مجله اینترنتی همه در یک

رسانه تخصصی اینترنتی همه در یک

طرز تهیه کوکی پرتقالی؛ شیرینی خوشمزه با عطر زمستان

۱ دقیقه خوانده شده

تبلیغات بنری


برای اجرا کوکی نوعی شیرینی بیسکویتی با بافتی بسیار ترد است و می توان گفت شیرینی معروف بین المللی است. جالب است بدانید که این دسر خوشمزه اولین بار در قرن هفتم میلادی در شهر سیستان ایران طبخ شد. کوکی که دستور پخت بسیار ساده ای دارد، غذای محبوبی در بین کودکان است. برای پخت و پز نیز استفاده می شود. کوکی ها در شکلات، وانیل، پرس، آجیل، بستنی، رول، میوه و غیره درست می شوند که هر کدام طعم خاص خود را دارند. کیک پرتقالی یک کیک میوه ای بسیار خوش طعم و خوش عطر است که از ترکیب آب پرتقال و خمیر تهیه می شود و همراه با سس پرتقال عطر و طعم فوق العاده ای دارد. اگر می خواهید این کلوچه های خوشمزه را به راحتی در خانه درست کنید، تا پایان این مقاله با دستور پخت کلوچه پرتقالی همراه ما باشید.

مواد لازم

آرد سفید شیرین: 370 گرم
چربی: 120 گرم
زرده تخم مرغ: 1 عدد
شکر: 90 گرم
آب پرتقال: 45 میلی لیتر (آب 1 پرتقال متوسط)
روغن مایع: 45 میلی لیتر
پوست پرتقال: 1 قاشق
بکینگ پودر: 1 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای تهیه سس پرتقال
پودر قند: 3 قاشق غذاخوری
آب پرتقال: آب 1 پرتقال متوسط
نشاسته ذرت: 1 قاشق

طرز تهیه

برای تهیه این شیرینی پرتقالی خوشمزه ابتدا زرده های تخم مرغ را در ظرف مناسبی بریزید سپس آب پرتقال، پوست پرتقال، کره دمای اتاق، کره آب شده و شکر را اضافه کنید و با همزن دستی مواد را خوب مخلوط کنید. در مرحله بعد آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و کم کم به مواد بالا اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا خمیر یکدستی به دست آید که به دست نچسبد. خمیر را به مدت نیم ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت کند، سپس خمیر را به اندازه یک گردو بردارید و در کف دست بغلتانید. حالا کوکی ها را با فاصله کمی از هم روی سینی فر قرار دهید و داخل سینی کاغذ چرب شده پهن کنید. حالا سینی شیرینی را به مدت 20 دقیقه در فری که از قبل با دمای 160 درجه گرم شده قرار دهید تا شیرینی ها بپزند. در این زمان بهتر است سس را در کلوچه آماده کنید. آب پرتقال، پودر قند، نشاسته ذرت و پوست پرتقال را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و مواد را هم بزنید تا سس کم کم غلیظ شود. سپس اجاق گاز را خاموش کنید و بگذارید سس کاملا خنک شود. بعد از پخت و سرد شدن شیرینی ها، سس پرتقال را روی شیرینی ها بمالید و شیرینی ها را در بشقاب قرار دهید، نوش جان کنید.

نکات مهم
به پوست رنده شده پوست پرتقال یا پوست لیمو می گویند که طعم خوبی به دسرها می بخشد. برای درست کردن حبوبات باید توجه داشته باشید که پوست پرتقال را رنده کنید فقط قسمت رنگی و رویی پوست پرتقال را رنده کنید و قسمت سفید آن دیده شود، دیگر رنده نکنید زیرا قسمت های سفید پوست تلخ هستند و شیرینی را تلخ می کنند. همیشه تازه به دسر اضافه کنید و نگذارید جا بیفتد.

برای تهیه این شیرینی حتما کره را از قبل از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسد.

نشاسته ذرت شبیه آرد است و به رنگ سفید است. ذرت نیز بافت نرمی دارد، بنابراین اگر کمی بین انگشتان خود مالش دهید، صدای جیرجیر می شنوید. استفاده از نشاسته ذرت در انواع دسرها و غذاها عامل غلظت است. توجه داشته باشید که نشاسته گندم با نشاسته ذرت متفاوت است و نمی توان از این دو به جای هم استفاده کرد. نشاسته ذرت را می توانید در بسته بندی های بهداشتی از آبنبات فروشی ها تهیه کنید.

– یکی از نکات مهمی که در مورد آرد باید به آن توجه کنید، کیفیت آردهای موجود در بازار است که با یکدیگر تفاوت دارند. به همین دلیل بسته به کیفیت آرد، مقدار آن ممکن است کمتر یا بیشتر از مقدار ذکر شده در دستور پخت باشد. پس هنگام اضافه کردن آرد به این نکته توجه کنید. اگر دیدید که شیرینی در حال سفت شدن است. اما هنوز آرد وجود دارد. یعنی آردی که اضافه کرده اید کافی است و بقیه را اضافه نکنید. اگر دستورالعمل ها را دنبال کنید؛ اما احساس کردید که مواد شیرین هنوز به غلظت لازم نرسیده اند. این بدان معنی است که شما باید مقداری آرد اضافه کنید. بنابراین شما همیشه مقدار آردی را که در دستور ذکر شده است درست کنید. حالا این مقدار بسته به کیفیت آرد می تواند کم یا زیاد شود.

تبلیغات بنری

منبع : پایگاه خبری fararu

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *