیم با وانیل هم بزنید تا با خامه مخلوط شود. خامه آماده شده را داخل کاسه بریزید و روی ظرف را بپوشانید و کنار بگذارید تا خنک شود.

برای تهیه کیک ابتدا تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و شکر و وانیل را اضافه کنید. مواد را با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ و شفاف شود سپس ماست پرچرب و روغن را اضافه کنید و سی ثانیه دیگر هم بزنید. در مرحله بعد آرد و بکینگ پودر و پودر نارگیل را که با هم مخلوط کردید کم کم اضافه کنید و با سرعت کم هم بزنید تا با مایه کیک مخلوط شوند سپس همزن را کنار بگذارید. مخلوط کیک را در قالب دایره ای یا مربعی 20 سانتی بریزید سپس خامه آماده و خنک شده را با استفاده از قیف یا قاشق روی سطح کیک بریزید و پخش کنید. حالا قالب کیک را در فر 160 درجه (برای فر برقی 175 درجه) که از قبل گرم کرده اید به مدت 25 تا 30 دقیقه قرار دهید تا بپزد. در همین حین آب و شکر را در قابلمه ای ریخته و روی اجاق می گذاریم تا شکر حل شود و چند دقیقه بجوشد سپس اجاق را خاموش کرده و آبلیمو را اضافه کرده و شربت را می گذاریم تا خنک شود. بعد از اینکه کیک پخت، قالب را از فر خارج می کنیم و در حالی که داغ است شربت را روی کیک می ریزیم. کیک را به مدت 4-5 ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شود و سفت شود سپس دسر خوشمزه آماده سرو است.

نکات مهم
1- نشاسته ذرت شبیه آرد و رنگ سفید دارد. نشاسته ذرت نیز بافت نرمی دارد، بنابراین اگر کمی بین انگشتان خود بمالید، صدای جیرجیر می شنوید. استفاده از نشاسته ذرت در انواع شیرینی ها و غذاها عامل غلظت است. توجه داشته باشید که نشاسته گندم با نشاسته ذرت متفاوت است و این دو را نمی توان به جای هم استفاده کرد. نشاسته ذرت را می توانید در بسته بندی های سالم از آبنبات فروشی ها تهیه کنید.

2- برای تهیه دسر بابوسا بهتر است از آرد سمولینا استفاده کنید اما در صورت نداشتن آرد بلغور می توانید از آرد مخصوص شیرینی پزی استفاده کنید. آرد سمولینا به صورت بسته بندی شده در سوپرمارکت ها موجود است.

3- برای تهیه کیک، مواد را به دمای محیط برسانید. پس سعی کنید حداقل نیم ساعت قبل از شروع همه مواد را از یخچال خارج کنید و بگذارید تا به دمای محیط برسند. همچنین برای پخت هر کیک آرد و مواد خشک مانند پودر کاکائو را 3 بار الک کنید. این کار باعث هوادهی و سبک شدن آرد می شود و در نتیجه کیک شما بافت بهتری خواهد داشت.

4- همیشه در حین هم زدن تخم مرغ ها چندین بار همزن را خاموش کنید و محیط کاسه را با قاشق تمیز کنید و داخل کاسه بریزید تا بدون هم زدن تخم مرغی در کیک باقی نماند وگرنه حتی اگر استفاده می کنید. آن را وانیل یا اسانس و دوباره کیک بوی تخم مرغ می دهد. بسیاری از مردم فکر می کنند که وانیل و طعم دهنده ها باعث بوی بد تخم مرغ می شوند. در حالی که این فکر اشتباه است. چیزی که بوی بد تخم مرغ را از بین می برد، مخلوط کردن صحیح تخم مرغ است. پس این مرحله را با دقت انجام دهید.

5- حتماً شربت را در حالی که داغ است روی کیک بریزید و قبل از سرو کیک حتماً 5-4 ساعت کیک را در یخچال قرار دهید تا استراحت کند و سفت شود.

تبلیغات بنری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *