مجله اینترنتی همه در یک

رسانه تخصصی اینترنتی همه در یک

طرز تهیه حرفه‌ای حلوا بوتیکی در خانه

۱ دقیقه خوانده شده

تبلیغات بنری


حلوا یک دسر ایرانی و خاورمیانه‌ای است که در طول سال‌ها و نسل‌ها در شهرهای مختلف ایران روش‌های پخت متفاوتی را در پیش گرفته است. حلوا یکی از روش های پخت حلوا است که این سال ها بسیار مورد توجه قرار گرفته است.

به گزارش سایت همشهری آنلاین، در این مطلب با طرز تهیه حلوا و ترفندهایی آشنا می شوید که شاید تا به حال نام آن را نشنیده باشید. آیا برای کشف بوتیک حلوا آماده اید؟

بوتیک حلوا چیست؟

حلوای بوتیک یکی از زیباترین حلواهای مورد استفاده در مراسم مذهبی و صرف صبحانه در ماه مبارک رمضان است. در سال های اخیر پخت این نوع حلوا به یک دسر محبوب و حتی جهانی تبدیل شده است.

در پخت حلوا از انواع قالب ها، رنگ های خوراکی و شیرینی های تزئین شده استفاده می شود. به طور کلی قالب حلوا از سیلیکون ساخته شده است تا علاوه بر حفظ بافت نرم آن به راحتی از قالب خارج شود. بنابراین، لازم نیست نگران آسیب دیدن آن باشید.

اگر قصد استفاده از این نوع حلوا را در ایام عزاداری شب های فاطمیه یا محرم دارید، مطالب طرز تهیه حلوای بوتیکی را از دست ندهید.

طرز تهیه حلوای بوتیک به صورت حرفه ای در خانه + ترفندهایی که نمی دانید

ارزش غذایی حلوای بوتیک چیست؟

هر 100 گرم حلوا حاوی مواد زیر است:

کالری

469 کالری

کلسیم

33 میلی گرم

سدیم

195 میلی گرم

آهن

4.53 میلی گرم

روی

0.04 میلی گرم

فسفر

0.04 میلی گرم

منیزیم

218 میلی گرم

پتاسیم

187 میلی گرم

پروتئین

12.49 گرم

چربی

21.52 گرم

به دلیل کالری بالایی که حلوا دارد، توصیه می کنیم اگر از دیابت رنج می برید، آن را با احتیاط بیشتری مصرف کنید.

طرز تهیه حلوای بوتیک به صورت حرفه ای در خانه + ترفندهایی که نمی دانید

مواد اولیه تهیه حلوای بوتیک

قبل از اینکه در مورد طرز تهیه حلوا صحبت کنیم، بهتر است قبل از شروع پخت، مواد اولیه مورد نیاز را مرور کنیم:

مواد لازم

مقدار

آرد قنادی

400 گرم

گلاب (اختیاری)

200 میلی لیتر

پودر قند

200 گرم

کره ذوب شده

100 گرم

روغن مایع

75 گرم

پودر گردو

16 گرم

پودر گل رز

8 گرم

پودر هل

2 گرم

پودر زنجبیل

2 گرم

پودر دارچین

2 گرم

زعفران تخمیر شده

1.2 قاشق غذاخوری

مراحل تهیه حلوای بوتیک در منزل

برای آموزش طرز تهیه حلوای بوتیک کافیست مراحل زیر را مرحله به مرحله انجام دهید:

مرحله اول: آرد را سرخ کنید.

ابتدا یک ماهیتابه متوسط ​​را روی حرارت ملایم قرار دهید و آرد الک نشده را به تنهایی 40 دقیقه تفت دهید و هم بزنید تا بوی خامی آن گرفته شود، اما مراقب باشید رنگ آرد تغییر رنگ ندهد.

مرحله 2: روغن و کره را اضافه کنید.

در این مرحله آرد را از تابه خارج کرده و به صورت الک شده در تابه برگردانید. کره و روغن ذوب شده را به تابه اضافه کنید و هم بزنید تا مواد به صورت خمیر درآیند. اگر مواد هنوز پودری هستند می توانید کمی روغن اضافه کنید.

مرحله سوم: بگذارید مواد ولرم شوند.

3-4 دقیقه دیگر مواد را سرخ کنید سپس مواد را از ماهیتابه خارج کرده و در ظرف سردی قرار دهید تا در دمای اتاق کمی ولرم شوند. توجه داشته باشید که مواد نباید به دمای سرد برسند بلکه باید ولرم باشند وگرنه داخل تابه به خوبی فرم نمی گیرند. اگر مواد سرد شده اند، یک دقیقه دیگر آنها را سرخ کنید.

مرحله 4: پودرها را اضافه کنید.

در حین گرم شدن مواد پودر گردو، پودر قند، گلاب، هل، زنجبیل، دارچین و زعفران را به کاسه اضافه می کنیم و ورز می دهیم تا مواد خوب با هم ترکیب شوند.

مرحله 5: قالب ها را بیرون بیاورید.

وقتی مواد خوب مخلوط شدند و هنوز حرارت خود را از دست ندادند، دسر بوتیک را داخل قالب بریزید و با قاشق خوب فشار دهید تا هوا کاملا از قالب گرفته شود. حالا قالب را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا خوب سفت شود. پس از آن می توانید حلوا را به راحتی از قالب سیلیکونی خارج کرده و در سینی قرار دهید و نوش جان کنید.

طرز تهیه حلوای بوتیک به صورت حرفه ای در خانه + ترفندهایی که نمی دانید

ترفندهای حرفه ای برای تهیه حلوای بوتیک

در اینجا چند ترفند وجود دارد که ممکن است در پخت حلوا به شما کمک کند:

حلوا را حتما قبل از ترکیب با روغن الک کنید زیرا از گلوله شدن حلوا جلوگیری می کند.

سعی کنید برای تهیه شیرینی آرد تهیه کنید زیرا این آرد مخصوص پخت است.

اگر از روغن جامد استفاده می کنید، حتماً آن را با روغن مایع مخلوط کنید زیرا روغن جامد آب نبات را جامد می کند.

مخلوط شکر با آب یا گلاب چون تاثیر مثبتی روی طعم حلوا دارد.

زعفران را با یخ تخمیر کنید تا رنگ و عطر آن مشخص شود.

پودر هل درجه یک باید در گلاب خیسانده شود.

چگونه بوتیک حلوا را تزیین کنیم؟

نکاتی برای تزیین حلوا وجود دارد که احتمالا به شما کمک خواهد کرد. این نکات عبارتند از:

برای تزیین قالب حلوا از گل رز و گل رز خشک شده استفاده کنید.

رنگ خوراکی می تواند بسیار مفید باشد، زیرا می توانید با استفاده از قلم مو، رنگ های متنوعی را به هر کیک بزنید.

بیسکویت های خرد شده را روی قالب های حلوا بپاشید.

از خلال بادام و پسته برای درست کردن گل حلوا استفاده کنید.

برای تزئین می توانید از شکلات و وانیل نیز استفاده کنید.

تبلیغات بنری

منبع : پایگاه خبری fararu

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *