مجله اینترنتی همه در یک

رسانه تخصصی اینترنتی همه در یک

طرز تهیه و ترفندهای پخت تاس‌کباب با مرغ

۱ دقیقه خوانده شده

تبلیغات بنری


تاس کباب نوعی کباب سنتی در منطقه آناتولی ترکیه و اردبیل ایران است.

نکته مهمی که باید به آن اشاره کرد این است که برای تهیه غذای کباب باید آب مرغ و برنج را همزمان تهیه و سرو کرد. تهیه پلو مناسب 35 دقیقه و خورش مرغ مخصوص حدود 120 دقیقه زمان می برد. بین پخت این دو تفاوت زمانی وجود دارد که می تواند برای استراحت پلو قبل از پخت در آب راحت باشد. توصیه ما این است که تهیه پلو را از اول شروع نکنید.

تاس کباب را به شما تقدیم می کنیم

طرز تهیه کباب مرغ یک دستور پخت خوشمزه است که حاوی گوشت مرغ، هویج، سیب زمینی و فلفل است که در سس گوجه فرنگی پخته شده است.

غذاهای خاورمیانه برخی از بهترین غذاهای گوشتی جهان را ارائه می دهد. خورش تاس کباب با مرغ شبیه بیشتر غذاهای ایرانی مانند قورمی یا قیمه است اما خورش مرغ طعم ملایم تری دارد. نه تنها خوشمزه است، بلکه مغذی نیز هست زیرا مملو از سبزیجات خانگی، گیاهان و ادویه جات است. این مواد عبارتند از:

فیله مرغ: فیله مرغ لطیف و خوش طعم است و سوپ را آبدار و پر طعم می کند.

سیب زمینی: سیب زمینی سوپ را خوشمزه می کند و همه طعم ها را می گیرد و لذیذ بیشتری می دهد.

هویج: هویج کمی شیرینی طبیعی و ترد را به سوپ اضافه می کند.

فلفل دلمه ای: فلفل دلمه ای با رنگی روشن و منحصر به فرد که طعم تازه ای به غذا می دهد.

پیاز و سیر: پیاز و سیر با افزودن طعم های غنی و معطر، طعم سوپ را بسیار خوشمزه می کنند.

ادویه جات ترشی جات: این ادویه ها مخلوط شده با هم طعم سوپ را خاکی و کمی دودی می کند.

سس گوجه فرنگی: سس گوجه فرنگی سوپ را صاف می کند و عطری تند و تند به آن می بخشد.

مواد اولیه تهیه تاس کباب

بهتر است قبل از شروع دستور پخت تاس کباب مرغ، مواد لازم را با هم بررسی کنید. مواد لازم برای تهیه سوپ چهار نفره عبارتند از:

دستور گام به گام تاس باربیکیو

طرز تهیه کباب مرغ به صورت مرحله به مرحله به شرح زیر است:

مرحله اول: پیازها را سرخ کنید

پیاز را پوست گرفته و ورقه ای برش می دهیم، سپس دو قاشق غذاخوری روغن سرخ شده را در قابلمه ای ریخته و پیاز خرد شده را ته آن می گذاریم.

مرحله دوم: گوشت مرغ و هویج را اضافه کنید

گوشت مرغ را به قطعات 5 سانتی متری خرد کرده و روی تکه های پیاز قرار دهید. هویج ها را پوست بگیرید و حلقه ای برش دهید. سپس هویج ها را روی گوشت قرار دهید.

مرحله سوم: گوجه فرنگی، سیب زمینی و کله ها را در ظرفی با سایر مواد سرخ کنید

در این مرحله گوجه ها را پوست گرفته و حلقه ای برش دهید. ورقه های گوجه فرنگی را روی ورقه های هویج قرار دهید سپس سیب زمینی ها را پوست گرفته و دایره ای برش دهید و با حبه های سیر داخل قابلمه بریزید و سه دقیقه تفت دهید.

مرحله 4: غذا را با ادویه ها خوشمزه کنید

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر سیر، پودر تخم گشنیز، پودر زیره، پودر دارچین، پودر پاپریکا و آبلیمو را به کاسه اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید.

مرحله 5: اجازه دهید سوپ خودش را بگیرد

سه فنجان آب جوش به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید. سپس روی حرارت ملایم بگذارید سوپ به مدت یک تا دو ساعت به آرامی بپزد.

مرحله 6: سوپ و برنج را سرو کنید

وقتی درب قابلمه را گذاشتید تا سوپ بجوشد، می توانید برنج را هم بجوشانید. حالا برنج و آب گوشت را در ظرف مورد نظر بریزید و بعد از تزئین سرو کنید.

ترفندهایی برای پختن کباب های خوشمزه

نکاتی که ممکن است به شما در پختن تاس کباب لذیذتر کمک کند عبارتند از:

اگر سوپ خشک یا رقیق به نظر می رسد، می توانید آب بیشتری اضافه کنید.

می توانید این غذا را با برنج یا تکه های نان سرو کنید تا سس خوشمزه آن بیشتر به چشم بیاید.

تاس کبابی با گرم شدن مجدد طعم بهتری دارد. زیرا اجازه می دهد طعم ها بیشتر با هم مخلوط شوند

می توانید از انواع دیگر گوشت مانند گوساله یا بره نیز استفاده کنید.

اگر غذاهای تند دوست دارید می توانید پودر چیلی یا فلفل قرمز اضافه کنید.

ایده هایی برای تزیین تاس باربیکیو

برخی از ایده هایی که ممکن است به شما در تزئین تاس باربیکیو کمک کند به شرح زیر است:

از بادام یا پسته کمک بگیرید. فقط توجه داشته باشید که قبل از خرد کردن بادام، آنها را چند ساعت در یک کاسه آب خیس کنید تا پوست قهوه ای آن راحت تر از بین برود.

چند قاشق برنج دم کرده را با نصف قاشق زعفران دم کرده مخلوط کنید تا طلایی شود و ظاهری تازه به غذای شما بدهد.

از رب انار و دانه های پخته شده انار روی مرغ استفاده کنید تا به سوپ رنگی جدید و همچنین طعم ترش و تازه ای بدهد.

گیاهان تازه مانند جعفری و ریحان نیز می توانند بسیار پیچیده و معطر باشند.

چند تکه لیموی تازه و خرد شده بدون شک سفره هر بانوی ایرانی را زنده می کند.

سیب زمینی سرخ کرده با مرغ می تواند توجه کودکان و بزرگسالان را به غذا دوچندان کند.

حرف آخر

در این مطلب سعی کردیم طرز تهیه تاس کباب با مرغ را به شما آموزش دهیم و برکت را به سفره ایرانی معرفی کنیم. تاس کباب یکی از غذاهای سنتی و منحصر به فرد ایرانی است که در طول سالیان متمادی تکامل یافته و دستور پخت آن در هر شهر کمی تغییر کرده است. همانطور که گفته شد این غذا بسیار مقوی و لذیذ است و می تواند جزو 25 غذای برتر ایرانی باشد.

منبع: الهمشهری آنلاین

تبلیغات بنری

منبع : پایگاه خبری fararu

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *