طرز تهیه دسر چوکولاوا، دسر خوشمزه و راحت
۱ دقیقه خوانده شدههمه در یک شیرینی ها یکی از محبوب ترین و متنوع ترین غذاها در سراسر جهان هستند. دسرها جزء ثابت مهمانی ها و یکی از منوی اصلی خوشمزه رستوران ها هستند که معمولا بعد از غذا سرو می شوند. زیرا شیرینی موجود در آن به هضم بهتر غذا کمک می کند و یک عصرانه لذت بخش همراه با چای و قهوه محسوب می شود. دسرها در طعم های مختلفی مانند وانیلی، میوه ای، زعفرانی، شکلاتی و … تهیه می شوند که هر کدام طرفداران خاص خود را دارند. شیرینی شکلاتی یکی از شیرینی های محبوب و معروف به حساب می آید که طعم بسیار لذیذ آن به دلیل محتوای شکلاتی آن مشخص می شود. دسر شکلاتی یک دسر شکلاتی خوشمزه و متمایز است که از مخلوط شیر، شکلات، بیسکویت و کره تهیه می شود و به همین دلیل طعم خاصی دارد که حتما پیشنهاد می کنیم حتما امتحان کنید. اگر می خواهید این دسر خوشمزه را برای مهمانی ها تهیه کنید، با این مطلب طرز تهیه نبات شکلاتی همراه باشید.
عناصر
بیسکویت پتیبور: 2 جعبه
شیر کامل: 3 فنجان
شکلات شیرین کاکائویی: 300 گرم
کره: 50 گرم
نحوه تهیه
برای تهیه این دسر خوشمزه ابتدا بیسکویت ها را با مخلوط کن یا داخل کیسه ای با چرخ گوشت چرخ کرده و کنار بگذارید. در مرحله بعد شیر و کره را در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا شیر و کره آب شود. تکه شکلاتی را که قبلا در حمام آب یا در مایکروویو ذوب کرده اید به مخلوط شیر و کره اضافه کنید و هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند. بعد از دو دقیقه پوره بیسکویت را به مواد داخل کاسه اضافه کنید و هم بزنید تا پوره بیسکویت به طور یکنواخت با مواد حل شود بعد از یک دقیقه حرارت را خاموش کنید. حالا مواد را با همزن برقی به مدت 30 ثانیه بزنید تا یکدست شود. دسر را در ظرف مورد نظر بریزید سپس روی ظرف را سلفون بپوشانید. ظرف آب نبات را به مدت 24 ساعت در یخچال بگذارید تا سفت بماند. قبل از سرو روی دسر را با پودر کاکائو، توت فرنگی یا هر نوع میوه ای که دارید تزئین کنید و لذت ببرید.
fararu به نقل از همه در یک