ظریف سپر بلای پزشکیان شده است!
۱ دقیقه خوانده شدهبعدی- در حالی که برخی فعالان مجازی و فرقه گرا به مسعود پزشکیان علیه محمدجواد ظریف، رئیس شورای راهبردی دولت چهاردهم حمله می کنند، حضور مسعود پزشکیان در مجلس نیز با حاشیه هایی همراه بوده است.
به گزارش فردا مهدی کچ زاده، نماینده مجلس و نماینده جبهه تثبیت خطاب به پزشکیان گفت: شما ندای وحدت دارید اما محمدجواد ظریف نمی تواند با نماد اختلاف این کشور را به وحدت برگرداند. محمدجواد ظریف در کارگروه های خود افرادی را که منکر اصول روحانیت و جمهوری اسلامی هستند به عنوان وزیر منصوب می کند!
علیرغم این هجمه ها و تنش ها در شورای اسلامی، رهبر معظم انقلاب در بیانات اخیر خود بر تعامل مجلس و دولت تاکید کردند و دو تذکر در این خصوص به نمایندگان دادند: «اول اینکه هدف از نظارت، بهبود وضعیت است. بنابراین، کارآمدی دولت نباید دلیل مطلق استفاده از ابزارهای نظارتی باشد و ثانیاً: پرهیز از سوء استفاده ها و رعایت انصاف در نظارت.
با توجه به این شرایط سوالاتی مطرح می شود از جمله اینکه آیا برخورد تند با محمدجواد ظریف منجر به تشکیل دولت چهاردهم می شود و در درجه اول چرا مسعود مازیکیان بر فعالیت شورای راهبردی و شکل گیری این شورا تاکید دارد؟ عباس سلیمی نمین فعال سیاسی اصولگرا در گفتگو با همه در یک او به این سوالات پاسخ داد:
انتقاد با اتهام متفاوت است
عباس سلیمی نمین به همه در یک گفت: قطعاً انتقاد به خودی خود بسیار سازنده است، اما به شرطی که ما انتقاد آمیز نباشیم، طبیعی است که برخی از اظهارات آقای ظریف مورد انتقاد جدی قرار گیرد قسمتی که نکات مثبت را پخش می کنند، جای همه است اما برخی از اظهارات آقای ظریف لحن پوپولیستی دارد، اما این نگرانی ها از سوی برخی افراد با تحمل کم به عنوان واکنش های تند تلقی می شود من اظهارات آقای ظریف و نحوه برخورد ایشان با مسائل را بسیار متفاوت از قبل دیدم “.
وی افزود: نباید اینگونه باشد که یک اقلیت را راضی کنیم و اکثریت را مضطرب و نگران کنیم. آنچه منطقی تر است این است که به مردم، چه مسلمان و چه غیرمسلمان، به یک شکل نگاه کنیم.. اما امتیاز ویژه بخشش را بسیاری از مردم درک نمی کنند. زن و مرد باید با هم برابر باشند، اما دادن امتیاز بالاتر به کسی چون زن یا مرد است نیز اشتباه است. چه استدلالی وجود دارد که فردی که در اقلیت است باید نمره بالاتری بگیرد؟ به هر حال آیا باید به سخنان آقای ظریف که عده ای اشتباه می دانند، با عصبانیت و توهین پاسخ داد؟ البته این نوع رفتار درست نیست.»
ظریف سپری در برابر بلای پزشکیان شده است
این فعال سیاسی اصولگرا در ادامه گفت: تشکیل این نوع شورای راهبردی بی سابقه نیست و در دولت اول آقای احمدی نژاد نیز شاهد رویه های مشابه بودیم و کارگروه هایی ایجاد شد اما این کارگروه ها وارد نشد. توجه زیاد.» و در عمل ظاهر نشد.» در نهایت همان افرادی که از ابتدا تصمیم گرفتند انتخاب شدند، شاید بهتر است بگوییم در نهایت همان چیزی که رئیس جمهور می خواست اتفاق افتاد و فقط چند نفر مشغول شدند و آمدند و رفتند. اما بر اساس این جلسه و درخواست ها اتفاقی نیفتاده است. پاسخ روشن است. من معتقدم هدف اصلی از تشکیل شورای راهبردی کاهش فشار است.»
وی افزود: در آستانه تشکیل دولت مردم فعال می شوند و در مسیر مطالبات خود سعی می کنند مراکز مختلفی را فعال کنند یعنی فردی که می خواهد وزیر شود به مراکز مختلف مراجعه می کند و از آنها می خواهد که تماس بگیرند استاد ممکن است با چهره های مطرح یا احزاب مختلف جلساتی را برگزار کند تا به عنوان یکی از اعضای هیئت وزیران به رئیس جمهور معرفی شود به عنوان یک تصمیم گیرنده برای جلوگیری از این گونه فشارها و در نتیجه این تصمیم، فشار از روی آقای مزیکیان برداشته می شود و این فرصتی را برای آنها ایجاد می کند که در شرایط مناسب تری انتخاب های صحیح را انجام ندهند فشار بر رئیس جمهور را میتوان مهمترین دلیل این اقدام دانست در شرایط عادی، یکی از چهرههای شناخته شده سیاسی و مذهبی و دیگران با آقای مدشکیان تماس میگرفتند و او را تحت فشار قرار میدادند، اما اکنون که آقای ظریف است. مسئول، به عبارت دیگر، سپری در برابر فاجعه “توقعات آقای مدشکیان کم خواهد شد.
fararu به نقل از همه در یک