مجله اینترنتی همه در یک

رسانه تخصصی اینترنتی همه در یک

طرز تهیه ترشی لیته‌بادمجان خانگی؛ از ساده تا کبابی

تبلیغات بنری


یکی از کارهای تابستانی تهیه ترشی در منزل است. ترشی های خانگی ترد و خوشمزه هستند. تهیه آن آسان و سریع است. ترشی بادمجان یکی از ترشی های خانگی معروف است که با موادی که در خانه دارید تهیه می شود. این ترشی خوشمزه با سس یا غذاهای ساده مانند کتلت و شام سرو می شود و طعم این غذاها را بیشتر می کند.

به گزارش سایت خبرآنلاین، در این مطلب ترشی بادمجان به دو روش ساده یعنی کبابی تهیه می شود. اگر عاشق طعم ترد و خوشمزه ترشی های خانگی هستید؛ دستور تهیه ترشی بادمجان را به دو روش ساده و کبابی دنبال کنید.

طرز تهیه ترشی بادمجان

ترشی لتپاجان یکی از ترشی های سنتی است که به راحتی و سریع تهیه می شود. این ترشی با طعم بی نظیری که دارد، لذیذترین همراه انواع غذا در فصل های پاییز و زمستان محسوب می شود. ترشی بادمجان سبک از ترکیب بادمجان و سبزیجات خشک در 20 تا 30 دقیقه تهیه می شود.

طرز تهیه ترشی بادمجان ساده

در این طرز تهیه، ترشی را با بادمجان آسیاب شده و سبزیجات خشک تهیه می کنند. در تهیه ترشی لیتبادمجان برای طعم دادن به ترشی از گلپر و سیاه دانه استفاده می شود. اگر طعم گلپر را دوست ندارید آن را از دستور حذف کنید یا مقدار کمتری به ترشی اضافه کنید. اما پیشنهاد می کنیم این طرز تهیه بادمجان سبک را امتحان کنید.

مواد مورد نیاز:

فتووان: این مقدار اولیه برای تهیه 2 تا 3 عدد ترشی بادمجان مناسب است.

مراحل تهیه ترشی بادمجان ساده

1. در مرحله اول برای تهیه ترشی بادمجان ساده، بادمجان ها را یکی یکی بشویید و پوست بگیرید و بادمجان های پوست کنده را به صورت حلقه ای روی تخته آشپزخانه برش دهید.

2. تابه ای را برای پخت بادمجان انتخاب کنید سپس آب و سرکه را داخل آن بریزید و بگذارید آب و سرکه بجوشد. برش های بادمجان را به تابه اضافه کنید تا پخته و نرم شوند.

3. هویج و سیر را پوست بگیرید و بشویید. هویج و سیر را در مخلوط کن خرد می کنیم و با همزن خرد می کنیم. بعد از آماده شدن هویج و سیر، فلفل دلمه ای رنگی و فلفل تند را انتخاب کنید. هسته و قسمت بالای فلفل را بردارید. فلفل دلمه ای های رنگارنگ و تند را در مخلوط کن بریزید تا له و پوره شوند.

فتووان: برای تهیه ترشی بادمجان به نصف فلفل دلمه ای نیاز داریم.

4. در این مرحله پس از آماده شدن بادمجان، حرارت زیر تابه را خاموش کرده و بادمجان را می گذاریم تا خنک شود. بادمجان ها را به مخلوط کن اضافه کنید و دستگاه را مجدداً راه اندازی کنید تا بادمجان ها خوب له شوند.

5. در آخر سبزی خشک (جعفری، نعناع) را به مواد اضافه کنید تا به دانه های گشنیز ترشی طعم خاصی بدهد. سرکه را در سه مرحله به ماریناد اضافه کنید.

فتووان: سرکه را یکباره به ترشی اضافه نکنید. مقداری سرکه اضافه کنید، ترشی را میل کنید. اگر ترشی طعم دلخواه را نداشت دوباره سرکه را اضافه کنید.

6. شیشه درب دار را انتخاب کنید و مواد ترشی را داخل آن بریزید. ترشی بادمجان بعد از 7 تا 10 روز آماده می شود. این ترشی تازه و ترد را با غذای مورد علاقه خود میل کنید و از طعم لذیذ آن لذت ببرید.

در تهیه ترشی لیتی پادامجان می توانید سرکه را با آب جایگزین کنید. اما ماندگاری ترشی بادمجان در آب کمتر است. این ترشی را حتما در یخچال نگهداری کنید.

طرز تهیه ترشی بادمجان کبابی

ترشی بادمجان سبک با بادمجان کبابی یکی از ترشی های پرطرفدار در بازار است و طعم فوق العاده ای دارد. طعم لذیذ بادمجان کبابی با عطر سبزیجات تازه و معطر در تهیه لاته ترشی بادمجان ترکیب می شود. برای تهیه بادمجان آن را روی زغال یا گاز کبابی کنید.

مواد مورد نیاز:

طرز تهیه ترشی بادمجان در منزل; از ساده تا کبابی

فتووان: برای تهیه یک کاسه بادمجان ترشی به 4 تا 5 عدد بادمجان متوسط ​​نیاز داریم.

مراحل تهیه ترشی بادمجان کبابی

1. در مرحله اول بادمجان را کبابی کنید تا ترشی بادمجان کبابی آماده شود. برای کباب کردن بادمجان ها را بشویید و خشک کنید. بادمجان را روی اجاق یا زغال کباب می کنیم و وقتی بادمجان پخته و نرم شد. آن را از روی حرارت بردارید و پوست آن را بگیرید. بادمجان کبابی را روی تخته آشپزخانه قرار دهید سپس آن را خوب خرد کنید.

2. برای تهیه بقیه مواد ترشی؛ هویج، فلفل دلمه ای و فلفل تند را بشویید. هویج را پوست بگیرید و دانه های آن را از فلفل جدا کنید. هویج، فلفل دلمه ای و فلفل تند را ریز خرد کنید.

3. سیر را پوست بگیرید و بشویید. سیرهای پوست کنده را با استفاده از تخته آشپزخانه ریز خرد کنید.

4. یک کاسه متوسط ​​انتخاب کنید و مواد ترشی را که در مراحل قبل خرد کردید داخل آن بریزید و مخلوط کنید.

5. در این مرحله سبزیجات معطر برای ترشی آماده می شوند. آنها را بشویید سپس در آبکش بگذارید تا خشک شوند. سبزی های معطر را با استفاده از تخته آشپزخانه ریز خرد کنید.

6. سبزی خرد شده، دانه گشنیز، سیاهدانه و ادویه جات ترشی را به کاسه ترشی اضافه کنید و مخلوط کنید تا یکدست شود.

7. در مرحله آخر تهیه مواد ترشی، گل کلم را خوب برش زده و بشویید. گل کلم شسته شده را در آبکش بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود و گل کلم خرد شده را کاملا خشک کنید. در آخر به مواد ترشی اضافه کنید و مواد ترشی را مخلوط کنید.

8. ظرف درب دار را انتخاب کنید. مواد ترشی را داخل شیشه بریزید و سرکه را به شیشه اضافه کنید. درب شیشه را محکم ببندید و ترشی را به مدت دو هفته در یخچال نگهداری کنید تا آماده شود. بعد از دو هفته خیساندن، بادمجان تفت داده شده آماده است.

ترشی سبک بادمجان به دلیل تلخی بادمجان ممکن است پس از آماده شدن طعم تلخی پیدا کند. برای جلوگیری از تلخ شدن ترشی قبل از تهیه مواد، بادمجان را خرد کرده و مقداری نمک روی آن بریزید تا آب تلخ آن گرفته شود. سپس بادمجان را بشویید و خشک کنید.

نکاتی برای جلوگیری از کپک زدن ترشی

برای تهیه ترشی بادمجان سبزی معطر و گل کلم را خوب بشویید. هنگام شستن گل کلم، ساقه ها و گلچه ها را بشویید تا کاملا تمیز شوند.

بعد از شستن تمام مواد ترشی، آنها را کاملا خشک کنید. مواد ترشی را در آبکش بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود یا روی دستمال کاغذی تمیزی قرار دهید تا خشک شود.

بهتر است سبزی های معطر مانند نعناع، ​​مرزنجوش و ترخون خشک را به ترشی ها اضافه کنید.

هنگام ریختن مواد ترشی داخل شیشه، مقداری سرکه روی ترشی بریزید تا کاملا روی مواد را بپوشاند. چون سرکه جذب سبزی می شود و سطح آن در قابلمه ترشی کم می شود. در هفته اول درب خیارشور را باز کنید و اگر سرکه مواد را به خود جذب کرد، دوباره سرکه را روی مواد ترشی بریزید.

حرف آخر

ترشی بادمجان سبک به دو روش ساده تهیه می شود و در مدت 20 تا 30 دقیقه کباب می شود. برای تهیه این ترشی بادمجان خوشمزه، سبزی معطر یا خشک، پاپریکا و فلفل کاین را مخلوط کنید. بعد از حدود 10 روز این ترشی خوشمزه آماده است. برای جلوگیری از پوسیدگی ترشی، مقداری گلپر و نمک به ترشی اضافه کنید. آیا گل کلم ترشی درست می کنید یا مخلوط؟ ترشی یا بادمجان کبابی ساده را حتما تهیه کنید.

تبلیغات بنری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *