مجله اینترنتی همه در یک

رسانه تخصصی اینترنتی همه در یک

غذای مجلسی بدون گوشت؛ فوری و ارزان برای شام

تبلیغات بنری


اگر می خواهید یک شام بدون گوشت و مرغ تهیه کنید، دستور پخت این قسمت از آموزش آشپزی پیشنهاد بسیار خوبی برای شماست. این غذا برای ناهار و شام به خصوص برای افرادی که غذاهای خوشمزه، ارزان و مقرون به صرفه می خواهند، انتخاب مناسبی است.

مواد لازم برای لوبیا پلو بدون گوشت

طرز تهیه لوبیا پلو بدون گوشت

ابتدا پیازهای رنده شده را در تابه ای با کمی روغن تفت دهید و تفت دهید.

لوبیا سبز خرد شده را به آن اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا خامی لوبیاها از بین برود.

حالا نوبت اضافه کردن ادویه و زعفران است.

سپس گوجه فرنگی له شده را به مواد داخل تابه اضافه می کنیم و می گذاریم تا پخته شود.

درب قابلمه را ببندید و به مدت دو ساعت روی حرارت ملایم بگذارید تا بپزد. در ربع آخر پخت رب و کمی زعفران اضافه می کنیم تا سس لوبیا و پلو خوش رنگ تر شود.

برنج را خوب می شوییم سپس به مدت دو ساعت در آب نمک خیس می کنیم. در مرحله پخت برنج را به مدت 5 دقیقه در آب جوش می پزیم و سپس آبکش می کنیم.

حالا نوبت به مرحله نهایی است. کف قابلمه مورد نظر را گذاشته و لایه های برنج و سس پلو را به قابلمه اضافه کنید.

در نهایت بعد از اینکه سس و مواد برنج تمام شد روی دانه های پلو کمی کره بمالید و اجازه دهید حدود یک ساعت بپزد.

بعد از یک ساعت یا کمتر غذای شما آماده است و می توانید آن را سرو کرده و بنوشید.

منبع: بهترین

تبلیغات بنری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *