مجله اینترنتی همه در یک

رسانه تخصصی اینترنتی همه در یک

غذای آسمانی

۱ دقیقه خوانده شده

تبلیغات بنری


وحید محمود از قره باغ; اگرچه بخش زیادی از مردم مانند گذشته توانایی خرید فرآورده های گوشتی را ندارند، اما همچنان مشکلات زیادی در برنامه غذایی و فرهنگ برخی افراد وجود دارد. یکی از این موارد عدم آشنایی این افراد با غذاهای گیاهی است. از سوی دیگر، اگرچه غذاهای گوشتی برای برخی افراد لذت بخش و حتی توصیه می شود، اما تا زمانی که افراد مکان و وعده های غذایی خاصی را برای غذاهای گیاهی در نظر نگیرند، دیر یا زود طعم بیماری های قابل درمان یا متأسفانه صعب العلاج را خواهند چشید. در واقع ریشه بسیاری از بی حوصلگی ها، بیماری ها و حتی مشکلات روحی، پرهیز از مصرف غذاهای گیاهی است.

شکل 1. فرهنگ تغذیه صحیح سلامت را تضمین می کند

وجود غذای گیاهی در برنامه هفتگی به قدری مهم است که در بیشتر آیین ها در روزهای ماه یا سال از غذای حیوانی پرهیز می کنند و این موضوع اهمیت غذای گیاهی را بیشتر می کند. گویی این غذا غذای بهشتی است. لازم به ذکر است که یکی از اندام های حیاتی که در غذای حیوانی فشار بسیار بیشتری را تحمل می کند، کلیه است. این به قدری مهم است که پزشکیان به افرادی که مشکلات کلیوی دارند توصیه می کنند از مصرف گوشت قرمز اجتناب کنند.

لازم به ذکر است که غذاهای گیاهی حاوی کالری کم، چربی های اشباع شده و کلسترول هستند. علاوه بر این، سرشار از مواد مغذی، آنتی اکسیدان ها و فیبر است. علاوه بر این، خطر ابتلا به بیماری های قلبی، سکته و چاقی را کاهش می دهد. ناگفته نماند که یکی از خواص فیبر این است که خوردن آن بدون نیاز به کالری اضافی باعث می شود فرد احساس سیری کند و این باعث کاهش وزن بیشتر می شود. همچنین به کاهش کلسترول، تعادل قند خون و حل مشکلات گوارشی مانند یبوست که باعث بسیاری از بیماری ها می شود، کمک می کند.

مطالعات نشان می دهد که غذاهای گیاهی اکثر افراد را قادر می سازد علائم دیابت را کنترل کرده و مصرف داروهای دیابت را کاهش دهند. از سوی دیگر برخی معتقدند رژیم گیاهخواری قادر به تامین پروتئین و مواد لازم و کافی برای بدن نیست، در حالی که با رعایت یک برنامه غذایی صحیح و علمی، انرژی مورد نیاز بدن تامین می شود. علاوه بر این، با ترکیب برنامه های گیاهی و حیوانی می توان به این امر دست یافت.

در نهایت، ما به این اصل معتقدیم که غذای ما داروی ماست و اگر فردی در برنامه غذایی خود کمیت و تعادل را در نظر نگیرد، احتمالا روزی مجبور خواهد شد از بیشتر غذاها دوری کند. باید بدانیم که بیماری ها اگرچه علائمی دارند اما با گذشت زمان به نقطه بحرانی و اوج خود می رسند و حتی برخی از آنها قابل درمان نیستند. پس بیایید از امروز شروع کنیم، شاید فردا خیلی دیر باشد، خیلی دیر.

تبلیغات بنری

fararu به نقل از همه در یک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *