طرز تهیه یک غذای خوشمزه مخصوص شب یلدا
۱ دقیقه خوانده شدهاگر هنوز شام یلدا را انتخاب نکرده اید، پیشنهاد می کنیم توپک های انار و گردوست تهیه کنید که با طعم بی نظیر و فوق العاده خود مهمانانتان را شگفت زده خواهند کرد.
این کوفته انار و گردو می تواند یک سوپ عالی برای شب یلدا باشد. به راحتی درست می شود و زمان زیادی نمی برد و مخلوط گوشت و آب انار طعم آن را عالی می کند. حتما برای مهمانان کوفته با انار و گردو تهیه کنید و سفره شام یلدا را زیبا کنید.
مواد لازم برای تهیه کوفته انار 4 نفره
* 400 گرم گوشت چرخ کرده (مخلوط گوشت گوساله و بره)
* آب انار 2 پیمانه
* 6 قاشق غذاخوری گردوی آسیاب شده
* پیاز متوسط رنده شده 3 عدد
* یک عدد تخم مرغ
* طعم خشک یک قاشق غذاخوری فلفل قرمز
* نعناع خشک، یک قاشق غذاخوری نعنا قرمز
* یک قاشق غذاخوری آویشن خشک
*زردچوبه یک و نیم قاشق چایخوری
*یک قاشق چایخوری ادویه کاری
* سماق 2 قاشق چایخوری
*نمک به میزان لازم
*فلفل سیاه یک قاشق چایخوری فلفل قرمز
* آرد نان 3 قاشق چایخوری
* ملاس انار 2 قاشق غذاخوری
*رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه کوفته با انار
برای پخت این غذا به 2 ساعت زمان نیاز داریم. ابتدا گوشت چرخ کرده را در ظرفی بریزید. آب دو عدد پیاز رنده شده را بگیرید و با گوشت مخلوط کنید. 3 قاشق غذاخوری آرد، 3 قاشق غذاخوری پودر گردو، 1 قاشق چایخوری ادویه کاری، 2 قاشق چایخوری سماق، 1 عدد تخم مرغ، 1 قاشق غذاخوری آویشن، نعناع خشک، نمک خشک، کمی نمک و فلفل سیاه به مخلوط گوشت اضافه کنید آن را با دست ورز دهید. حالا تکه هایی از مواد را به اندازه یک گردو برمی داریم و خرد می کنیم و کنار می گذاریم.
داخل ماهیتابه روغن بریزید و کوفته ها را سرخ کنید. وقتی همه کوفته ها سرخ شدند از ماهیتابه خارج کرده و شروع به تهیه سس این غذا کنید.
پیاز رنده شده را در روغن تفت دهید تا طلایی شود. وقتی طلایی شد 3 قاشق غذاخوری پودر گردو باقی مانده را اضافه کنید و 5 دقیقه تفت دهید. نصف قاشق چایخوری زردچوبه اضافه کنید و دوباره تفت دهید. یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ رب تغییر کند.
بعد از آن دو قاشق غذاخوری رب انار اضافه می کنیم و تفت می دهیم البته زیاد تفت دادن لازم نیست. دو فنجان آب انار را اضافه کنید و مخلوط کنید تا سس بجوشد. در این مرحله نمک، شیرینی و اسیدیته سس را تنظیم می کنیم.
وقتی سس به جوش آمد، کوفته ها را داخل سس بریزید و به مدت دو ساعت روی آتش بگذارید تا کاملا بپزند. بعد از آماده شدن غذا آن را سرو می کنیم و با دانه های انار تزئین می کنیم. امیدوارم این دستور خوشمزه را برای شب یلدا تهیه کنید و از خوردن آن در کنار اعضای خانواده لذت ببرید.
منبع: الهمشهری