مجله اینترنتی همه در یک

رسانه تخصصی اینترنتی همه در یک

طرز تهیه سالاد گل کلم و سبزیجات، خوشمزه فصل پاییز

۱ دقیقه خوانده شده

تبلیغات بنری


همه در یک سالاد همیشه بسیار محبوب است! از پیش غذا گرفته تا غذای جانبی، همیشه یک سالاد کناری وجود دارد. وقتی هیچ مرجعی سر میز نباشد، به نظر می رسد که میز چیزی اساسی را از دست داده است. سالادها آنقدر متنوع، هیجان انگیز و رنگارنگ هستند که بی پایان هستند. مثلاً در رستوران ها معمولاً یک میز مخصوص فقط برای سالاد در نظر گرفته می شود و به نظر می رسد هر کدام به شما چشمکی می زنند. سالادها در اصل به عنوان پیش غذا سرو می شوند، اما گاهی اوقات آنقدر غذاهای خوشمزه و سالم دارند که به خودی خود یک وعده غذایی اصلی به حساب می آیند. مثلا اگر سالاد سزار را به تنهایی بخورید آنقدر احساس سیری می کنید که جایی برای غذا باقی نمی ماند و حالا سالاد ماکارونی جای خودش را دارد. سالادها با سبزیجات مختلفی مانند خیار، گوجه فرنگی، کلم، کاهو، هویج، خیار شور، زیتون، تخم مرغ، سیب زمینی، فلفل دلمه ای، مرغ، قارچ و غیره تهیه می شوند که هر کدام سس مخصوص به خود را دارند. سالاد گل کلم یک سالاد خوشمزه پاییزی است. با فرا رسیدن پاییز و ورود گل کلم به بازار، می توانید انواع سالادهای خوشمزه و هیجان انگیز را با گل کلم تهیه کنید که بسیار پرکاربرد است. سالاد گل کلم که در این مطلب می خواهیم به شما آموزش دهیم با ترکیب گل کلم با سبزیجاتی مانند هویج، خیار، کدو سبز، شوید و یک سس خوشمزه تهیه شده است. اگر عاشق درست کردن سالادهای متفاوت و جدید هستید، این مقاله را با آموزش سالاد گل کلم و سبزیجات ما دنبال کنید.

مواد لازم

– گل کلم کوچک: 1 عدد
هویج: 2 عدد
کدو سبز: 2 عدد
خیار: 4 عدد
گردو خرد شده: 1 پیمانه
شوید تازه و خرد شده: 1 فنجان
مواد تشکیل دهنده سس سالاد
سس مایونز: 5 قاشق غذاخوری
سیر: 2 حبه
سرکه بالزامیک: 4 قاشق غذاخوری
روغن زیتون: 1 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه و نمک: به میزان لازم

طرز تهیه

برای تهیه این سالاد خوشمزه ابتدا باید گل کلم را بشویید و خوب خرد کنید. هویج نیم پز، مکعبی خرد شده. خیار و کدو سبز را پوست بگیرید و به قطعات کوچک برش دهید. سبزیجات خرد شده را در ظرف مناسبی بریزید و شوید و گردوی خرد شده را اضافه کنید. برای تهیه سس سالاد کافیست سس مایونز، سرکه بالزامیک، روغن زیتون، سیر رنده شده، فلفل سیاه و نمک را با هم مخلوط کرده و به مواد سالاد اضافه کنید. مواد را خوب هم بزنید تا طعم ها با هم مخلوط شوند. حالا ظرف سالاد را به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شود و سفت شود، سپس سالاد خوش طعم گل کلم آماده سرو است، نوش جان کنید.

نکات مهم
1- گل کلم یکی از متمایزترین سبزیجات و سرشار از فیبر به شمار می رود، زیرا حاوی ویتامین های مختلف مانند گروه C، B، K و مقادیر زیادی پتاسیم، منگنز، منیزیم و فسفر است. گل کلم سالم و تازه باید کاملا سفید باشد و لکه های سیاه روی گل کلم نشان از سن آن دارد. سطح گل کلم باید ترد، کاملا تازه و له نشود. همچنین برگ های تازه گل کلم باید سبز روشن باشد. می توانید گل کلم را بدون شستن به مدت 5 روز در یخچال و در کیسه ای کاملا خشک با سر باز نگهداری کنید.

2- وقتی سس مایونز یکی از مواد اولیه در تهیه غذا یا سالاد است، برخی می پرسند: آیا می توان به جای آن از ماست استفاده کرد؟ این موضوع تا حدودی سلیقه ای است. اگر موارد منع مصرف دارید یا به دلیل کالری بالای مایونز نمی خواهید از مایونز استفاده کنید، می توانید ماست تغلیظ شده را جایگزین کنید. اما ماست معمولاً مایع است. بنابراین توصیه می شود این کار را در مهمانی ها انجام ندهید.

3- کدو سبز یکی از پرمصرف ترین سبزیجات به شمار می رود و دارای ارزش غذایی بالایی است که سرشار از آنتی اکسیدان، منیزیم، مس و فسفر و منبع غنی ویتامین A و ویتامین C است. کدو سبز حاوی درصد بالایی از فیبر است و به همین دلیل انتخاب مناسبی برای کاهش وزن است. کدو سبز همچنین می تواند برای حفظ سلامت قلب، سلامت چشم، کنترل دیابت، کاهش کلسترول، بهبود عملکرد دستگاه گوارش، کاهش فشار خون، بهبود عملکرد تیروئید، بهبود پروستات، بهبود عملکرد مغز و حافظه، کمک به مرطوب کردن پوست و غیره استفاده شود. مفید کدو سبز را می توان بخارپز، آب پز، کبابی یا سرخ کرد. هنگام خرید کدو سبز از سفت بودن و پوست شفاف آن اطمینان حاصل کنید و از خرید کدو حلوایی شل با پوست کدر و چروکیده خودداری کنید.

تبلیغات بنری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *