طرز تهیه مرغ سبز، خوشمزهترین روش پخت مرغ
۱ دقیقه خوانده شدههمه در یک به نظر من به تعداد سرآشپزهای دنیا روش پخت مرغ وجود دارد و هرکسی آن را به روش خودش می پزد. اگر مرغ را خوب بپزید می تواند از هر نوع گوشتی خوشمزه تر باشد. اگر از تهیه مکرر مرغ خسته شده اید و می خواهید مرغ را به روشی جدید برای خود و خانواده تان تهیه کنید، حتما این مطلب را دنبال کنید زیرا می خواهیم مدلی برای پخت مرغ به شما آموزش دهیم که از خوردن آن شگفت زده خواهید شد. مرغ سبز نوعی روش پخت مرغ است که مرغ با سبزیجات تازه، پیاز و سیر پخته می شود، طعم و رنگ بسیار جذابی دارد که حتما یکبار آن را امتحان کنید. اگر می خواهید این مرغ خوشمزه را در خانه به روشی آسان تهیه کنید، در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.
مواد لازم
مغز ران مرغ: 4 عدد
گشنیز تازه: 100 گرم
ترخون: 100 گرم
نمک: 100 گرم
تره فرنگی: 100 گرم
پیازچه: 100 گرم
جعفری: 100 گرم
پیاز: 1 عدد
سیر: 1 بوته
نمک و فلفل: به میزان لازم
روغن: به مقدار لازم
طرز تهیه
برای تهیه این غذای لذیذ، ابتدا گشنیز، جعفری، لذیذ، پیاز، تره فرنگی، ترخون و پیاز را در غذاساز بریزید و به مدت 30 ثانیه آن را تفت دهید تا سبزیجات خرد شوند. حالا سبزیجات خرد شده را در ظرفی بریزید و تکه های مرغ را روی آن بچینید. روی مرغ ها کمی نمک و فلفل و دو قاشق غذاخوری روغن بریزید و سیرهای پوست کنده را روی آن قرار دهید. درب قابلمه را ببندید و روی اجاق بگذارید تا پخته شود. بعد از حدود 40 دقیقه از پخت مرغ، حرارت را خاموش کرده و تکه های مرغ را از قابلمه خارج کنید. سبزیجات پخته شده را در کاسه با همزن برقی مخلوط کنید تا یکدست و شبیه سس شود. در ماهیتابه کمی روغن بریزید و روی آتش بگذارید تا داغ شود سپس تکه های مرغ پخته شده را در روغن سرخ کنید. پس از سرخ شدن مرغ از دو طرف، سس سبزیجات را روی مرغ بریزید و درب تابه را ببندید و حرارت را کم کنید و مرغ را به مدت 40 دقیقه بگذارید تا با سس بپزد و جا بیفتد. در این مرحله مرغ سبز خوشمزه شما آماده سرو است و می توانید آن را با کته زعفرانی میل کنید.
نکات مهم
1- یکی از مهم ترین نکات در تهیه انواع غذا، انتخاب مواد سالم و تازه است. وقتی می خواهید مرغ بچینید، حتماً مکان های اتصال مانند ران ها و بال ها را بررسی کنید. زیرا فساد و ناسالم بودن مرغ در این قسمت ها از قبل مشخص شده است. اگر این قسمت ها بوی بد می دهند؛ یعنی مرغ تازه نیست. مراقب باشید مرغی را که خیلی خیس است انتخاب نکنید. رطوبت بیش از حد در مرغ نشان می دهد که مرغ قبلاً منجمد شده است. اگر از مرغ بسته بندی شده استفاده می کنید، حتما تاریخ را چک کنید و مطمئن شوید که خونریزی ندارد. برای پخت مرغ سبز می توانید به جای مغز ران از سینه یا فیله مرغ استفاده کنید.
2- اگر بخواهیم کاربرد انواع پیاز را به اختصار توضیح دهیم باید از پیاز زرد شروع کنیم که معروف ترین اعضای خانواده پیاز هستند. این پیاز بهترین انتخاب برای پخت و پز است. پیاز سفید طعم ملایم تری نسبت به پیاز زرد دارد. از نظر کاربرد تقریباً شبیه پیاز قرمز است و می توان آن را به صورت خام خورد یا در سالاد و دیپ استفاده کرد. این پیازها برای غذاهای مکزیکی نیز بهترین انتخاب هستند. پیاز قرمز نسبت به پیاز سفید و زرد فیبر بیشتری دارد و به دلیل رنگ زیبایی که دارد می توان از آن برای تزیین ظرف غذا استفاده کرد. علاوه بر این، برای باربیکیو، سالاد و ساندویچ انتخاب خوبی است. پیاز قرمز به غذا طعم کافی نمی بخشد. بنابراین معمولاً برای پخت و پز استفاده نمی شوند.