مجله اینترنتی همه در یک

رسانه تخصصی اینترنتی همه در یک

طرز تهیه کیک زردآلو با کرم مخصوص، یک عصرانه خاص و خوشمزه 

۱ دقیقه خوانده شده
طرز تهیه کیک زردآلو با کرم مخصوص، یک عصرانه خاص و خوشمزه 

تبلیغات بنری


همه در یک کیک ها یک دسر و عصرانه خوشمزه و لذیذ در سراسر دنیا هستند که با میوه ها، خامه، شکلات، پنیر و … تهیه می شوند و هر کدام طرفداران خاص خود را دارند. اما کیک های میوه ای همیشه طرفداران خاص خود را دارند و به دلیل وجود میوه های تازه در موادشان بسیار خوش طعم و معطر هستند. کیک زردآلو نوعی کیک میوه ای است که بافتی نرم و اسفنجی دارد و به دلیل زردآلوی تازه بسیار خوشمزه است. اگر می خواهید این کیک خوشمزه و متمایز را به روشی آسان در خانه تهیه کنید، در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.

عناصر

آرد شیرین سفید: یک و نیم پیمانه
شکر دانه ریز: 1 پیمانه
ماست جامد و شیرین: سه چهارم فنجان
روغن مایع: نیم لیتر
زردآلو: 3 عدد
وانیل: نصف قاشق چایخوری
بکینگ پودر: 1 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای تهیه کرم
شیر: 1 فنجان
شکر: یک چهارم پیمانه
تخم مرغ: 1 عدد
نشاسته ذرت: 1 قاشق غذاخوری
وانیل: نصف قاشق چایخوری

نحوه تهیه

برای تهیه این کیک خوشمزه ابتدا تخم مرغ ها را با شکر و وانیل در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی به مدت 5 دقیقه بزنید تا تخم مرغ ها کرمی و شفاف شوند. در مرحله بعد روغن را اضافه کنید و سی ثانیه هم بزنید سپس ماست را اضافه کنید و سی ثانیه دیگر هم بزنید و سپس همزن برقی را خاموش کنید. در مرحله بعد آرد و بکینگ پودر را که با هم مخلوط کردید اضافه کنید و سه بار الک کنید و در سه مرحله کم کم الک کنید و با همزن دستی در یک جهت هم بزنید تا آرد کاملا در کیک حل شود. مخلوط. قالب 23 سانتیمتری آماده کنید سپس کف قالب را با کاغذ روغنی چرب کنید. حالا مایه کیک را داخل قالب بریزید.

خامه ذکر شده در انتهای دستور را داخل قیف بریزید و به صورت دایره ای با قیف روی مواد کیک بریزید. زردآلوها را به صورت ورقه های نازک برش دهید و در اطراف و وسط قالب قرار دهید. حالا کیک را در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه سانتیگراد به مدت 40 تا 45 دقیقه قرار دهید تا پخته شود. بعد از پخت کیک را از فر خارج کرده و صبر کنید تا خنک شود سپس آن را از قالب خارج کرده و در ظرف سرو برگردانید. هنگام سرو روی کیک کمی پودر قند بپاشید و نوش جان کنید.

طرز تهیه خامه

برای تهیه خامه شیر، نشاسته ذرت، شکر، تخم مرغ و وانیل را در ظرفی ریخته و خوب هم می زنیم تا مواد با هم مخلوط شوند، سپس قابلمه را روی حرارت متوسط ​​روی اجاق قرار می دهیم و مرتب هم می زنیم تا خامه به غلظت برسد، سپس برمی گردانیم. از روی اجاق گاز بگذارید خامه خنک شود، سپس یک کیسه پلاستیکی را روی کاسه خامه قرار دهید تا کیسه با خامه تماس داشته باشد. ظرف خامه را یک ساعت کنار می گذاریم تا به دمای محیط برسد سپس خامه را در قیف بریزید.

نکات مهم برای تهیه کیک در خانه

طرز تهیه کیک زردآلو با کرم مخصوص، یک عصرانه خاص و خوشمزه 

1- برای تهیه کیک، مواد را به دمای محیط برسانید. پس سعی کنید حداقل نیم ساعت قبل از شروع همه مواد را از یخچال خارج کنید و بگذارید تا به دمای محیط برسند. همچنین برای پخت هر کیک آرد و مواد خشک مانند پودر کاکائو را 3 بار الک کنید. این کار باعث هوادهی و سبک شدن آرد می شود و در نتیجه کیک شما بافت بهتری خواهد داشت.

2- دمای دقیق فر نقش بسیار مهمی در پخت کیک دارد. هنگام قرار دادن قالب در فر باید دقیقا به همان دمایی که در دستور ذکر شده است برسد و در حین پخت تغییری در دما ایجاد نشود. معمولاً درجه حرارت و مدت زمان پخت در فرهای مختلف متفاوت است. مثلاً اگر دمای داخل دستور 175 درجه به مدت 45 دقیقه باشد، ممکن است در فر شما با این دما و برای این مدت نتیجه مطلوب حاصل نشود و این به این دلیل است که فر شما به دمای مشخص شده نرسیده است، یعنی فر را روی دمای 175 درجه تنظیم می کنید. اما در واقع دمای واقعی فر شما 175 نیست و ممکن است کمتر یا بیشتر از این دما بوده باشد.

کسانی که سابقه پخت دسر و کیک را دارند معمولا از سینی فر استفاده می کنند. مثلاً می دانند که اگر دمای فری که استفاده می کنند 175 درجه باشد، آن دما به 185 درجه می رسد. اگر زیاد با فر کار نکرده اید و نمی دانید دمای فر چقدر است، بهترین کار این است که یک دماسنج فر تهیه کنید. همانطور که گفتیم حداکثر دمای فرها دقیق نیست. استفاده از دماسنج فر بسیار ساده است و فقط باید آن را در کف فر آویزان کنید. به خاطر داشته باشید که سطح حرارت ذکر شده در دستورالعمل معمولاً به فر برقی بستگی دارد. اگر از فر گازی استفاده می کنید و دماسنج فر ندارید، دما را حدود 10 درجه سانتی گراد بالاتر قرار دهید. دمای ذکر شده بستگی به فر شما دارد و باید بتوانید از آن استفاده کنید. با چندین بار امتحان متوجه دما و زمان پخت خواهید شد.

3- سعی کنید ترازوی دیجیتال و ترازو پخت استاندارد تهیه کنید. زیرا در تهیه کیک و دسر اندازه گیری دقیق مواد اولیه بسیار مهم است. اندازه گیری با ترازوی دیجیتال دقیق تر از اندازه گیری با متر است. بسیاری از مردم روش صحیح استفاده از معیارها را نمی دانند. بنابراین، اگر توانایی مالی دارید، مطمئن شوید که یک ترازو دیجیتالی تهیه کنید. اگر با پیمانه اندازه گیری می کنید، برای اندازه گیری مواد خشک مانند آرد و پودر کاکائو، قبل از اندازه گیری، مواد را با قاشق هم بزنید. زیرا این مواد پس از مدتی فشرده می شوند. نکته مهم دیگری که در اندازه گیری باید به آن توجه کرد این است که مواد را با قاشق داخل پیمانه بریزید و هرگز پیمانه را در ظرف حاوی مواد قرار ندهید. زیرا اندازه گیری ها در این مورد دقیق نیستند. هنگام ریختن مواد داخل فنجان نباید پر و گنبدی شکل باشد.

4- همیشه موقع هم زدن تخم مرغ ها چند بار همزن را خاموش کنید و اطراف کاسه را با قاشق تمیز کنید و داخل کاسه بریزید تا تخم مرغی داخل کیک نماند وگرنه حتی اگر از وانیل یا بیسیک استفاده کرده باشید. باز هم کیک بوی تخم مرغ می دهد. بسیاری از مردم فکر می کنند که وانیل و طعم دهنده ها باعث بوی بد تخم مرغ می شوند. در حالی که این فکر اشتباه است. چیزی که بوی بد تخم مرغ را از بین می برد، مخلوط کردن صحیح تخم مرغ است. پس این مرحله را با دقت انجام دهید.

5- حتما قالب کیک را انتخاب کنید. اگر قالب در مقایسه با مواد کوچک یا بزرگ باشد، نتیجه خوبی نخواهد داشت. همیشه باید قالبی را انتخاب کنید که هنگام ریختن مواد کیک داخل آن، یک سوم قالب خالی بماند. البته همه این موارد نیاز به تجربه دارد. شاید اولین بار است که فرمت مناسب را درک نمی کنید. باید چند بار کیک را آماده کنید تا چشمتان به اندازه ها عادت کند و بتوانید سریع قالب مناسب را انتخاب کنید.

6- نکته مهم دیگر در پخت کیک، انتخاب نوع قالب است. قالب های متنوع و گران قیمت زیادی در بازار موجود است. وقتی برای خرید یک قالب می روید، به دلیل تنوع، ممکن است در انتخاب قالب دچار سردرگمی شوید. یکی از بهترین قالب ها برای تهیه انواع کیک است و قیمت آن نسبت به سایر قالب ها مناسب است. قالب گالوانیزه ای است که معمولا از تمامی لوازم قنادی می توانید تهیه کنید و در طرح ها و اشکال مختلف موجود است.

7- نکته بسیار مهمی که در پخت انواع کیک باید به آن توجه کرد این است که به هیچ عنوان در فر را قبل از گذشت 30 دقیقه باز نکنید. اگر این کار را انجام دهید تمام زحمات شما به هدر می رود، زیرا کیک شما بالا نمی رود.

8- در نهایت سعی کنید در پخت کیک و شیرینی از مواد اولیه مرغوب استفاده کنید. اگر مواد شما از کیفیت خوبی برخوردار نباشند، نتیجه خوبی نخواهید گرفت. به عنوان مثال، شما ممکن است تمام نکات را رعایت کرده باشید. اما در نهایت کیک شما جامد است. این ممکن است به دلیل عدم استفاده از آرد مرغوب باشد.

تبلیغات بنری

fararu به نقل از همه در یک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *