مجله اینترنتی همه در یک

رسانه تخصصی اینترنتی همه در یک

طرز تهیه سوپ ماکارانی مخصوص روز‌های سرد پاییز

۱ دقیقه خوانده شده

تبلیغات بنری


همه در یک سوپ یکی از معروف ترین پیش غذاها در دنیا محسوب می شود و در بسیاری از رستوران ها به عنوان پیش غذا و غذای اصلی با طعم های مختلف سرو می شود. سوپ همچنین به دلیل وجود سبزیجات، مرغ، حبوبات و لبنیات مانند شیر و خامه از ارزش غذایی بالایی برخوردار است و می تواند جایگزین مناسبی برای غذای اصلی به خصوص در وعده شام ​​باشد. با فرا رسیدن فصل پاییز و سرد شدن تدریجی هوا، می توانید تهیه سوپ را که یکی از غذاهای گرم و لذیذ این فصل به شمار می رود، در برنامه غذایی خانواده خود قرار دهید. سوپ پاستا نوعی سوپ سبزیجات است که بدون مرغ، گوشت و حبوبات تهیه می شود و ماکارونی یکی از مواد اصلی آن است. این سوپ خوشمزه و مقوی برای روزهای سرد پاییز و زمستان گزینه مناسبی است. اگر دوست دارید این سوپ خوشمزه را به روشی آسان در خانه تهیه کنید، در ادامه این مطلب با توضیح سوپ پاستا با ما همراه باشید.

مواد لازم

پیاز: 1 عدد
سیب زمینی: 1 عدد
هویج: 1 عدد
ماکارونی کوچک: 1 کاسه کوچک
رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری
زعفران غلیظ خیس شده: مقدار لازم
جعفری خرد شده: 3 قاشق غذاخوری
هندوانه: ۲ قاشق غذاخوری
زرشک: 2 قاشق غذاخوری
قرص آب مرغ: 2 عدد
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان لازم
روغن: به مقدار لازم

طرز تهیه

برای تهیه این سوپ خوشمزه ابتدا پیاز را ریز خرد کرده و در قابلمه مناسبی با کمی روغن بریزید و روی آتش بگذارید تا پیاز نرم و طلایی شود. در مرحله بعد زردچوبه را روی پیازها می ریزیم و سیب زمینی خرد شده و رنده شده را به همراه هویج خرد شده به پیازها اضافه می کنیم و روی مواد فلفل و نمک می پاشیم و چند دقیقه با پیاز مواد را هم می زنیم. در مرحله بعد قرص استاک را آسیاب کرده و روی مواد بریزید سپس دو تا سه فنجان آب جوش به کاسه اضافه کنید و هم بزنید. درب قابلمه را ببندید و حرارت را کم کنید تا سبزیجات آرام آرام بپزند. بعد از حدود یک ساعت رب گوجه فرنگی را در کمی روغن تفت دهید تا رنگ رب تغییر کند سپس آن را به قابلمه سوپ اضافه کنید و بگذارید 10 دقیقه بجوشد. حالا نوبت اضافه کردن پاستا است. 20 دقیقه دیگر سوپ را بگذارید تا پاستا پخته و نرم شود سپس مقداری زعفران و آب اضافه کنید. در آخر جعفری و زرشک شسته شده را داخل سوپ بریزید و بعد از 5 دقیقه اجاق گاز را خاموش کنید. آش رشته خوشمزه ما در این مرحله آماده سرو است، لذت ببرید.
نکات مهم
گوشت، مرغ، ماهی یا آب سبزیجات یا آبگوشت از جوشاندن استخوان ها با سبزیجات ساقه و تعداد محدودی ادویه تهیه می شود. آبگوشت در انواع سوپ ها، سس ها، خورش ها و البته بسیاری از غذاها استفاده می شود و تاثیر زیادی در طعم غذا دارد. می توانید استوک را خودتان در منزل تهیه کنید یا محصولات آماده را از سوپرمارکت ها خریداری کنید. به وجود نمک در مواد آبگوشت توجه کنید. پس در صورت استفاده در آخر غذا را میل کنید و در صورت لزوم نمک اضافه کنید. به جای آب غلات می توانید از دو فنجان آب مرغ استفاده کنید.
– برای شستن زرشک باید توجه داشته باشید که زرشک را نمی توان یک بار زیر آب تمیز کرد. برای شستن زرشک ابتدا زرشک ها را تمیز کرده و در آبکش یا الک قرار دهید. الک را روی یک قابلمه یا کاسه قرار دهید و آن را زیر شیر آب بکشید. بعد از چند دقیقه اگر الک را بلند کنید می بینید که داخل کاسه پر از سنگریزه شده است. باید این کار را ادامه دهید تا آب باقیمانده در کاسه کاملا شفاف شود.
اگر بخواهیم کاربرد انواع پیاز را به اختصار توضیح دهیم، باید از پیاز زرد شروع کنیم که معروف ترین اعضای خانواده پیاز هستند. این پیاز بهترین انتخاب برای پخت و پز است. پیاز سفید طعم ملایم تری نسبت به پیاز زرد دارد. از نظر کاربرد تقریباً شبیه پیاز قرمز است و می توان آن را به صورت خام خورد یا در سالاد و دیپ استفاده کرد. این پیازها برای غذاهای مکزیکی نیز بهترین انتخاب هستند. پیاز قرمز نسبت به پیاز سفید و زرد فیبر بیشتری دارد و به دلیل رنگ زیبایی که دارد می توان از آن برای تزیین ظرف غذا استفاده کرد. علاوه بر این، انتخاب خوبی برای باربیکیو، سالاد و ساندویچ است. پیاز قرمز به غذا طعم کافی نمی بخشد. بنابراین از آنها برای پخت و پز استفاده نمی شود.

تبلیغات بنری

منبع : پایگاه خبری fararu

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *