مجله اینترنتی همه در یک

رسانه تخصصی اینترنتی همه در یک

طرز تهیه ذرت مکزیکی با بلال و کنسرو ذرت و سس

۱ دقیقه خوانده شده

تبلیغات بنری


ذرت مکزیکی همانطور که از نامش پیداست اصالتاً مکزیکی است اما طرز تهیه آن با آنچه در ایران درست می کنیم کاملاً متفاوت است. برای اینکه ذرت مکزیکی خود را در خانه تهیه کنید تا سالمتر باشد و طعم آن دقیقاً با ذائقه شما مطابقت داشته باشد، می خواهیم طرز تهیه آن را به شما آموزش دهیم تا با درست کردن آن از غذاهای خود لذت بیشتری ببرید.

ذرت مکزیکی یکی از آن تنقلاتی است که هیچکس نمی تواند از آن متنفر باشد. ترکیب ذرت و پنیر با آن سس غلیظ و خوشمزه طعم بی نظیری را ایجاد می کند که حس خوبی را در شما ایجاد می کند. هیچ کار خاصی در ساخت آن وجود ندارد. شما فقط باید چند ترفند ساده را یاد بگیرید و همه مواد را با هم ترکیب کنید تا در نهایت از ترکیب مواد مختلف یک اثر هنری خلق کنید. یک میان وعده فوق العاده خوشمزه که می توانید در کنار دوستان و اعضای خانواده خود میل کنید.

ذرت مکزیکی همانطور که از نامش پیداست اصالتاً مکزیکی است اما طرز تهیه آن با آنچه در ایران درست می کنیم کاملاً متفاوت است. برای اینکه ذرت مکزیکی خود را در خانه تهیه کنید تا سالمتر باشد و طعم آن دقیقاً شبیه ذرت شما باشد، می خواهیم طرز تهیه آن را به شما آموزش دهیم تا با درست کردن آن از غذاهای خود لذت بیشتری ببرید.

دستور پخت تورتیلا

برای تهیه ذرت مکزیکی، قبل از هر کاری مواد زیر را آماده کنید:

طرز تهیه ذرت مکزیکی با کنسرو ذرت

زمان آماده سازی: 15 دقیقه

مرحله اول: در مرحله اول طرز تهیه ذرت مکزیکی خانگی باید ذرت را تهیه کنید. کنسرو ذرت در وزن های مختلف را می توانید به راحتی از سوپرمارکت دیجی کالا خریداری کنید. حالا قارچ ها را بشویید و به صورت ورقه ای برش دهید. سپس داخل قابلمه مقداری آب می ریزیم و روی آتش می گذاریم تا بجوشد. در این مرحله آبلیمو را اضافه کرده و قارچ ها را داخل آن بریزید تا مدت بسیار کوتاهی در آب در حال جوش بماند. حالا قارچ ها را از روی حرارت بردارید و آبکشی کنید. بعد از آن روی آنها آب سرد می ریزیم و کنار می گذاریم.

فاز دوم: در این مرحله باید گلدان مناسب را انتخاب کنید. کره و روغن مایع را روی آتش بگذارید تا کره آب شود. حالا حرارت را زیاد کنید و ذرت ها را داخل کره قرار دهید تا عطر و طعم آن در حین تفت دادن به ذرت منتقل شود. علاوه بر این، ذرت نرم تر و خوش طعم تر می شود.

سطح سوم: در این مرحله از طرز تهیه ذرت مکزیکی با قارچ، باید قارچ ها را به ذرت اضافه کرده و همه مواد را با هم مخلوط کنیم تا طعم آنها ترکیب شود.

مرحله چهارم: حالا نمک و آویشن و فلفل را به مواد داخل قابلمه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا طعم مواد تغییر کند.

مرحله 5: در این مرحله سس مایونز را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا همه مواد خوب مخلوط شوند.

مرحله آخر: در نهایت پنیر پیتزا را به مواد اضافه می کنیم تا ذرت مکزیکی خوشمزه ای تهیه شود. می توانید پنیر پیتزا را با کمی روغن تفت دهید تا پنیر کاملا آب شود و سپس به مخلوط مورد نظر اضافه کنید.

یادداشت 1: می توانید به جای آب پز کردن قارچ ها را تفت دهید.

تبصره 2: اگر طعم سیر را دوست دارید، مقداری پودر سیر به ذرت مکزیکی خود اضافه کنید.

نکته 3: به جای پنیر پیتزا می توانید از پنیر چدار یا هر نوع پنیر دیگری استفاده کنید.

نکته 4: برای طعم و رنگ بهتر، بسته به ذائقه خود مقداری جعفری یا پیازچه خرد شده به آن اضافه کنید.

نکته 5: اگر قارچ دوست ندارید، می توانید آنها را حذف کنید یا به جای آن از نخود فرنگی استفاده کنید.

طرز تهیه ذرت مکزیکی

آیا می دانستید که ذرت اصیل مکزیکی در مکزیک با لپه کامل درست می شود؟ زیرا طعم آن متمایز و متفاوت از لپه تازه است. برای این کار ابتدا باید روشی آسان و بدون دردسر برای حذف لپه را یاد بگیرید که بعداً می خواهیم در مورد آن با شما صحبت کنیم.

طرز تهیه لپه

می توانید لپه را از ذرت مکزیکی به سه روش زیر جدا کنید:

روش اول: ابتدا باید لپه ها را در آبجو بپزید تا دانه ها نرم شوند. حالا به کمک یک چاقوی تیز یا دست، دانه های بلال را جدا کرده و در ظرفی بریزید. در این روش مراقب باشید که دانه های ذرت را له نکنید. به راحتی می توانید دانه ها را برای تهیه ذرت مکزیکی آماده کنید.

روش دوم: ابتدا پوست لپه را بگیرید سپس چاقو را بین یک ردیف لپه قرار دهید و انتهای این ردیف را با لبه چاقو ببرید. سپس دانه های ذرت را ردیف به ردیف با نوک چاقو جدا کنید و مراقب باشید لپه ها له نشوند.

روش سوم: می توانید ذرت را از ابتدا به صورت دستی جدا کنید. در این روش بهتر است ردیف اول را با چاقو جدا کنید تا فضایی برای برداشتن دانه های دیگر داشته باشید. حالا بلال دانه را به سمت خالی فشار دهید تا از ریشه جدا شود.

طرز تهیه ذرت مکزیکی ساده در خانه به همین روش; با استفاده از 3 یا 4 عدد مخروط به راحتی می توانید یک میان وعده خوشمزه را در کمترین زمان تهیه کنید. فقط دستورالعمل های بالا را دنبال کنید.

طرز تهیه ذرت آب پز

برای جوشاندن ذرت کافی است بلال ها یا هسته های جداگانه را در آب جوش بپزید تا دانه ها کاملا نرم شوند. زمان پخت لپه در این مرحله کاملاً به نوع لپه شما بستگی دارد. بهتر است دانه ها را با چنگال تست کنید تا مطمئن شوید که رسیده اند. می‌توانید مقداری شکر به آب در حال جوش اضافه کنید تا دانه‌های ذرت نرم‌تر و نرم‌تر شوند. اما از آنجایی که شکر این غذا ممکن است با ذائقه ایرانیان مطابقت نداشته باشد، می توانید آن را حذف کنید.

طرز تهیه سالسا ذرت مکزیکی

شما کاملا آزاد هستید که سالسا ذرت مکزیکی درست کنید. به سادگی می توانید به روشی که در قسمت های قبل توضیح دادیم سس مایونز را با نمک و فلفل و آویشن مخلوط کرده و به عنوان سس ساده و خوشمزه به مخلوط ذرت و قارچ و پنیر اضافه کنید. همچنین می توانید نصف مقدار سس مایونز، ماست خامه ای یا عصاره آن را اضافه کنید تا خوشمزه شود و روی آن دو قاشق غذاخوری پنیر پارمزان اضافه کنید.

اگر سس ترش بیشتری دوست دارید، آبلیمو بیشتری اضافه کنید و سس ذرت را حداقل یک ربع در یخچال بگذارید تا سفت شود. به علاوه، پودر فلفل قرمز می تواند سس شما را تندتر کند و مقداری پیازچه خرد شده طعم تازه ای به آن می دهد. اگر طعم پنیر چدار را دوست دارید می توانید از کمی آن برای تهیه سس استفاده کنید و علاوه بر ذرت مکزیکی با انواع چیپس و سالاد میل کنید.

ساده ترین و سریع ترین راه این است که سس فرانسوی را از سوپرمارکت دیجیکالا تهیه کنید و مخلوط ذرت و قارچ را به مخلوط اضافه کنید. این سس به اندازه کافی غنی با طعم های مختلف است که آن را با ذرت عالی می کند. بد نیست بدانید بیشتر ذرت های مکزیکی که از غرفه های خیابانی تهیه می کنید و فکر می کنید خوشمزه هستند از این سس استفاده کرده اند.

طرز تهیه ذرت مکزیکی با سوسیس

اگر از طرفداران طعم سوسیس هستید و می خواهید ذرت مکزیکی خود را با طعم سوسیس خوشمزه تر کنید، می توانید آن را به ترکیب بالا اضافه کنید. با این روش ابتدا باید سوسیس را به قطعات کوچک برش دهید و پس از تفت دادن ذرت در کره، آن را در کاسه قرار دهید تا حدود 5 دقیقه با کره مخلوط شود. سپس قارچ هایی را که از قبل خرد کرده اید اضافه کنید و کمی آبلیمو بریزید. در آخر کمی پنیر پیتزا اضافه کنید، در قابلمه را ببندید و خاموش کنید تا پنیر کاملا آب شود. طرز تهیه ذرت مکزیکی با قارچ و سوسیس به همین صورت است. فقط باید به جای هات داگ از هات داگ استفاده کنید.

طرز تهیه ذرت مکزیکی با ذرت خشک

بهتر است برای پخت ذرت مکزیکی از ذرت خشک استفاده نکنید. زیرا معمولا از این ذرت برای برشته کردن و تهیه پاویلا استفاده می شود. در واقع بهتر است ذرت خشک را نپزید. زیرا هیچ راهی برای نرم و لذیذ کردن آن وجود ندارد. بنابراین، برای طبخ ذرت مکزیکی، از کنسرو ذرت، لپه یا دانه ذرت تازه استفاده کنید.

طرز پخت لپه

علاوه بر روش هایی که در بالا در مورد آنها صحبت کردیم، می توانید از روش های زیر نیز برای پخت ذرت استفاده کنید:

لپه ها را از پوست و نخ آنها جدا کرده و بشویید. سپس مستقیماً روی شعله گاز قرار دهید و با انبر آن را بچرخانید تا یکنواخت کباب شود. در این روش لپه ها در مدت 10 تا 15 دقیقه پخته می شوند. در آخر لپه ها را با کره چرب کرده و کمی نمک روی آن ها بپاشید تا آماده سرو شوند.

در روش بعدی پس از جدا کردن پوست و رشته ها از لپه و شستن آن، با قلم مو کره روی آن بپاشید و مقداری نمک روی آن بپاشید. سپس هر گوش را با یک تکه فویل آلومینیومی بپیچید. فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید و لپه ها را به مدت 30 تا 40 دقیقه در فر بپزید.

طرز تهیه مخروط تنوری

روش های مختلفی برای پخت لپه وجود دارد که هرکسی می تواند بنا به ذائقه خود انتخاب کند. می خواهیم در این قسمت روشی کاملا متفاوت را به شما آموزش دهیم. در این روش ابتدا پوست و نخ ها را از لپه جدا می کنیم. یک کاسه برمی داریم و کف آن را با مقداری پوست لپه می پوشانیم. حالا لپه ها را از وسط به دو نیم تقسیم می کنیم تا به راحتی داخل کاسه جا شوند. سپس آن را روی پوست های داخل کاسه قرار می دهیم. در مرحله بعد مقداری شیر و آب به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم لپه کاملا بپزد و آب قابلمه بخار شود. سپس با استفاده از قلم مو روی لپه ها مقداری کره آب شده بمالید تا آماده سرو شوند.

سوالات متداول

در زیر به دو سوال مهم که ممکن است شما هم باشد پاسخ دادیم:

طرز تهیه ذرت غذای مکزیکی؟

برای تهیه ذرت رژیمی مکزیکی باید سس مایونز را حذف کرده و ماست کم چرب جایگزین آن کنید. همچنین بهتر است از پنیر پیتزای رژیمی استفاده کنید.

آیا کودکان می توانند ذرت مکزیکی بخورند؟

بهتر است در ذرت مکزیکی کمتر از ادویه و سس استفاده شود تا غذای سالمی برای کودکان محسوب شود. زیرا ذرت حاوی مقادیر بالایی از مواد مغذی است که می تواند به بهبود رشد کودکان کمک کند.

نتیجه

برای تهیه ذرت مکزیکی روش های مختلفی وجود دارد که می توانید با توجه به ذائقه خود انتخاب کنید. در این مقاله روش های مختلف را توضیح دادیم و گفتیم که می توانید ذرت را به روش های مختلفی بپزید. از آنجایی که ذرت مکزیکی طرفداران زیادی دارد و هزینه تهیه آن زیاد نیست، می توانید این میان وعده خوشمزه را برای مهمانان خود سرو کنید تا اعضای خانواده و مهمانان از طعم بی نظیر آن لذت ببرند.

منبع: خبرآنلاین

تبلیغات بنری

fararu به نقل از همه در یک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *