مجله اینترنتی همه در یک

رسانه تخصصی اینترنتی همه در یک

طرز تهیه پلو کرفس با مرغ، یک بشقاب خوشمزگی و هیجان!

۱ دقیقه خوانده شده

تبلیغات بنری


همه در یک پلو مخلوط جایگاه ویژه خود را در سفره ایرانیان دارد. پلو پلو، کلم پلو، هویج پلو، شیرین پلو، کشمش پلو، داک پلو و… از جمله انواع پلوهای مخلوط هستند که در مهمانی ها طرفداران خاص خود را دارند. همیشه می توانید با سبزیجات، مرغ، گوشت و هر موادی که در دست دارید خلاقیت به خرج دهید و یک پلو مخلوط خوشمزه درست کنید. کرفس پلو با مرغ نوعی پلو مخلوط است که از مخلوط برنج با مرغ و کرفس تهیه می شود که بسیار خوشمزه و مقوی است. اگر فکر می کنید فقط با کرفس می توانید خورش درست کنید سخت در اشتباهید پس با این مطلب همراه باشید تا به روشی آسان در خانه یک غذای خوشمزه از پلو کرفس با مرغ را تهیه کنید.

مواد لازم

برنج: 3 پیمانه
سینه مرغ: 1 عدد
کرفس: یک شاخه
پیاز: 1 عدد
نمک و زردچوبه: به میزان لازم
روغن: به مقدار لازم

طرز تهیه

برای تهیه یک کرفس پلو خوشمزه ابتدا برنج را با کمی آب و نمک خیس کنید و سه ساعت کنار بگذارید. پیازها را خرد کرده در ماهیتابه مناسبی با کمی روغن بریزید و روی اجاق بگذارید تا پیازها کم کم نرم و طلایی شوند. سینه مرغ را مکعبی خرد کنید و به پیازها اضافه کنید و روی مرغ و پیاز نمک و زردچوبه بپاشید. ساقه کرفس را به قطعات کوچک خرد کنید و به مرغ داغ و پیاز اضافه کنید. بعد از تفت دادن مقداری کرفس با مرغ، برگ های کرفس را خیلی ریز خرد کنید و به تابه اضافه کنید و بعد از 5 دقیقه اجاق را خاموش کنید. برنج را آبکش کنید سپس کف قابلمه مورد نظر را کف ظرف قرار دهید. مقداری از برنج آبکش شده را داخل قابلمه می ریزیم و آب مرغ و کرفس را روی برنج پخش می کنیم سپس بقیه برنج را روی مواد می ریزیم و بخارپز را می گذاریم و برنج را به مدت 45 دقیقه می گذاریم تا دم بکشد. بعد از اینکه برنج به جوش آمد آن را هم بزنید تا مواد کاملا با برنج مخلوط شود سپس کرفس پلو را در ظرف سرو بریزید و بخورید و نوش جان کنید.

نکات مهم
برای آبکش کردن برنج به این نکات توجه کنید. پس از شستن برنج، آب گرم و نمک را به آن اضافه کنید. به اندازه ای نمک اضافه کنید تا کمی شورتر از حد معمول شود. اجازه دهید برنج چند ساعت خیس بخورد. برای کیفیت بهتر، بهتر است برنج را حداقل 3 ساعت با نمک خیس کنید. اگر وقت دارید حتما برنج را از شب قبل خیس کنید. برای صاف کردن برنج، قابلمه را دو سوم آب پر کنید و روی آتش بگذارید. به آن نمک اضافه کنید. وقتی آب جوش آمد، برنج را اضافه کنید. آبی را که به برنج اضافه کرده اید خالی کنید و برنج را در آن خیس کنید سپس برنج خیس خورده را در آب در حال جوش بریزید. دمای جوش برنج نباید کم باشد و دمای شعله گاز باید متوسط ​​به بالا باشد. در قابلمه را نپوشانید و صبر کنید تا آب برنج بجوشد.

وقتی آب دوباره به جوش آمد، برنج را چند بار در فواصل زمانی و با احتیاط هم بزنید تا دانه ها خرد شود. مراقب باشید برنج را خرد نکنید. تقریباً برنج را باید ده تا چهارده دقیقه بجوشانید. البته زمان جوشیدن برنج به نوع آن بستگی دارد. برنج زمانی که دانه های آن نرم است برای آبکشی مناسب است. اما مغزش همچنان سخت است. بعد از صاف کردن برنج، آن را بگذارید تا کاملا آبکش شود. سپس روی برنج آب سرد می ریزیم تا دانه ها نپزد و همچنین نمک اضافی بین دانه های برنج گرفته شود تا برنج شور نشود. اگر می خواهید برنج طولانی تر شود، وقتی برنج شروع به جوشیدن کرد، یک فنجان آب سرد به آن اضافه کنید. این کار باعث شوکه شدن برنج و بلندتر شدن آن می شود. مراقب باشید از وسط برنج آب سرد اضافه نکنید. اما به آرامی برنج اطراف خود را اضافه کنید.

تبلیغات بنری

منبع : پایگاه خبری fararu

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *