طرز تهیه پیتزا سالاد سزار + آموزش سس مخصوص سالاد سزار
۱ دقیقه خوانده شدههمه در یک امروزه فست فود یکی از مهم ترین گروه های غذایی در جهان است که از ویژگی های آن تنوع بالای آن است و به عنوان یک غذای مدرن با طعم و سبکی جدید، جای خود را در برنامه غذایی مردمان جهان باز کرده است. جهان پیتزا یکی از مهم ترین و معروف ترین انواع فست فود به حساب می آید که برای اولین بار در ایتالیا تهیه شد. سپس آشپزی او در سراسر جهان رایج شد. پیتزا در طعم های مختلفی مانند پیتزای سبزی، مرغ، گوشتی، پپرونی، پنیری و … تهیه می شود که طیف وسیعی از طعم ها را دارد. پیتزا سالاد سزار یکی از انواع پیتزاهای مدرن است که این روزها بسیار محبوب شده و طرفداران زیادی دارد. سالاد سزار به تنهایی بین سالاد دوستان بی نظیر و لذت بخش است و زمانی که به شکل پیتزا باشد، خوشمزه تر و بسیار هیجان انگیزتر است. برای تهیه پیتزا سالاد سزار دستورهای مختلفی وجود دارد. اگر می خواهید یک پیتزا سالاد سزار هیجان انگیز و خوشمزه را در خانه تهیه کنید، تا پایان این مقاله با ما همراه باشید.
عناصر
سینه مرغ کامل: یک عدد یا حدود 600 گرم
تخم مرغ: 2 عدد
پنیر پارمزان: 1 پیمانه
کاهو شلغم کوچک: 1 عدد
سس سالاد سزار: به میزان لازم
سس سیر: 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
نحوه تهیه
برای تهیه این پیتزای خوشمزه ابتدا سینه مرغ را با پیاز، سیر، چوب دارچین، نمک، کمی زردچوبه و آب بپزید. بعد از اینکه سینه مرغ پخته و خنک شد، استخوان ها را جدا می کنیم و گوشت سینه را برش می دهیم و کاملا له می کنیم و در ظرف می گذاریم. تخم مرغ و پنیر پارمزان را اضافه کنید و مواد را با دست خوب مخلوط کنید. کف سینی فر را با کاغذ نسوز یا روغنی چرب کنید و مواد را روی کاغذ بریزید و با دست مربع درست کنید و با پشت دست فشار دهید تا مواد کاملا فشرده شوند. حالا سینی فر را به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا کاملا پخته و طلایی شود. حالا مرغ پخته شده را از فر خارج کرده و خیلی آرام در ظرف سرو قرار دهید تا خنک شود. در مرحله بعد کاهویی را که خوب شسته اید برش دهید و در ظرف مناسبی بریزید. در این مرحله سس سالاد سزار، سس سیر، نمک و فلفل را به کاهوی خرد شده اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید. کاهوی مزه دار شده را روی مرغ بریزید و خوب پخش کنید و در آخر مقداری پنیر پارمزان روی پیتزا بپاشید و نوش جان کنید.
طرز تهیه سس سالاد سزار
عناصر
سرکه سفید: 1 قاشق غذاخوری
روغن زیتون: نصف فنجان
سس خردل: 1 قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ: 2 عدد
پنیر پارمزان: 100 گرم
سیر: 1 حبه بزرگ
آبلیمو: 1 قاشق غذاخوری
– نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
سرکه بالزامیک: دو قاشق غذاخوری
آب سرد: دو قاشق غذاخوری
نحوه تهیه
برای تهیه سس مخصوص سزار ابتدا زرده ها را در ظرفی ریخته و با همزن دستی به مدت ۲ تا ۳ دقیقه خوب هم بزنید. سرکه را داخل زرده تخم مرغ بریزید و یک دقیقه دیگر هم بزنید تا بوی تخم مرغ از بین برود. حالا سس خردل را داخل تخم مرغ بریزید و سی ثانیه هم بزنید. در مرحله بعد سس بالزامیک را اضافه کنید و دوباره سی ثانیه هم بزنید. حالا آب لیمو و سیر رنده شده را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. در مرحله بعد روغن زیتون را ریخته و هم می زنیم سپس پنیر پارمزان را اضافه می کنیم و دوباره هم می زنیم. در آخر آب سرد، نمک و فلفل سیاه را به مواد سس اضافه کنید و خوب هم بزنید تا سس یکدست شود. حالا سس سزار را به مدت نیم ساعت در یخچال بگذارید تا سفت شود و طعم ها با هم مخلوط شوند سپس سس را با سالاد سزار خوشمزه سرو کنید و نوش جان کنید.
fararu به نقل از همه در یک