مجله اینترنتی همه در یک

رسانه تخصصی اینترنتی همه در یک

علی‌اکبر رائفی‌پور زیر تیغ!

۱ دقیقه خوانده شده
علی‌اکبر رائفی‌پور زیر تیغ!

تبلیغات بنری


آینده یک جوان کوچک، با یک بزی، با یک لپ‌تاپ، از این دانشگاه به آن دانشگاه، از این کنفرانس به آن کنفرانس می‌رود و سخنرانی می‌کند. این اولین عکس علی اکبر رائفی پور در اواسط دهه 80 است. جادوی او به این دلیل بود که چیزهای جدیدی می گفت. مهدویت، فراماسونری، شیطان پرستی، صهیونیسم و ​​اسرار پشت پرده که دیگران نمی دانستند. آن زمان رائفی پور تشکیلاتی نداشت و فقط خودش بود. تنها سوالی که در آن زمان مطرح بود این بود که آیا کارگردانی خواهد شد یا خیر. اگر کارگردانی شود، چه کسی چنین پروژه ای را تعریف می کند؟

به گزارش فردا ما می‌توانیم کاری را که ریویپور انجام می‌داد به عنوان زیرمجموعه‌ای از مشکل «آگاهی» تعریف کنیم. گزارش های تایید نشده ای وجود دارد مبنی بر اینکه این سخنران در ابتدا توسط یک سازمان حمایت می شد، سپس آن را ترک کرد و توسط دیگری جذب شد و در نهایت سازمان خود را ایجاد کرد. با این حال، با رشد سازمان ریوی بر و گسترش دامنه موضوعاتی که او در مورد آنها اظهار نظر می کرد، سؤالات در مورد او نیز افزایش یافت.

با دلار شروع کنید

راویپور – یا معلم، همانطور که پیروانش او را می نامند – با سخنرانی های خود با عنوان “راز دلار” به شهرت رسید. شما می توانید سخنرانی های او را در اینترنت پیدا کنید. در غیر این صورت سی دی سخنرانی های ایشان پیدا می شود و در دسترس شماست یا اگر خوش شانس باشید یکی از اقوام از طریق بلوتوث برای شما ارسال می کند.

البته راز دلار و به اصطلاح نمادهای مخفی فراماسونری در این اسکناس توسط رائفی پور کشف نشد و قبل از آن در آمریکا فاش شده بود. اما راوی پور آن را به ایران آورد و ارائه کرد. رمزگشایی اعداد، اسرار شیطانی، تجزیه و تحلیل نشانه های غیبی در فیلم ها، تاریخچه سازمان های مخفی و لژهای ماسونی، و معماری شهرهای بزرگ مانند واشنگتن دی سی. دهه 1930، پایان جهان و ده ها موضوع دیگر اساس گفتگوهای رایفی پور را تشکیل می دادند. همه این عناوین زیر موضوع اصلی یعنی مهدیه بود.

دسترسی به همه چیز

با گذشت زمان، این سخنران بحث برانگیز که بر کشف رازها و رازهای اعداد خوش شانس 9 و 11 تمرکز داشت، در زمینه های دیگر نیز قدم برداشت. جذابیت و تنش سخنرانی های قبلی از بین رفته است. موضوعات جدید، اما اساسی، مهم و متنوع بود. از سال 2009 مؤسسه ای به نام مصاف تحت مدیریت وی تشکیل شد که نام آن مخفف این کلمات بود: مبارزه با صهیونیسم، اومانیسم و ​​فراماسونری.

سخنگوی منطقه مهدویت در راس سازمانی قرار گرفت که به مرور زمان دامنه فعالیت خود را گسترش داد و امروز دارای واحدهای سادان البشور (حوزه پوشاک)، نفیسه (تولید محتوا)، مهندسی، قنداب (منطقه مشاوره خانواده) است. )، برنا (واحد نوجوان)، بین الملل، نجوا (حوزه سیاسی)، معماری و شهرسازی، گردشگری، آوگ (مباحث مذهبی)، اقتصاد، مطالعات صهیونیستی، موسیقی، قند عسل (واحد کودک)، محیط زیست، آرما (سواد رسانه ای). و بهداشت و امنیت غذایی در زیر مجموعه آن است. به عنوان مثال واحد مهندسی این موسسه یک تپانچه به نام ذوالفقار تولید می کرد که در میان تبلیغات فراوان رونمایی شد. چندی پیش این مؤسسه مدرسه ای را نیز تأسیس کرد که در آن تحصیل رایگان است.

یک دستگاه فرز CNC، چاپگر سه بعدی و یک سیستم شمارنده پرنده کوچک نیز در این واحد ساخته شده است. با گسترش این فعالیت ها، سوالات در مورد این سازمان و مدیر آن نیز افزایش یافت. بودجه این تحقیقات و اختراعات از کجا تامین شده است و چه نیازی است که یک نهاد فرهنگی متمرکز بر مطالعات مهدوی و صهیونیستی به همه این مسائل بپردازد؟ کار تقریباً زمانی شروع شد که راوی پور به منبرهای انجمن های مذهبی راه یافت. استاد در پایان در مورد سیاست داخلی و خارجی، برنامه جامع اقدام مشترک، تفسیر قرآن، تاریخ اهل بیت، تاریخ و بسیاری موارد دیگر سخنرانی کردند و در هر یک بحث هایی را مطرح کردند.

قبل از آن سؤالاتی مطرح شد که پول این سازمان از کجا تأمین می شود و سپس این سؤال مطرح شد که درآمد شخصی راوی پور از کجا تأمین می شود؟ چون هیچ وقت معلوم نبود شغل و منبع درآمدش کجاست، بالاخره در دو بیانیه جداگانه به فاصله چند سال اول گفت که آتاری شراکت با یکی از دوستانش دارد و بار دوم اعلام کرد 600 یک میلیون تومان سرمایه داشت و آهنگری داشت. موضوع آموزش در رایوی پور محل بحث بوده و هست.

ارتش مجازی

تیم مصفا و راوی پور در فضای مجازی به خصوص توییتر حضور فعال دارد. می توان آن را به دو بخش تقسیم کرد. کاربران شناخته شده با تعداد فالوور زیاد و حساب های ویژه دارای تیک آبی هستند و با رهبران مجازی روبرو می شوند. قسمت دوم کاربران یا کاربران ناشناس نام مستعار هستند که تعدادشان بی شمار است و نقش سربازان پیاده را بازی می کنند.

این ارتش مجازی در هر دستور کار گنجانده شده است. گفته می شود برخی از آنها شهروندان غیرایرانی یا ایرانی مقیم کشورهای دیگر هستند. در جریان انتشار اسناد مالی این موسسه، نام برخی از آنها و پول هایی که ادعا می شود به دست آورده اند در رسانه ها و شبکه های اجتماعی مطرح شد.

وارد سیاست شوید

رائفی پور در اردیبهشت 1401 گفت و گویی مفصل داشت که بخشی از آن به ورود او به عرصه سیاست بود. رفیع پور گفت: «اگر روزی بخواهم کار سیاسی انجام دهم، تمام زیرساخت های سیاسی آن را فراهم می کنم و آن را به مردم اعلام می کنم و حتی آن را تقسیم می کنم جایی که من در آن هستم، جای خوبی است، اما اگر ببینی در یک روز این رایوی‌پور می‌تواند بهتر به کشورش خدمت کند، می‌روم و این کار را انجام می‌دهم.

علی‌اکبر رائفی‌پور زیر تیغ!
وی در ادامه گفت: یکی از این عزیزان آمد و گفت این بحث هایی که ما در مورد مهدویت داشتیم برای مجلس است و رائف بُر می خواهد به شورا بیاید. او می خواهد در انتخابات شرکت کند. خب با این حرف مهدوی به یک اتفاق جهانی امتیاز سیاسی داد. شاید برخی به این شبهه رفته باشند که ما نباید برویم و الان در بازی سیاسی رفیعی هستیم. یعنی در این شبهه رها شدند. شاید به آن مهمانی آمده اند، شاید به آن مهمانی نیامده اند. میتونی جواب این دنیا رو بدی؟ آیا این اخلاقی است؟

پس از حدود یک سال و نیم، راوی پور احساس کرد که در سیاست مفید است و می تواند به کشور خدمت کند. او با تمام وجود وارد صحنه شد و جبهه صبای ایران را تشکیل داد. نقطه کانونی صبح ایران و رایف پور تخریب مداوم فرش ها بود. قالیباف را شکست دادند اما نتوانستند مانع ورود او به مجلس و در نهایت تصدی ریاست جمهوری شوند.

در جریان انتخابات زودهنگام ریاست جمهوری، دبیرکل جبهه صبای ایران با اختیارات خود در ستاد جلیلی خدمت می کرد. اصولگرایان بر این باورند که رائفی پور و جریان مصاف با تخریب بی امان قالیباف و ایجاد تفرقه هایی از این دست، در درون گروهی تفرقه ایجاد کردند و یکی از نتایج این تفرقه در انتخابات ریاست جمهوری نمایان شد. محمدباقر قالیباف رئیس مجلس ماند، سعید جلیلی رئیس جمهور نشد و اکنون ریفی پور با اتهام نشر اکاذیب به قصد تشویش اذهان عمومی و رسیدگی به مسائل مالی موسسه مصاف کیفرخواستی دارد. باید منتظر ماند و دید نتیجه تحقیقات قضایی به کجا ختم می شود.

تبلیغات بنری

fararu به نقل از همه در یک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *