غذاهای ضد التهاب: 12 غذا برای مبارزه با درد و التهاب
۱ دقیقه خوانده شده1 – روغن زیتون: یک مسکن طبیعی
به گفته Ferraro، تحقیقات انجام شده در دانشگاه پنسیلوانیا نشان داده است که مواد شیمیایی اولئوکانتال موجود در روغن زیتون (خام) آنزیم های التهابی را به همان روشی که ایبوپروفن روی آنها تأثیر می گذارد، مهار می کند. می توانید روی سبزیجات و سالاد روغن زیتون بریزید و به جای کره یا روغن زیتون روی نان از روغن زیتون استفاده کنید.
2 – آناناس: یک ضد التهاب قوی برای آرتریت و درد مفاصل
بروملین یک پروتئین آنزیمی گوارشی است که این میوه استوایی را به یکی از محبوب ترین غذاهای ضد التهاب تبدیل می کند. تحقیقات نشان می دهد که خوردن آناناس ممکن است باعث کاهش درد در بیماران مبتلا به استئوآرتریت و آرتریت زانو و تورم در بیماران مبتلا به سندرم تونل کارپ شود.
3- سیب: سرشار از آنتی اکسیدان های ضد التهابی است
این میوه محبوب تنها یکی از غذاهای ضد التهابی است که تورم را کاهش می دهد زیرا حاوی کوئرستین، یک آنتی اکسیدان ضد التهابی است. به همین دلیل است که می گویند اگر روزی یک سیب بخورید از مراجعه به پزشک اجتناب می کنید.
4 – دانه ها و مغزها: کاهش حساسیت به درد
غذاهای غنی از اسید آمینه تریپتوفان ممکن است حساسیت درد را تنها یک ساعت پس از خوردن کاهش دهند. غذاهای غنی از تریپتوفان شامل فندق، کنجد، تخمه آفتابگردان، محصولات لبنی، سویا، غلات کامل، برنج، لوبیا و عدس است.
5 –اسفناج: منبع کاروتنوئیدهای ضد التهابی است
سبزیجات برگ سبز مانند کرفس، اندیو، برگ چغندر، اسفناج، کاهو و کلم بروکلی به دلیل دارا بودن کاروتنوئیدهای ضد التهابی که رنگدانه های گیاهی هستند و رنگ سبز و نارنجی را در گیاهان ایجاد می کنند، غذاهای ضد التهابی محسوب می شوند.
6 – شکلات تلخ: لذت ضد التهابی
بله درست متوجه شدید که غذای مورد علاقه شما در لیست غذاهای ضد التهابی است! شکلات تلخ حاوی مواد شیمیایی است که التهاب را در بدن کاهش می دهد. بر اساس یک مطالعه در مقیاس بزرگ که در ایتالیا انجام شد، افرادی که هر سه روز یک تکه مربع شکلات تلخ میخوردند، نسبت به افرادی که اصلاً شکلات نمیخوردند، میزان پروتئین مرتبط با التهاب به میزان قابل توجهی کاهش یافت.
7- برنج قهوه ای: درد سندرم روده تحریک پذیر را تسکین می دهد
برنج قهوه ای و سایر غلات کامل می توانند در مبارزه با درد سندرم روده تحریک پذیر مفید باشند. غلات کامل نیز منبعی از منیزیم هستند که به نظر می رسد با کمک به آرامش اعصاب، رگ های خونی و ماهیچه ها، دفعات میگرن را کاهش می دهد. نتیجه مثبت دیگر: طبق تحقیقات انجام شده در دانشگاه هاروارد، زنانی که برنج قهوه ای می خورند نسبت به کسانی که مقادیر کمتری از این ماده غذایی مصرف می کنند چاق کمتری دارند.
8- انگور: سرشار از رسوراترول ضد التهابی است
چند عدد انگور بخورید تا مقداری رسوراترول دریافت کنید، ماده ای ضدالتهابی که مانند آسپرین آنزیم های ضد التهابی را مهار می کند.
9- نارنجی: خطر ابتلا به آرتریت را کاهش می دهد
محققان بریتانیایی که رژیم غذایی 25000 نفر را مورد بررسی قرار دادند دریافتند افرادی که غذاهای حاوی مواد شیمیایی طبیعی موجود در پرتقال و سایر میوه های نارنجی رنگ مانند زردآلو و شلیل مصرف می کنند، کمتر به بیماری های التهابی دردناک مفصلی مبتلا می شوند.
10 – آلبالو: درد مفاصل را تسکین می دهد زیرا حاوی آنتوسیانین است
گیلاس حاوی مواد شیمیایی به نام آنتوسیانین است که رنگ آبی و قرمز آن را می دهد و مانند قرص آسپرین بر التهاب اثر می گذارد. توت ها و توت فرنگی ها نیز غذاهای ضد التهابی هستند.
11 – پیاز و سیر: آنتی اکسیدان های ضد التهابی
غذاهای ضد التهاب این خانواده از سبزیجات چلیپایی سرشار از آنتی اکسیدان های ضد التهابی و ترکیبات گوگردی است که سیستم ایمنی را تحریک می کند تا همه چیز را در شرایط خوبی نگه دارد.
12 – چای سبز و سیاه: با التهاب و بیماری های مزمن مبارزه می کند
چای سرشار از آنتی اکسیدان هایی به نام فلاونوئیدها است که ممکن است به مبارزه با آسیب سلولی که شرایطی مانند آرتریت را بدتر می کند، کمک کند. همچنین حاوی یک ماده شیمیایی است که با التهاب مبارزه می کند، بنابراین یک فنجان چای سبز را با یک فنجان قهوه جایگزین کنید.
fararu به نقل از همه در یک